Senarai Ubat Lain

DR.RECKEWEG (R1)

HARGA: RM65
KANDUNGAN : 22ML


RI :  Mengubati radangan atau bengkak setempat,berlendir atau bernanah akut dan kronik, dengan bengkak kalenjar. Jangkitan kuman secara tiba-tiba dan demam terlalu panas, dengan gangguan pada pelipis otak, mata merah, dan masalah kerongkong.

DR. RECKEWEG (R2)

HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22 ML

R2 : Merawat pesakit berhubung dengan organik dan fungsi jantung, terutama sakit jantung yang disebabkan oleh tekanan mental dan emosi. Darah gemuruh. Denyutan yang tidak normal. Akibat nikotin daripada rokok atau kafein daripada minuman teh dan kopi yang berlebihan. Kesesakan pernafasan. Menyempurnakan penyaluran darah. Berdebar-debar. Akibat terkejut atau cemas. Nafas tertekan. Kekejangan pada otot-otot tertentu yang membawa kesan pada jantung.

DR.RECKEWEG (R3)

HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22 ML

R3 : Merawat pesakit kekurangan atau tidak keupayaan jantung berfungsi pada tahap terendah dan sederhana kemungkinan berlakunya sembab. Merawat semua masalah otot-otot jantung, injap-injap jantung dan memastikan penyaluran darah yang normal. Pengembangan rongga dan mengembalikan ketegangan normal otot-otot jantung.

DR. RECKEWEG (R4)
HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R4 : Merawat pesakit semua jenis gangguan pada usus besar dan kecil, sama ada yang akut atau kronik. Cirit-birit yang disebabkan oleh makanan sejuk atau salah makan. Gangguan usus yang melibatkan sistem pernafasan. Cirit-birit yang disertai demam biasa, demam panas atau berserta ruam. Cirit-birit berdarah.

DR.RECKEWEG (R5)

HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R5: Merawat semua jenis sakit perut gastrik akut atau kronik. Senak-senak perut. Gas kronik yang disertai muntah-muntah. Ulser usus. Pedih hati. Mulut rasa tidak menyenangkan. Kerap sendawa. Kembung perut.

DR. RECKEWEG (R6)

HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R6: Merawat demam selesema influenza atau jangkitan kuman berjangkit yang melibatkan sistem pernafasan termasuk paru-paru dan kerongkong. Tanda-tanda umum termasuk demam, kulit kering dan hangat, pening dan sakit kepala,sengal-sengal dari pinggang ke bawah, lemah seluruh anggota, berlebihan lendir dan kahak.

DR.RECKEWEG (R7)

HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R7 : Merawat berhubung dengan organik serta fungsi hati dan pundi hempedu. Semua jenis penyakit yang berkaitan dengannya seperti gangguan penyaluran air kencing, batu karang, hepatitis, bengkak perut, selera makan yang menurun, mulut rasa pahit, kembung, sembelit, dan lain-lain. Akibat dari gangguan fikiran yang berlebihan.

DR. RECKEWEG (R10)
HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R10 : Merawat masalah yang berhubung kait dengan keadaan cuaca iklim atau suhu, seperti kepanasan, perpeluhan, kemurungan fizikal, sakit kepala, peredaran haid yang tidak normal,penat   fizikal kerana fikiran yang tidak menentu.

DR. RECKEWEG (R11)

HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22 ML

R11 : Merawat masalah sakit urat-otot yang akut dan kronik, sakit belakang dibahagian bawah, rumatik,akibat berseliuh urat, ketegangan urat-otot. Sakit yang melarat pada otot dan tulang. Sakit pinggang akibat kelembapan atau duduk di atas tempat yang sejuk dan perpeluhan yang terpendam. Sakit sengal tulang yang kronik (gout,athritis) dan melarat dengan perubahan cuaca lembab.

DR. RECKEWEG (R12)

HARGA : RM40
KANDUNGAN :22ML

R12 : Merawat masalah pembuluh darah umum terutamanya yang disebabkan oleh lemak yang berlebihan dan kesan-kesan akibatnya. Masalah injap-injap dan pembuluh di jantung. Masalah buah pinggang dan disekitar lambung. Masalah nyanyuk di kalangan orang tua, lemah ingatan, pening, pelupa, tanda-tanda mengidap sakit kelenjar tiroid leher atau keracunan tiroid.

RECKEWEG R13
HARGA :RM65
KANDUNGAN : 22ML

R13 : Merawat masalah buasir, gatal, sakit, berdarah,penyakit kulit di bahagian dubur, dubur jatuh.

DR.RECKEWEG (R14)

HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R14 : Merawat masalah tidak dapat tidur,tidak mengantuk, mengantuk waktu pagi. Masalah saraf umum. Sakit-sakit saraf akibat gangguan fikiran yang berpanjangan.

DR. RECKEWEG (R16)

HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R16 : Merawat untuk sakit kepala sebelah (migrane), sakit kepala akibat tekanan fikiran. Gejala-gejala yang timbul akibat sakit kepala yang berpanjangan yang disebabkan oleh kesejukan.

RECKEWEG R17
HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R17 : Merawat meregenerasi tisu-tisu yang berpenyakit. Penyakit kulit ekzima pada organ-organ luar dan dalam. Ruam panas, ketumbuhan bersisik atau ketuat.

DR.RECKEWEG (R18)
HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R18 : Merawat hadangan atau bengkak di buah pinggang, batu karang, sakit di buah pinggang, sakit di bahagian punggung, penyakit uterus, radangan di pundi, rasa terbakar bila kencing, air kencing kuning.

DR. RECKEWEG (19)


HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22 ML

R19 : Remedi titik untuk merangsang kalenjer lelaki.

DR. RECKEWEG (R20)

HARGA : RM65
KANDUNGAN :22ML

R20 : Remedi titik dan minum ini untuk membantu, merangsangkan kelenjer wanita. Menstabilkan hormon wanita-wanita yang dalam proses menopause. Regenerasikan kelenjer dalam penyakit-penyakit serius.

DR.RECKEWEG (R21)

HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R21 : Masalah darah dan kulit terutama bagi penyakit-penyakit gatal kulit yang kronik dan menigkatkan kesan penyembuhan.

DR. RECKEWEG (R22)

HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R22: Merawat gangguan-gangguan saraf, nafas tertekan atau tersesak, juga baik untuk kembung perut dan sakit jantung.

DR. RECKEWEG (R23)

HARGA  : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R23 : Merawat penyakit kulit akut atau kronik, masalah jerawat, kayap, ruam dan bekas perut.

DR. RECKEWEG (R24)
HARGA :RM40
KANDUNGAN : 22ML

R24: Inflamasi atau radangan pleurisi akibat pneumonia. Sakit-sakit sengal pada bahagian otot-otot dan tulang-tulang rusuk.

DR. RECKEWEG (R25)

HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R25 : Merawat masalah bengkak kelenjar prostat (buah zakar) dan masalah yang berkaitan dengannya.

DR.RECKEWEG ( R26)
HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R26 : merangsang mekanisma daya pertahanan organisma-organisma yang lemah.

DR. RECKEWEG (R27)
HARGA : RM65
KANDUNGAN: 22ML

R27 : Merawat masalah batu karang di ginjal, sakit yang tajam dirasai di buah pinggang, sakit menjalar dibelakang, mencucuk dengan urin atau air kencing kemerahan bersama sel epitelial. Asid oxalik dalam urin. dan berpasir.

DR. RECKEWEG (R28)
HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R28 : Merawat masalah senggugut dari haid terpendam. Kelesuan disebabkan banyak kehilangan darah. Panas badan dengan perpeluhan. Sengal-sengal dibahagian belakang. Bertindak merawat ketegangan otot.

DR. RECKEWEG (R29)
HARGA : RM65
KANDUNGAN :22ML

R29 : Merawat pening kepala ,rasa nak pengsan. Vertigo akibat penyakit sindrom Meneir. Gangguan di vaskular seribrum akibat dari pengerasan tisu (skelorosis). Gangguan sistem saraf yang bergantung pada peredaran. Masalah-masalah yang timbul di dalam perjalanan seperti pening,mual dan muntah.

DR.RECKEWEG (R30)
HARGA : RM80
KANDUNGAN :85G
R30 : Sejenis krim untuk merawat keadaan rumatik,sakit saraf (akibat pembuangan anggota atau kecederaan), lumpuh terutama akibat strok, sakit-sakit urat, kecederaan bersukan, sakit-sakit otot, terseliuh, ruam-ruam,masalah sembelit kronik,lepuhan dan bisul.

DR. RECKEWEG (R31)
HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R31: Merawat masalah kurang darah, lumpuh nafsu makan di kalangan kanak-kanak, yang disertai kesembaban. Akibat kesan penyakit akut. semua jenis anemia yang biasanya akibat keracunan ubat-ubat lain. meningkatkan pengaliran darah dan menguatkan organ hati.

DR. RECKEWEG (R32)
HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R32 : Merawat masalah perpeluhan yang abnormal. Berpeluh dengan berlebihan misalnya ketika mendapat jangkitan dan demam. Peluh berbau. Perpeluhan dengan kehausan. Peluh panas,sejuk dan melekit.

DR.RECKEWEG (R33)
HARGA ;RM65
KANDUNGAN : 22ML

R33 : Remedi khusus untuk kekejangan, kancing gigi, gila babi. Menyentak-nyentak.

DR. RECKEWEG (R34)
HARGA: RM40
KANDUNGAN : 22ML

R34 : Masalah kesihatan dan pertumbuhan tulang-tulang dan semua penyakit-penyakit tulang dan sendi.

DR.RECKEWEG (R35)

HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R35 : Merawat masalah sakit gigi, kekejangan muka dan penyakit-penyakit gigi.

DR.RECKEWEG (R36)
HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R36 : Merawat masalah sistem saraf yang terlalu sensitif di kalangan kanak-kanak akibat penyakit-penyakit saraf tertentu contohnya menyintak. Semua kes yang berkenaan perlu dirawat dengan membuang kesan-kesan keracunan secara perlahan-lahan.

DR.RECKEWEG (R37)

HARGA : RM65
KANDUNGAN: 22ML

R37 : Merawat masalah sakit-sakit perut kembung,memulas,ketegangan,sakit sedu hati,senggugut. Remedi ini pembantu dalam kes sakit ginjal. Akibat sembelit yang serius.

DR. RECKEWEG (R38)
HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R38 : Merawat penyakit- penyakit dan radangan dibahagian kanan rahim. Barah dan ketumbuhan di bahagian rahim. Boleh digunakan untuk kesembabpan di kerongkong dan untuk radangan di appendik peringkat awal.

DR.RECKEWEG (R39)
HARGA :RM65
KANDUNGAN : 22ML

R39: Mengubat penyakit-penyakit dan radangan dibahagian kiri rahim. Barah dan ketumbuhan di bahagian rahim.

DR.RECKEWEG (R40)
HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R40 : Mengubat pesakit yang mempunyai masalah kencing manis, kurang darah. Memperbaiki sistem darah dan kelenjar,misalnya bagi penyakit-penyakit seperti leukimia kurang darah, jangkitan pada limfa.

DR.RECKEWEG (R41)
HARGA : RM40
KANDUNGAN :22ML

R41 : Masalah lemah atau hilang tenaga batin,pengeluaran semen tanpa sebab. Lemah tenaga zahir dan batin di kalangan lelaki. Kesan-kesan akibat dari lemah tenaga zahir dan batin yang berlarutan,kerahan tenaga yang berlebihan,kepenatan dan kelesuan. Menghalang penyakit-penyakit bagi orang-orang tua.

DR.RECKEWEG (R42)

HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R42 : Merawat masalah bengkak-bengkak urat, ekzima, dan gatal-gatal. Sesuai untuk semua peringkat usia.

DR. RECKEWEG (R43)
HARGA :RM65
KANDUNGAN :22ML

R43 : Merawat penyakit-penyakit pernafasan seperti batuk-lelah dan asma.

DR.RECKEWEG (R44)
HARGA :RM40
KANDUNGAN : 22ML

R44 : Masalah gangguan-gangguan peredaran darah. Kelemahan atau kekurangan ketegangan pada otot jantung, kelesuan jantung.

DR.RECKEWEG (R45)
HARGA :RM65
KANDUNGAN : 22ML

R45 : Masalah serak suara. Baik untuk penyanyi,pelakon dan guru. Banyak lendir atau kahak dan terasa luka di tekak kerongkong.

DR.RECKEWEG (R46)
HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R46 : Masalah-masalah sengal-sengal, sakit urat dan masalah gout di bahagian tangan bengkak-bengkak. Artiritis.

DR.RECKEWEG (R47)
HARGA :RM45
KANDUNGAN : 22ML

R47 : Gangguan di bahagian perut hingga ke tekak. Sensitif dengan bising. Tidak tenteram dan histeria di kalangan perempuan. sesak nafas waktu malam, tekak rasa tersekat dan berdenyut. Simtom melarat sebelum haid.

DR.RECKEWEG (R48)
HARGA :RM65
KANDUNGAN :22ML

R48 : Masalah paru-paru lemah dan tanda-tanda awal batuk kering. Remedi pembantu untuk penyakit asma, paru-paru berair yang kronik,batuk akibat banyak merokok. Sebagai remedi pambantu atau gantian bagi semua masalah berlebihan lendir pada saluran pernafasan. Perpeluhan yang berlebihan tanpa sebab.

DR.RECKEWEG (R49)
HARGA :RM40
KANDUNGAN: 22ML

R49 : Merawat masalah cecair lelendir hidung yang biasa atau yang melarat. Resdung. Ketumbuhan polip di kalangan kanak-kanak. Hilang bau dan rasa.

DR.RECKEWEG (R50)
HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R50 : Sakit di bahagian belakang terutama di tulang-tulang punggung,terutama yang disebabkan oleh penyakit-penyakit perut dan lambung. Sakit yang menjalar di sepanjang tulang-tulang belakang sehingga ke kepala, dan kadang-kadang melibatkan organ-organ perut. Sakit melarat dengan pergerakan atau pada waktu malam.

DR.RECKEWEG (R51)
HARGA :RM40
KANDUNGAN: 22ML
R51 : Masalah keracunan kelenjer thyroid. Masalah yang sama tetapi disertai dengan tanda-tanda menggigil tangan, mata terbeliak, berpeluh dan kadang cirit-birit dan badan susut.

DR.RECKEWEG (R52)
HARGA : RM40
KANDUNGAN :22ML

R52 : Merawat masalah mual dan muntah-muntah (misalnya bila memandu atau terbang), demam laut, mual-muntah sewaktu mengandung. Muntah-muntah yang disebabkan oleh gangguan-gangguan lain seperti gastrik,demam, keracunan, perut memulas dan lain-lain.

DR.RECKEWEG (R53)
HARGA : RM40
KANDUNGAN :22ML

R53 : Untuk masalah-masalah penyakit-penyakit kulit seperti ruam,jerawat,bisul,ekzima dan lain-lain. R53 ini boleh diminum dan disapu pada tempat kulit yang bermasalah.

DR.RECKEWEG (R54)
HARGA : RM40
KANDUNGAN :22ML

R54 : Masalah-masalah di bahagian otak,seperti lemah ingatan. Salah laku di kalangan kanak-kanak sekolah, fikiran yang tidak tentu arah,kelesuan fikiran.

DR.RECKEWEG (R57)
HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R57 : Kelemahan pada organ-organ penting terutamanya jantung yang sering dikaitkan bersama dengan rasa lemah di belakang,perpeluhan, tidak tahan sejuk,peredaran darah yang terganggu (kaki sejuk),tiada selera makan.muka pucat dan cengkung berikutan kehilangan darah.

DR.RECKEWEG (R58)
HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R58 : Kelemahan otot-otot jantung dan keadaan sembab-sembab kaki dan busung akibat kelemahan organ hati. Juga baik untuk kesembabpan ginjal.

DR.RECKEWEG (R59)
HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R59 : Masalah gemuk, fungsi lelendir kelenjar tidak teratur. Boleh digunakan untuk membendung masalah bengkak kelenjar leher (goitre).

DR. RECKEWEG (R60)
HARGA : RM 40
KANDUNGAN : 22ML

R60 : Untuk membersihkan darah yang kotor. Sensitif dengan perubahan cuaca,kulit yang bermasalah, jerawat remaja, ruam-ruam yang teruk (kronik), masalah limfa.

DR.RECKEWEG (R62)
HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R62 : Untuk mengurangkan semua jenis radangan atau bengkak di membran mukosa terutama mata. Masalah campak dan Rubella.

DR. RECKEWEG (R63)
HARGA : RM40
KANDUNGAN :22ML
R63 : Penyakit-penyakit yang melibatkan pembuluh dan penyaluran darah, kebas-kebas tangan dan kaki.ketempangan atau sakit kejang pada otot-otot labu betis dan kaki akibat bekalan darah yang tidak mencukupi. Penyakit Raynaud.

DR. RECKEWEG (R64)
HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R64 : Masalah pengeluran protein berlebihan melalui kencing dan untuk semua jenis peringkat penyakit-penyakit buah pinggang.

DR. RECKEWEG (R66)
HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R66 : Gangguan ritma jantung. Jantung tidak berfungsi normal akibat otot-otot jantung yang bermasalah atau berpenyakit. Juga remedi ini sesuai untuk pesakit strok.

DR.RECKEWEG (R67)
HARGA : RM40
KANDUNGAN : 22ML

R67 : Masalah penyaluran darah yang tidak mencukupi, lumpuh otot-otot pembuluh darah, serta masalah yang berkaitan yang kronik.

DR.RECKEWEG (R68)
HARGA : RM50
KANDUNGAN : 22ML

R68 : Merawat untuk penyakit kayap dan cengkering (cacar air).

DR.RECKEWEG (R69)

HARGA : RM 65
KANDUNGAN : 22ML

R69 : Merawat sakit-sakit di bahagian tulang rusuk.

DR.RECKWEG (R70)

HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R70 : Neuralgia atau sakit teruk yang amat sangat atau menyucuk-nyucuk pada saraf-saraf misalnya saraf muka dan lain-lain penyakit saraf.

DR. RECKEWEG (R71)

HARGA : RM65
KANDUNGAN : 22ML

R71 : Masalah-masalah sakit-sakit belakang,sakit pinggang, di bahagian belakang ke bawah.

1 to “Senarai Ubat Lain”


 1. eima says:

  Boleh tanye utk kulit muka ada parut kesan jerawat besar…ubat mana yang sesuai kerana saya sedang menyusukan anak sy bayi umur 3 bulan. Takut salah pengambilan effect kat susu takut drop susu n takut effect bayi sy. Harap dapat bantu.Leave a Reply

 • You Avatar
 • Menangi Jam Tangan BONIA Sekarang. Klik DiSini

 • Wak-Doyok-Mohammad-Azwan-Shah-for-Fairuz-Ramdan
 • Anda Boleh Cek Tarcking Number Poslaju Produk Yang Telah di Pos Disini

  Tracking No Tarikh 31/7/2016 Jumaat

  EP024068798MY - Surina
  EP024068824MY - Akramshah
  EF213551311MY - Nurliyana Mohd Noor
  EF213551308MY - Rosni Abd. Ghani
  EF213551299MY - Fadlullah Yusop
  EF213551285MY - Mazni Suhana Hj Mahali
  EF213551387MY - Noratika Marsat
  EF213551360MY - Ilyana Ismail
  EF213551356MY - Normah Mohd Yusof
  EF213551342MY - Nurul Madhirah Rosli
  EF213551339MY - Hasbullah Husin
  EF213551373MY - Sariah Simat
  EF213551395MY - Suryani Jaafar
  EF213551400MY - Zenudin Aziz
  EF213551427MY - Zawiyah Yudin
  EF213551413MY - Marzitah
  EF213551271MY - Nurul Izza Osman

 • KEPADA ANDA YANG TELAH MEMBELI PRODUK HOMEOPATHY KAMI BUAT KALI PERTAMA,KEDUA DAN KE TIGA JUTAAN TERIMA KASIH KAMI UCAPKAN.UBAT PALING MUJARAB IALAH KEYAKINAN PADA DIRI SENDIRI DAN TIDAK PUTUS ASA

 • SILA KLIK GAMBAR PRODUK UNTUK LIHAT KETERANGAN PRODUK

 • SENARAI PAKEJ JERAWAT DAN PARUT

 • KLIK GAMBAR UNTUK PAKEJ JERAWAT EKONOMI PALING LARIS

 • KLIK GAMBAR UNTUK SET HOMEOPATHY KOMPREHENSIF MENGHAPUS JERAWAT,PARUT & JERAGAT

 • PAKEJ JERAWAT Hepar Sulphuris Calcareum (HSC30)

 • CARA MUDAH MILIKI BADAN RAMPING TANPA LEMAK

 • CARA MUDAH MILIKI ZAKAR BESAR,KUAT,PANJANG DAN TAHAN LAMA

 • KLIK GAMBAR UNTUK PRODUK MEMBESAR, MEMADAT DAN MEMANTAPKAN PAYUDARA

 • SUSAH NAK BERAK,PERUT SAMPAI KEMBUNG DAN TERPAKSA MENERAN

  [DRReckeweg_gen2350_100_4685.jpg]

 • DAMIANA GOLD SEHEBAT VIAGRA

 • KLIK GAMBAR UNTUK SET RAWATAN RAMBUT GUGUR DAN BOTAK HOMEOPATHY

  http://3.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/TPJJa5RLn8I/AAAAAAAAApg/fA45cJ5F1bU/s1600/bio%2Bbotak%2B200px.JPG
 • Alfalfa Tonic GINSENG uNTUK TAMBAH SELERA MAKAN DAN BADAN KURUS *GEMUKKAN BADAN*

 • RAHSIA ANAK PINTAR DENGAN HOMEOPATHY

  http://2.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/SwQZlRaWNuI/AAAAAAAAASo/uzQHlhCl-hQ/s1600/Iq+and+eq+Booster.JPG
 • ANDA KURANG DARAH,PENAT MELAMPAU DAN SUSAH TIDOR..?

  http://1.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/S-TuEt4sGXI/AAAAAAAAAek/hHK1g5tVQIk/s1600/vita-c15.jpg
 • PRODUK UNTUK MASALAH LELAH

 • Produk Untuk Penyakit Psoriasis

 • PESANAN PENTING BUAT PENGUNJUNG AZHAAN BROTHERS SHOP

  JIKA ANDA RAGU UNTUK MEMBELI PRODUK SECARA ONLINE ATAU ANDA PERTAMA KALI ATAU TIDAK PERNAH MEMBELI SECARA ONLINE ANDA TIDAK PERLU BIMBANG, SILA SIMPAN RESIT PEMBAYARAN ANDA SEWAKTU ANDA BANK IN DI MESIN ATM ATAU TRANSFER DUIT.ANDA BOLEH MEMBUAT LAPORAN POLIS JIKA PRODUK ANDA TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"
 • PRODUK ANDA AKAN DI HANTAR( COURIER) PADA HARI BEKERJA MENGGUNAKAN KHIDMAT POS LAJU MALAYSIA.PRODUK AKAN SAMPAI DALAM MASA 1 KE 3 HARI.(tidak termasuk cuti am dan cuti umum).
 • UNTUK PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

 • JOM LIKE FACEBOOK SAYA

 • jika anda ingin wajah yang cantik..berusahalah seperti insan dalam video ini…saya tak kisah berapa bayak produk anda pakai..yang penting selagi anda berusaha dan tidak putus asa..anda akan dapat apa yang anda inginkan..percayalah..lakukan sesuatu luar dari kebiasaan anda..percayalah anda boleh cantik dan sihat seperti yang anda inginkan

 • Meta