UBAT KURUS YANG BERKESAN DAN SELAMAT04.10.11

Assalamualaikum….

Buat semua pengunjung yang baru singgah ke blog ini saya amat berbesar hati berkongsi dengan anda produk pelansingan homeopathy yang kini telah mendapat ribuan oder dan setiap hari saya mendapat pelbagai sms mengatakan keberkesanan produk ini…

Bagi anda yang mempunyai cabaran menurunkan berat badan saya syorkan anda menggunakan produk homeopathy ini kerana telah ramai yang berjaya menurunkan berat badan dalam masa yang singkat dan selamat

Rakyat Malaysia akan menghadapi risiko kegemukan dan menghidapi pelabagi penyakit. Kegemukan adalah faktor yang menyebabkan pelabagi penyakit kronik.

Elakkan penurunan berat badan terlalu cepat dan mendadak dan penurunan berat badan secara sederhana juga mengurangkan risiko kesihatan.Penurunan berat badan terlalu cepat akan menyebabkan penyakit seperti batu karang.

Banyak kajian menunjukkan diet yang berulang menyebabkan anda berkemungkinan menghidapi penyakit seperti jantung,batu karang hempedu,diabetes,anemia,kanser dan osteoporosis.

Oleh itu adalah lebih baik kita menggunakan ramuan atau remedy yang selamat seperti ubat homeopathy seperti R79,phytolacca dan sebagainya yang bertindak menurunkan berat badan secara semulajadi dan bebas tanpa kesan sampingan akibat daripada penurunan berat badan secara mendadak.

UNTUK TAHU LEBIH LANJUT SILA KLIK GAMBAR PRODUK DI BAWAH

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

PRODUK HOMEOPATHY UNTUK MENURUN DAN MENGURUSKAN BADAN09.28.10

ANDA MEMPUNYAI CABARAN

MENURUNKAN

BERAT BADAN….

INGIN NAMPAK LANSING DAN RAMPING…..

TELAH MENCUBA PELBAGAI PRODUK TETAPI TIDAK JUGA BERJAYA MENURUNKAN BERAT BADAN…

SUDAH HABIS BERIBU-RIBU RINGGIT UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN

BADAN SUDAH TIDAK SEPERTI DULU….

SEMUA BAJU DALAM ALMARI HABIS KETAT DAN SENDAT

PEHA, PINGGANG, LENGAN, DAGU DAN LEHER BERLIPAT DAN PENUH LEMAK

PASANGAN ANDA MERUNGUT TENTANG BENTUK BADAN ANDA

KAWAN-KAWAN ASYIK TEGUR BADAN GEMUK DAN MENGGELEBEH SETIAP HARI

USAH BIMBANG KAMI BANTU ANDA

INGIN TAHU LEBIH LANJUT TENTANG

3 TEKNIK KURUSKAN PEHA, LENGAN DAN PERUT

TERUSKAN MEMBACA DIBAWAH

Dalam Masa 5 minit ini kami akan memberitahu anda bagaimana formula hebat kami dapat membantu anda mendapatkan badan yang kurus lansing dan cara memecahkan lemak di badan anda

ZARRAZ RESHAPING BODY GEL

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera dari azhaanbrothers
Hari ini kami kongsikan sesuatu yang baru kepada anda.

Untuk pengetahuan semua pembaca blog ini, Zarraz Paramedical bakal mengeluarkan satu produk Hot iaitu produk Slimming.

Tapi produk ni belum ada di pasaran lagi. Ianya masih dalam proses R & D (Research & Development) sebab setiap produk Zarraz yang dikeluarkan perlumenjalankan R & D dahulu sekurang-kurangnya 6 bulan. Produk ini baru 5 bulan proses R & D dan dijangka akan berada di pasaran pada bulan Mei nanti.

Pada bulan Januari 2014 yang lalu, sebanyak 30 sample produk telah diagihkan kepada 30 orang untuk dicuba. Setiap peserta ditimbang terlebih dahulu untuk mengetahui berat badan mereka sebelum menggunakan produk Slimming Gel Zarraz. Dan keputusan akan dilihat selepas 2 minggu.

Antara Pengguna R & D Slimming Gel Zarraz

Dan selepas 2 minggu, setiap peserta ditimbang untuk mengambil ukuran berat selepas menggunakan produk Slimming Gel Zarraz. Didapati 20 orang telah mengalami penurunan sebanyak 1.5kg-2.0kg dan sebanyak 8 orang telah menurun sebanyak 2.0kg-4.0kg dan hanya 2 orang yang mengalami kenaikan berat badan sebab sedang mengandung ketika itu.

Penurunan berat badan yang paling banyak adalah Puan Ima Zara yang mengalami penurunan sebanyak 10kg dalam tempoh 2 minggu.

Penurunan Sebanyak 10kg selepas 2 minggu

Bermula daripada itu, ramai orang yang yang ingin pengguna R & D Zarraz Slimming Gel ini. Dan setakat ini lebih dari 200pcs sample telah diagihkan kepada setiap orang yang ingin mencuba produk ini.

Anda kenal Hadi Idola Kecil? Beliau juga salah seorang penguna R & D Slimming Gel Zarraz. Dan pada Annual Dinner Zarraz 08 Feb 2014 yang lalu, beliau mengaku bahawa beliau dah turun sebanyak 2kg selepas menggunakan Produk Slimming Gel Zarraz selepas 2 minggu.

=============================================================================

Baru-baru ini saya bercerita dengan Puan Fizah salah seorang pengguna R & D Slimming Gel Zarraz ini. Beliau juga merupakan penjual produk-produk Slimming dari syarikat lain. Boleh dikatakan kesemua produk Slimming di luar sana beliau jual. Tidak kira jenis pil, jenis spray, jenis sapu, jenis gel, jenis buih, dan sebagainya beliau jual.


Dan baru-baru ni saya bertanya pada beliau apa perbezaan produk Slimming Gel Zarraz ni berbanding dengan produk slimming lain yang dia pernah cuba.


Beliau menjawab, secara jujurnya produk Slimming Gel Zarraz Jauh berbeza dengan produk lain yang beliau jual.
“Selepas pakai 2 hari, nampak ketara Strech Mark mengandung (Beliau baru 2 bulan melahirkan anak) telah pudar. Selulit pula nampak sangat telah kecut dan tidak kelihatan lagi. Saya baru pakai 2 minggu tapi setakat ini dah turun 1.5kg, nak target untuk dapatkan semula berat badan 47kg sebelum mengandung dulu.

Nak kurangkan lagi 8kg tapi saya pasti boleh dapat dengan penggunaan Slimming Gel Zarraz ni. Dan satu lagi yang paling best kan, lepas sapu je Slimming Gel Zarraz ni, mesti nak masuk tandas untuk membuang. Slimming Gel Zarraz ni best la dapat nyah toksik dari badan. Dan paling tak sangka ianya dapat memudarkan selulit. Memang besat sangatlah”.
“Selepas pakai 2 hari, nampak ketara Strech Mark mengandung telah pudar.”
Itulah pengakuan sendiri dari Puan Fizah selepas menggunakan produk Zarraz Slimming Gel.

=========================================================================

CIRI-CIRI ZARRAZ SLIMMING GEL

Berikut merupakan ciri-ciri sebenar Slimming Gel Zarraz ini.

  • Membentuk (Reshap Body) jadi cantik dan menjadikan badan lebih sihat
  • Mampu memberi kelembapan pada epidermis
  • Mampu tegangkan & gebukan kulit
  • Terdapat collagen & elastin di dalamnya
  • Mampu mengurangkan selulit & strech Marks
  • Mampu mengeluarkan Sisa Toksik dari badan (Agent Detox)
  • Membakar lemak dengan selamat dan tanpa kesan sampingan.
  • Mampu menegangkan & menganjalkan kulit.
  • 100% dari bahan-bahan semulajadi.
Trial Set Slimming Gel Zarraz yang telah diedarkan

Bahan Utama Zarraz Slimming Gel

Produk ini 100% dihasilkan dari ekstrak tumbuhan dan bahan semulajadi. Bahan utama yang terdapat dalam produk ini adalah Acefylline Methylsilanol Mannuronate & Kigelia Africana + Marine Collagen.

Berikut merupakan cirri-ciri kedua-dua bahan ini.
1. Acefylline Methylsilanol Mannuronate

  • Membentuk (Reshap Body) jadi cantik dan menjadikan badan lebih sihat
  • Merupakan slimming Treatment
  • Memberi kelembapan pada epidermis
  • Mampu tegangkan & gebukan kulit
  • Terdapat collagen & elastin di dalamnya
  • Anti-oxidant sekaligus mampu melambatkan penuaan
  • Kurangkan selulit & strech Marks
  • Merupakan Agent Detox
Acefylline Methylsilanol Mannuronate

2. Kigelia Africana + Marine Collagen

  • Mampu tegangkan kulit
  • Membina sel baru pada kulit
  • Meningkatkan elastisiti
  • Anti selulit
Kigelia Africana

Selain itu, bahan-bahan lain yang terkandung di dalamnya adalah:-

3. Seaweed (Fucus Vesiculosus) Extract

4. Soluble  Collagen

5. Peppermint

6. Hydrolysed Soy Protein

7. Camomille
Patutlah ramai yang komen lepas sapu Slimming Gel Zarraz ni mesti nak masuk tandas untuk membuang, rupanya sebab Gel ini mempunyai Agent Detox di dalamnya.

Walaupun permintaan terlalu tinggi ke atas produk ini, dan  kesan serta hasilnya telah terbukti berkesan dan selamat namun Zarraz Slimming Gel ini masih belum dikeluarkan lagi di pasaran luar kerana ingin memenuhi Syarat Produk Paramedical yang perlu menjalankan R & D setidak-tidaknya selama 6 bulan.

Itulah perbezaan paling ketara antara Produk Zarraz Paramedical dengan produk-produk di luar sana.

OOpppssss…. artikel ini saya telah tulis beberapa bulan yang lalu… takkan saya nak padam kan.. jadi saya pun update la keputusan terkini…

KINI SELEPAS 6 BULAN MENJALANI PROSES R&D DAN MELALUI PEMERIKSAAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA MAKA KELUARLAH PRODUK ZARRAZ SLIMMING GEL DI PASARAN

Berikut ialah video cara menggunakan  Reshping Body Gel Zarraz Paramedical

Jom klik link video di bawah
http://on.fb.me/1sXuDao
http://on.fb.me/1xhaOJS
http://on.fb.me/1rjebPR

Ops Nanti dulu !!!!!

Luaran sahaja tak cukup untuk kurus dan rampingkan badan anda.

Anda perlukan bosster dari dalam untuk menghapuskan lemak dan kolestrol yang degil di badan anda

Maka terhasil lah pula produk dalam bagi mengurus dan membakar lemak yang di beri nama EXOTIC SLIM SHOT

PASTI RAMAI YANG MERANA JIKA MILIKI PRODUK INI..

Kenapa saya kata begitu..

Ini kerana produk Exotic slim Shot ini bersifat PARAMEDIC , dimana ia 100% selamat tanpa kesan sampingan dan bermutu tinggi.

Fungsi utama membantu membakar lemak, menuruskan badan, mengawal selera makan, menjadikan bentuk badan lansing dan gorgeus.

Kenapa produk ini amat-amat berkesan dalam membakar lemak dan menurunkan berat badan ????

Ini kerana terdapat 8 bahan utama yang membantu memecah dan menghapuskan lemak degil :

http://mudah.azhaan.com/wp-content/uploads/2014/09/IMG-20140903-WA00371.jpg

Mengapa dah pelbagai produk dicuba tetapi masih lagi berlakunya faktor yo yo. Kejap turun dan kejap naik dalam ertikata tidak kekal lama.

Masalah ini berlaku disebabkan faktor matabolisme yang tidak seimbang dan kurang aktiviti riadah serta pengetahuan makanan seimbang yang diamalkan ditambah lagi dengan produk yang bersifat sementara menahan selera makan sahaja bukanya bersifat holistik.

Penggunaan produk kurus yang selamat adalah penting untuk kesihatan, oleh itu adalah penting bagi kita memastikan pemilihan produk yang sesuai dan tepat untuk diri kita.Sebagaimana yang anda ketahui lambakan produk kurus dipasaran adalah satu saingan yang baik dan yang paling penting keinginan untuk menguruskan badan harus disusuli dengan pengetahuan yang lengkap tentang produk kita ini.

JANGAN SAMPAI ANDA JADI BEGINI…!!!!!

http://2.bp.blogspot.com/_KRGdYhWNPQE/TDm5pTGNXMI/AAAAAAAAAKs/pw09VvYYcZI/s1600/wanita+gemuk.jpg

http://infogres.com/wp-content/uploads/2010/12/wanita-gemuk.jpg

http://gigazine.jp/img/2008/02/17/fattest_man_diet/wfatty_m.jpg

[thunderthighs.jpg]

[Belly_20bama_small.jpg]

GAMBAR DI ATAS BUKANNYA UNTUK MENAKUT-NAKUTKAN ANDA TETAPI JIKA KITA TIDAK BERTINDAK DARI SEKARANG

KITA PUN AKAN JADI SEPERTI MEREKA. MEREKA JUGA ASALNYA KURUS, NAMUN DISEBABKAN BERAT BADAN YANG TIDAK DI KAWAL DAN MEMBIARKAN LEMAK DAN KOLESTROL MENGUASAI DIRI MEREKA

JADI SEKARANG KITA YANG HARUS KUASAI LEMAK DAN KOLESTROL DALAM BADAN KITA

Salah satu produk kurus atau produk slimming yang baik adalah yang berasaskan homeopathy. Mengapakah produk homeopathy, ini kerana produk homeopathy sudah terbukti selamat dan oleh kerana itu produk homeopathy tidak diletaka dibawah akta racun 1952 dan tidak memerlukan KKM bagi single remedy.Produk homeopathy juga biasanya disebut remedy atau persediaan dan bukannya disebut ubat.

Salah satu produk homeopathy dipasaran adalah Exotic Slim Shot  yang berbentuk minuman.Produk ini secara semulajadi menurunkan berat badan dan menghapus lemak dengan semulajadi tanpa kesan mendadak atau “yoyo”. kandungan Exotic Slim Shot ini terdiri daripada  mengandungi buah markisa,asam gelugur,apple hijau,kacang ginjal putih, L-Cartitine,gandum dan sayur bayam dapat menyingkir lemak secara semujadi tanpa meninggalkan kesan seperti cirit-birit, kekurangan air yang mendadak serta keletihan dan kelesuan

Lemak dan toksin yang tidak diperlukan disingkirkan melalui proses semulajadi seperti perkumuhan,perpeluhan dan disamping itu tidak menganggu fungsi buah pinggang yang boleh merbahayakan kesihatan.Oleh itu memilih produk homeopathy adalah salah satu alternatif yang baik unutk kesihatan anda. Kurus dan slim dengan selamat.

Oleh itu dalam perubatan homeopathy ia bukan bersifat sementara tetapi mengurangkan berat badan secara tetap dalam masa yang relatif munasabah. Bukannya kesan segera tetapi hasiknya sementara sahaja.

Zarraz Slimming gel  adalah sejenis revolusi homeopathy dalam bentuk gel dibuat daripada bahan-bahan tumbuhan semulajadi dan diproses dengan keaedah homeopathy yang sudah terbukti beratus tahun selamat daripada kesan sampingan.Slimming gel ini keunikannya menyamai Accai Berry yang popular diseluruh dunia.Oleh itu anda tidak perlu berbelanja sehingga ratusan dollar untuk mendapat khasiat yang sama seperti acai berry.

Gabungan penggunaan Slimming Gel Zarraz  dengan Exotic Slim Shot juga menghasilkan impak yang lebih baik kerana Exotic Slim Shot berfungsi menghapuskan lemak tepu dan menjaga kesihatan jantung kita.

http://mudah.azhaan.com/wp-content/uploads/2014/06/IMG-20140712-WA00211.jpg

Exotic berfungsi untuk memecahkan lemak tepu bagi mereka yang sukar menurunkan berat badan. Selain daripada itu  Exotic Slim Shot berfungsi mengawal kadar kolesterol didalam darah dan mengawal tekanan darah. Bagi mereka yang sudah puas makan pelbagai produk kurus tetapi sukar juga lemak-lemak tepu nak turun.

Pengambilan Exotic Slim Shot akan mampu memecah lemak-lemak tepu yang terkumpul. Exotic Slim Shot diformulasi dengan gabungan allium satium dan beberapa jenis herba yang selamat yang diproses dengan kaedah Homeopathy.

Exotic Slim Shot juga mencegah kita daripada penyakit jantung. Penggunaaannya bersama zarraz slimming gel  akan menghasilkan kesan maksimum. Exotic Slim Shot bertindak secara semulajadi membuang lemak tepu daripada saluran berpeluhan dan najis.

Pengambilannya tidak akan menyebabkan cirit-birit atau perut memulas dan sebagainya.

Exotic Slim Shot juga digunakan untuk merawat masaalah tekanan darah tinggi, untuk peredaran darah dan kolesterol dalam darah, masaalah jantung yang lemah dan kesumbatan kolesterol dalam jantung, resah gelisah dan perasaan was-was, pelupa, merawat pesakit stroke dan vertigo.

Sila baca penyataan dibawah yang menunjukkan produk homeopathy adalah selamat

Produk homeopathy tidak memerlukan kelulusan KKM kerana ubat Homeopathy tidak tertakluk dibawah akta racun 1952. Bayangkan ubat kurus lain yang memerlukan anda makan selepas makan. Tetapi berbeza produk Homeopathy ini kerana anda perlu makan sebelum makan dalam ertikata perut kosong.Ini menunjukkan produk Homeopathy adalah selamat tanpa ada kesan tindakbalas walaupun perut kosong.

Ubat kurus dipasaran kebanyakan akan menyebabkan kesan seperti panas badan,cirit-birit,ulser dan sebagainya.Berbeza dengan ubat yang berasaskan Homeopathy.Bagi sesetengah wanita untuk mendapat tubuh yang menarik, wang ringgit bukanlah ukuran atau sekatan lagi. Bila terdengar sahaja produk yang dikatakan baik dipasaran tanpa mengira kesan sampingan atau bahaya yang bakal menanti terus menjadi pilihan bagi mereka yang ingin untuk kelihatan ramping dan menawan.

TESTIMONI

1. SAM – dari Selangor.

“ha ha ha, saya turun 2 kilo” Terkejut saya membaca sms tersebut. SMS itu datangnya dari seorang lelaki yang mempunyai berat badan 120kg , berumur 38 tahun dan belum berkahwin. Beliau juga tidak merokok tetapi mempunyai tabiat pemakanan yang agak ekstrem.

Kata Sam, dia bercadang untuk berkahwin pada tahun hadapan tetapi memandangkan tubuhnya yang besar dia berusaha mencari ubat lansing dan telah mencuba pelbagai ubat dipasaran namun berat beliau tetap “degil” untuk turun.Dipendekkan cerita , Sam mengambil ,zarraz slimming gel. Selepas 5 hari hasilnya seperti SMS diatas.

2. Azirah Mahmud – Seremban

Salam azhaan, Setelah menggunakan zarraz slimming gel  selama seminggu, badan saya turun 3 kg. Bestlah azhaan, sebelum ini susah sangat nak turun. Bila sapu zarraz slimming gel ni, saya tidak berdiet sangat tapi tetap turun juga. Dulu ada ambil sejenis JUS tapi kena ikut diet. Tak tahan rasanya. hasilnya turun naik. Ini masuk minggu kedua harap dapat turun lagi 2 kg. Insyallah.

3. Hazman Ahmad – Johor

Azhaan, sejak makan zarraz slimming gel ini, saya kurang bernafsu sikit nak makan benda yang manis.Minggu kedua makan benda ini, pergi jalan-jalan ke shopping complex,nampak timbang,saya terus timbang. Terkejut  juga turun hampir 5 kg. Padahal saya tak pantang makan langsung. Yang bagus phytolacca ini dia tak de kesan buang2 air lah. Cuma senang aje nak buang air.Bukan cirit. Nanti Azhaan simpakan saya stok 2 set. Cukup bulan nak order lagi.

4. Abd Ghani

Saya dah 3 minggu guna zarraz slimming gel ini.Sebelum ini pernah guna bermacam-macam produk,Turun sejekap,lepas tu naik balik. Sejak amal zarraz slimming gel . Walaupun turun dalam minggu pertama 1 kg sahaja. Tapi yang paling saya puji dia tak naik-naik. Alhamdulillah 3 minggu dapat 4 kg. Saya suka sebab produk ini produk homeopathy yang pertama kali saya cuba dan hasilnya memang saya tiada nak terasa nak buang air yang mendadak,badan panas dan alahan lain. Insyallah saya kan teruskan amalkan sehingga dapat berat badan ideal.

KEBAIKAN MINUMAN EXOTIC S SHOT MENGHALANG.

- Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karborhidrat.

- menukarkan lemak kepada tenaga.

MEMBERSIHKAN

- Secara semulajadi membersihkan toksin , dan benda-benda lain yang tidak diperlukan oleh badan.

- Agen pembersihan yang dapat memberi pengaliran darah yang lancar kepada badan.

MENGIMBANGI

- Mengimbangi fungsi di dalam badan dan memberi imuniti yang kuat.

- mengawal selera makan dan perut akan berasa kenyang selepas mengambil Exotic s shot.

- Menurunkan tahap kolestrol dan mengawal serta menghalang diabetes daripada tahap permulaan ianya terjadi.

MENGGANTIKAN

- Memberi khasiat sayuran,buah-buahan, mineral dan nutrisi setiap hari untuk tubuh badan. Ia menggantikan khasiat nutrisi yang sebelum ini kita tidak dapat perolehi.

- Kesannya badan dan kulit akan terasa lebih sihat juga dapat memberikan kulit yang cerah.

Kini masalah lemak berlebihan dan pinggang menggelebeh

tiada lagi

Secara umumnya Exotic slimming Shot ini membantu anda:

1) Membantu Meningkatkan Kadar Metabolisma dalam badan

2) Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol

3) Membantu menguatkan imun sistem dalam badan

4) Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

5) Membantu meningkatkan kalsium pada tulang

6) Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan 7) pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda

Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan

9) Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit

10) Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat

11) Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan

12) Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam

13) Mengmbalikan bentuk badan yang ramping !..

14) mengecilkan bahagian peha , pinggu , dan lengan dengan cara pembakaran secara semula jadi

15) Dapat membentuk badan dengan pengurangan dari segi Inci .

16) Mengurang kembung perut dan gas serta mempertingkatkan pengurangan berat badan.

17) Membersihkan parasit, cacing dan telur-telurnya.

Jadi kini saya bersa YAKIN dapat MENURUNKAN BERAT BADAN dan MEMBAKAR LEMAK tanpa

- bersusah payah mengamalkan diet yang melampau

- tak perlu lagi risau untuk bersenam sebab sibuk kerja

- tak perlu habis ribuan ringgit untuk turunkan berat badan dengan cepat dan berkesan

INI KERANA EXOTIC SLIM SHOT DAN SLIMMING GEL MAMPU MEMBANTU SAYA MILIKI TUBUH YANG RAMPING DAN KURUS

===================================================================================

CARA PENGAMBILAN PRODUK

• FOR DETOX AND HEALTH

( bagi pengeluaran toksin dan menjaga kesihatan )

1 Sachet once every 2 days after meal.

( Pengambilan 1 sachet setiap 2 hari selepas makan )

• FOR WEIGHT LOSS AND CONSTIPATION

( bagi penurunan berat badan dan sembelit )

1 sachet daily before meal.

(Pengambilan  1  setiap hari sebelum makan . Tidak kisah samada pagi atau malam.

TIPS :

• minum banyak air putih bagi memudahkan pengeluaran toksin berlaku.

• kurangkan garam dalam pemakanan.

• elakkan selalu minum ais.

• lakukan aktiviti untuk berpeluh. Samada bersenam atau bersauna .

• JANGAN TAHAN LAPAR. Diet bukan ertinya tidak makan. Tetapi kawal kalori  pemakanan.

HARGA

Exotic Slim Shot : RM220 RM110 untuk memesan sila sms KOD < ess100> ke 0125806029

Zarraz Slimming Gel : RM120 RM100 untuk memesan sila sms KOD < zsg100> ke 0125806029

Untuk mendapatkan harga diskaun anda hanya perlu sms KOD produk

KINI ANDA HANYA PERLU NAYAR RM210 sahaja untuk Pakej luaran dan dalaman  Exotic Slim Shot + Zarraz Slimming gel

( Tawaran Ini Terhad Untuk 200 set sahaja, kami akan menaikkan harga semula pada bila-bila masa sahaja)

UNTUK MEMBELI SECARA PAKEJ SILA IKUT ARAHAN DI BAWAH

SILA TAIP

KURUS2020| NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON

DAN HANTAR KE

0125806029

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI

SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS

NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT

MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH

TAPI MUNGKIN ANDA BERFIKIR BANYAK KALI UNTUK MENGELUARKAN RM210

BAYANGKAN TUBUH ANDA LANSING SEPERTI INI

http://becomeafitnessmodel.org/wp-content/uploads/2011/09/jnl-become-a-fitness-model-program.jpg

SUDAH PASTI ANDA SEMAKIN BERSEMANGAT SETIAP HARI…

RAKAN-RAKAN ANDA MEMUJI ANDA….

ANDA TIDAK LAGI MERASA RENDAH DIRI..

ANDA DAPAT PAKAI APAJUA JENIS PAKAIAN YANG ANDA IDAMKAN

TIADA LAGI KESEDIHAN DALAM HIDUP ANDA

ANDA MAKIN KONFIDEN DENGAN HIDUP ANDA

HIDUP MAKIN CERIA….

YANG PALING PENTING ORANG TERSAYANG MAKIN MENYAYANGI ANDA….

SEGALA KENIKMATAN DI ATAS TIDAK TERNILAI OLEH WANG RINGGIT……

BERTINDAK SEGERA…….!!!!!!!!!!

TIADA APA YANG MUSTAHIL DALAM HIDUP INI…

HANYA YANG TIDAK BERPUTUS ASA SAHAJA AKAN MENANG DAN KECAPI APA YANG MEREKA INGINKAN…

YANG BENAR,

AZHAAN

Cara Pengunaan Reshaping body Gel yang Betul

YANG BENAR,

AZHAAN

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Posted in Uncategorizedwith 3 Comments →

  • You Avatar
  • Wak-Doyok-Mohammad-Azwan-Shah-for-Fairuz-Ramdan
  • Anda Boleh Cek Tarcking Number Poslaju Produk Yang Telah di Pos Disini

    Tracking No Tarikh 8/9/2014 Isnin

    EF213551268MY - Nurul hidayah
    EF213551325MY - Azmira bt. Mohamed Daud
    EF213551311MY - Nurliyana Mohd Noor
    EF213551308MY - Rosni Abd. Ghani
    EF213551299MY - Fadlullah Yusop
    EF213551285MY - Mazni Suhana Hj Mahali
    EF213551387MY - Noratika Marsat
    EF213551360MY - Ilyana Ismail
    EF213551356MY - Normah Mohd Yusof
    EF213551342MY - Nurul Madhirah Rosli
    EF213551339MY - Hasbullah Husin
    EF213551373MY - Sariah Simat
    EF213551395MY - Suryani Jaafar
    EF213551400MY - Zenudin Aziz
    EF213551427MY - Zawiyah Yudin
    EF213551413MY - Marzitah
    EF213551271MY - Nurul Izza Osman

  • KEPADA ANDA YANG TELAH MEMBELI PRODUK HOMEOPATHY KAMI BUAT KALI PERTAMA,KEDUA DAN KE TIGA JUTAAN TERIMA KASIH KAMI UCAPKAN.UBAT PALING MUJARAB IALAH KEYAKINAN PADA DIRI SENDIRI DAN TIDAK PUTUS ASA

  • SILA KLIK GAMBAR PRODUK UNTUK LIHAT KETERANGAN PRODUK

  • SENARAI PAKEJ JERAWAT DAN PARUT

  • KLIK GAMBAR UNTUK PAKEJ JERAWAT EKONOMI PALING LARIS

  • KLIK GAMBAR UNTUK SET HOMEOPATHY KOMPREHENSIF MENGHAPUS JERAWAT,PARUT & JERAGAT

  • PAKEJ JERAWAT Hepar Sulphuris Calcareum (HSC30)

  • CARA MUDAH MILIKI BADAN RAMPING TANPA LEMAK

  • CARA MUDAH MILIKI ZAKAR BESAR,KUAT,PANJANG DAN TAHAN LAMA

  • KLIK GAMBAR UNTUK PRODUK MEMBESAR, MEMADAT DAN MEMANTAPKAN PAYUDARA

  • SUSAH NAK BERAK,PERUT SAMPAI KEMBUNG DAN TERPAKSA MENERAN

    [DRReckeweg_gen2350_100_4685.jpg]

  • DAMIANA GOLD SEHEBAT VIAGRA

  • KLIK GAMBAR UNTUK SET RAWATAN RAMBUT GUGUR DAN BOTAK HOMEOPATHY

    http://3.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/TPJJa5RLn8I/AAAAAAAAApg/fA45cJ5F1bU/s1600/bio%2Bbotak%2B200px.JPG
  • Alfalfa Tonic GINSENG uNTUK TAMBAH SELERA MAKAN DAN BADAN KURUS *GEMUKKAN BADAN*

  • RAHSIA ANAK PINTAR DENGAN HOMEOPATHY

    http://2.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/SwQZlRaWNuI/AAAAAAAAASo/uzQHlhCl-hQ/s1600/Iq+and+eq+Booster.JPG
  • ANDA KURANG DARAH,PENAT MELAMPAU DAN SUSAH TIDOR..?

    http://1.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/S-TuEt4sGXI/AAAAAAAAAek/hHK1g5tVQIk/s1600/vita-c15.jpg
  • PRODUK UNTUK MASALAH LELAH

  • Produk Untuk Penyakit Psoriasis

  • PESANAN PENTING BUAT PENGUNJUNG AZHAAN BROTHERS SHOP

    JIKA ANDA RAGU UNTUK MEMBELI PRODUK SECARA ONLINE ATAU ANDA PERTAMA KALI ATAU TIDAK PERNAH MEMBELI SECARA ONLINE ANDA TIDAK PERLU BIMBANG, SILA SIMPAN RESIT PEMBAYARAN ANDA SEWAKTU ANDA BANK IN DI MESIN ATM ATAU TRANSFER DUIT.ANDA BOLEH MEMBUAT LAPORAN POLIS JIKA PRODUK ANDA TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"
  • PRODUK ANDA AKAN DI HANTAR( COURIER) PADA HARI BEKERJA MENGGUNAKAN KHIDMAT POS LAJU MALAYSIA.PRODUK AKAN SAMPAI DALAM MASA 1 KE 3 HARI.(tidak termasuk cuti am dan cuti umum).
  • UNTUK PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

  • JOM LIKE FACEBOOK SAYA

  • jika anda ingin wajah yang cantik..berusahalah seperti insan dalam video ini…saya tak kisah berapa bayak produk anda pakai..yang penting selagi anda berusaha dan tidak putus asa..anda akan dapat apa yang anda inginkan..percayalah..lakukan sesuatu luar dari kebiasaan anda..percayalah anda boleh cantik dan sihat seperti yang anda inginkan

  • Meta