Kini Jeragat Boleh Pudar Tanpa Pengelupasan01.18.15

Assalamualaikum..

Salam pagi Isnin , 19/1/2015  buat semua pengunjung blog istimewa ini..

Jom dengar promosi kami hari ini…

PAKAR-PAKAR  JERAGAT seluruh dunia menyimpulkan bahawa punca utama jeragat terjadi adalah,

1. Ia disebabkan oleh pancaran UV matahari yang menjadikan kelebihan pigmen.
2. Hormon yang tidak seimbang disebabkan mengandung atau menopaus.
3. Gelisah dan tidak cukup tidur(stress).
4. Menggunakan makeup yang tidak berkualiti dan bermutu rendah.
5. Disebabkan oleh masalah pada limpa.

DENGAN 1 PENYELESAIAN SEGALA MASALAH TERJAMIN


.

HANYA HISAP MACAM GULA-GULA JERAGAT TU BOLEH PUDAR SIS..
——
7 HARI DAH PUDAR DAH!

(WHATSAPP/SMS) kupon “BIO WHITE + BIO FREE” ke 012-5806029 sekarang!
.
PAKAR ANTI JERAGAT
►BIO WHITE + BIO FREE
========
Tablet  HAPUS JERAGAT ini diformulasi dari perubatan homeopathy yang mampu meresap hingga ke bahagian

bawah kulit bagi membantu saluran kulit yang terjejas akibat jeragat
.
.
► Menghapuskan tompok JERAGAT di muka anda!
► Membantu anda mengurangkan kedutan serta meningkatkan anjal kulit muka.
► Memberi kelembapan kulit yg sempurna
► Melembut dan menghaluskan semula kulit
► Merawat tona kulit tidak sekata
.
.
➙ Anda mesti cuba hari ini juga!
✛✛✛✛✛✛✛✛✛✛
PUDARKAN JERAGAT ANDA SEKARANG

(WHATSAPP/SMS) kupon “BIO WHITE + BIO FREE” ke 012-5806029

( PERCUMA SERUM PENGHAPUS JERAGAT YANG BERHARGA RM40)

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Lupulus 30 Penawar Demam Kuning01.18.15

Apa Itu Demam Kuning?
.
Demam kuning atau jaundis (dalam istilah perubatan) terjadi hampir 60-70 peratus pada bayi yang baru lahir. Ia terjadi apabila bilirulin iaitu pigmen kuning yang terhasil ketika penguraian normal sel darah merah.


.
Bila bayi mudah diserang demam kuning?

.
Biasanya berlaku dari hari pertama hingga ke-4 tetapi bergantung kepada jenis demam kuning. Sekiranya selepas 14 hari bayi anda tidak ada tanda-tanda diatas, mungkin bayi anda terselamat dari terkena penyakit utama bayi yang baru lahir ini.
.
Apakah punca demam kuning?
.
1. Masalah serius pada hati, usus kecil dan kelainan intestinal.
2. Kurang diberi susu ibu.
3. Jangkitan atau kelahiran yang trauma

Bagaimana Mengenalpasti penyakit demam kuning:
.
1. Jika bayi anda asik mengantuk, kerap tidur, tidak kerap membuang air besar dan kurang menyusu seperti biasa sila periksa kulit bayi anda.
2. Pemeriksaan sendiri boleh dilakukan dengan menekan kulit bayi dibawah cahaya yang banyak.
- Tekankan secara lembut dengan jari anda di bahagian hidung, dahi atau dada.
- Sekiranya ada kesan kekuningan selepas jari diangkat, bayi anda mengalami demam kuning.
- Jika yang berkulit gelap, periksa pada gusi atau mata putih. Jika warna kekuningan sila dapatkan rawatan selanjutnya diklinik-klinik berhampiran
3. Darah bayi diambil untuk mengetahui kandungan bilirulin. Sekiranya kandungan bilirulin tinggi dalam darah pengawasan rapi doktor diperlukan.
.
Kesan Demam Kuning Terhadap Bayi Jika Serius Tanpa Rawatan Yang Betul:
.
1. Pendengaran bayi akan terjejas2. Proses perkembangan otak bayi akan terganggu.
.
Risiko Demam Kuning adalah tinggi sekiranya:
.
1. Bayi yang kurang disusukan selepas dilahirkan.
2. Bayi lahir pramatang (sebelum 28 minggu)
3. Darah ibu dan bayi yang baru dilahirkan berlainan
4. Sejarah adik beradik si bayi yang pernah mengalami demam kuning.
5. Mempunyai kesan lebam ketika lahir akibat penggunaan oxytocin (ubat mempercepatkan kelahiran)
6. Jangkitan atau kelahiran yang trauma .

Rawatan juandis dengan Homeopati
.
Ubatan homeopati, yang tidak mengandungi dadah atau racun dan tidak ada kesan sampingan mempunyai banyak ubat yang boleh digunakan untuk merawat pesakit jaundis. Pesakit akan diberi ubat setelah gejalanya dikesan oleh doktor.Di antara ubat-ubat Hoemopati yang digunakan ialah Chionanthus, Chloesterium, Bryonia, China, Myrica, Podophyllum, Mercurius, Chelidonium, Kali Pic, Natrum Phos. Khusus untuk bayi ialah Lupulus dan Chamomilla.

Harga

RM80 RM65

Cara Memesan

sms <Lu30 > ke 0125806029

Jangan Tunggu sampai Bayi Kesayangan tiada lagi disisi anda !!!

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Pantas, Mudah, Selamat Lebatkan Rambut Botak Dan Gugur01.13.15

Assalamualaikum…

Alhamdulillah.. saya berasa lega bila ramai di antara pengguna

produk melebatkan rambut dan merawat masalah rambut gugur dan botak kami berkesan

Ada yang dah tumbuh anak rambut..

Ada yang dah lebat rambut

Ada yang kawasan botak di rambut dah pun tumbuh semula

Ramai di antara customer kami yang REPEAT atau ulang beli kali ke-2 dan ke-3 sebagai amalan..

Bagi anda yang keguguran rambut terutama ibu-ibu yang lepas melahirkan anak.. saya cadangkan amalkan penggunaan set rawatn lengkap rambut gugur ini

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Cara Penjagaan Kulit Berminyak Dan Sensitif01.13.15

Assalamualaikum…

salam sejahtera

Kali ini saya ingin menyentuh bab masalah kulit berminyak yang berlebihan.. Biasa saya akan menyentuh bab kulit berjeragat..

Jom kita kenali ciri-ciri kulit berminyak ini…mungkin ada din=antara pembaca yang mengalami masalah kulit berminyak..

Kulit jenis ini biasanya kelihatan tebal dengan pori pori terbuka. Ia kemungkinan bermasalah (jerawat – akibat penyumbatan pada pori pori) kerana kelenjar minyak terlalu aktif menghasilkan minyak yang berlebihan pada permukaan kulit.

Disamping itu, faktor hormon (remaja), cuaca yang panas dan makanan yang berlemak tinggi juga boleh menyebabkan kulit berminyak. Kebaikan kulit sebegini adalah ia melambatkan proses penuaan.

Masalah masalah yang biasa di hadapi adalah seperti berikut:

  • Blackhead
  • Jerawat
  • Pori pori terbuka
  • Parut
  • Keseluruhan muka berminyak

Saya yakin pasti ada di antara anda yang sedang mengalami masalah jerawat dan parut yang teruk akibat kulit yang berminyak

secara berlebihan :..

Biasanya customer akan menggunakan set rawatan lengkap kulit berminyak dibawah

Kenapa saya katakan ini set lengkap..

set ini akan membantu anda :

- mengawal lebihan minyak diwajah

- mengawal pertumbuhan jerawat

- membantu menghilangkan blackhead dan whitehead

- menghilangkan parut akibat bekas jerawat

- menutup liang-liang roma yang terbuka

Berapakah harga set mengatasi kulit berminyak ini ???

Hanya RM180 RM150

Bukan itu sahaja.. anda akan diberi percuma Sebotol ubat makan untuk dalaman yang dapat membantu anda

mengawal masalah kulti berminyak dan berjerawat dari dalam…

Cara memesan

Taip < beauty 160> ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Pulsatilla Ubat Merawat Resdung01.13.15

    Resdung? HAPUSKAN dalam tempoh 3 HARI!

    Produk terlaris ketika ini untuk BUNUH resdung yang menyusahkan hidup anda.

    Resdung menyebabkan:

    - Bersin
    - Hidung gatal
    - Berjerawat
    - Mulut busuk
    - Hidung tersumbat
    - Migrain

    6 Gambar Ngeri Muka Di Makan Kuman

    Lakukan sesuatu.. Jangan sampai resdung memusnahkan wajah anda

    HAPUSKAN Semuanya! Banyak testimoni yang dah berjaya!

    Di bawah ialah ulat resdung yang menyerang bawah lelangit mulut

    Tanda-Tanda Penghidap Resdung:

    >> Hidung tersumbat dan berbau busuk
    >> Gatal-gatal di kawasan muka, telinga, mata dan hidung
    >> Hidung kerap berair walaupun tidak selsema
    >> Kerap bersin terutama di waktu pagi
    >> Rasa berat muka atau sakit terutama di kawasan antara mata
    >> Sakit tekak sacara berpanjangan serta berulang
    >> Mengalami demam atau rasa tidak sedap badan secara berpanjangan
    >> Kerap sakit kepala atau migrain

    Resdung juga menyebabkan nafas kita berbau busuk dan menimbulkan keadaan yang tidak selesa. Perubatan allupaty hanya merawat resdung atau alergi dengan meberi ubat antibiotik yang bersifat sementara dan kadangkala antibiotik yang digunakan menimbulkan masalah pada mereka yang menghidapi resdung seperti ketidakselesaan sistem usus dan sebagainya.

    Dalam perubatan homeopathy dan biochemic ,resdung atau alergi adalah perkara yang mudah dirawati. Melalui penggunaan bahan seperti tisu garam mineral,resdung dapat dirawat dengan mudah.Antara remedy bersifat oral yang terbaik adalah remedy yang bersifat luaran yang biasanya disemburkan kedalam hidung adalah pulsatilla.

    Tanda-tanda ini muncul berulang kali terutamanya:

    • Selepas mengambil makanan laut, makanan yang diperam (belacan, cencalok dsb) atau berMSG (ajinomoto). Terdapat juga bahan kimia pengawet yang boleh merangsang resdung.
    • Pada waktu pagi, pada cuaca terlalusejuk (atau keadaan berhawa dingin) dan di tempat-tempat berhabuk.

    Rawatan resdung yang dihasilkan ke dalam bentuk cecair adalah merupakan antara kaedah rawatan resdung paling cool untuk tahun 2012 kerana dengan cara rawatan resdung ini tidak perlu mengasap rokok resdung yang tentunya memerlukan banyak masa anda.

    Rawatan resdung homeopathy adalah merupakan antara cara rawatan resdung yang berbentuk cecair. Ia amat mudah digunakan dan tentunya menjimatkan masa anda. produk yang di maksud kan ialah Pulsatilla..iIa telah membantu ramai customer saya mengatasi masalah resdung mereka yang kritkal.

    Fungsi:
    • Penyembur hidung bagi merawat masalah resdung / sinus yang kronik
    • Membantu melegakan simptom-simptom selsema, kerap bersin, hilang deria bau
    • Mengurangkan tekanan dan kesakitan akibat masalah sinus yang boleh membawa kepada sakit kepala yang teruk
    Cara penggunaan:
    • Dewasa                    : 1 kali pam setiap 3 – 5 kali sehari
    • Umur 6 – 12 tahun  : 1 kali pam setiap 3 – 5 kali sehari
    • Umur 2 – 5 tahun    : 1 kali pam setiap 2 – 3 kali sehari
    • Umur 0 – 12 bulan  : 1 kali pam setiap 1 – 2 kali sehari
    Kandungan : Calcium Carbonicum Hahnemanni D12 2, 5 g, Cinnabaris D8
    2, 5 g, Kalium Bichromicum D6 2, 5 g, Pulsatilla D6 2, 5 g
    Berat : 15 ml

    Alhamdulillah setakat ini banyak feedback positif yang diterima daripada mereka yang menggunakan produk rawatan resdung ini. Ini membuktikan cara rawatan resdung berbentuk cecair juga mampu membantu menyelesaikan masalah resdung.

    Jika anda ingin mendapatkan mungkin antara rawatan resdung paling berkesan ini , tak perlu keluar rumah. Penghantaran pos laju ada disediakan. Selain daripada mudah diambil serta menjimatkan masa, dengan rawatan resdung ini tidak perlu lagi untuk habiskan masa anda di pusat-pusat rawatan resdung. Hanya guna produk rawatan resdung ini di rumah atau pejabat.

    Untuk kesan yang lebih cepat dan berkesan anda boleh amalkan Pulsatilla bersama remedi dalman iaitu Bio Acne & Scar.. ia membantu merawat masalah resdung dari dalam.. Bio Acne akan membantu menyucikan darah dan merawat redung dari dalam saluran darah.. Oleh itu kuman resdung cepat boleh di hapuksan..

    Antara kelebihan Bio Acne & Scar

    - Merawat resdung dari dalam

    - Menghilangkan jerawat

    - Menghilangkan parut akibat kesan jerawat resdung

    - Melegakan kegatalan akibat

    - Menyucikan darah akibat kuman resdung

    Melalui SMS: Sila SMS kod < Pulsatilla> ke 0125806029 sekarang!

    atau

    SMS kod < Bio Acne +Pulsatilla> ke 0125806029 sekarang!

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Lemak Hilang Dalam 30 Minit12.31.14

    Assalamualaikum….

    Ramai di antara kita yang mempunyai masalah lemak dan berat badan yang yang melampau..

    Sampai satu tahap anda mungkin pernah mengalamai keadaan dimana :

    - rasa macam takda baju nak pakai bila nak keluar rumah

    - rasa seluar macam dah sendat dan rasa sesak bila nak duduk

    - rasa macam baju jadi kecik dan lengan makin sendat..

    - Pinggang nampak lebih besar dari dada..

    -peha dan pinggul makin besar dan kita kena pakai kain besar atau pakai jubah untuk

    menutup bahagian yang berlemak dan gemuk tersebut

    - paling ketara.. nuka kita nampak berisi dan agak kurang menarik

    Kini jangan fikirkan lagi semua masalah itu..

    Kami dan ada jalan penyelesaian dan telah membantu ramai mereka yang mengalami situasi dia atas

    kembali ceria dan kurus..

    Anda boleh gunakan Slimming gel di bawah yang telah di hasilkan menggunakan perubatan homeopathy

    dan ayurveda serta teknologi jepun..

    Setiap hari kami mendapat ratusan oder dari customer yang ingin menurunkan berat badan secara serius dan berkesan

    ============================================

    JOM KITA TERUSKAN MEMBACA

    HAPUSKAN LEMAK TANPA BERSUSAH PAYAH BERSENAM HANYA DENGAN MENGGUNAKAN RESHAPING BODY GEL ZARRAZ
    Adakah anda mengalami masalah yang berikut:-

    • Mengalami masalah lemak berlebihan
    • Ramai orang tegur anda gemuk
    • Badan kecil tapi perut buncit
    • Masalah legan menggelebar
    • Mempunyai masalah selulit
    • Mengalami masalah Stretch Mark
    • Dah pakai pelbagai jenis produk slimming tapi tidak berkesan
    • Anda baru bersalin atau bakal melahirkan anak dan masih tercari-cari produk yang sesuai untuk menurunkan berat badan.

    Anda bertuah kerana menjumpai ruangan ini. Teruskan pembacaan anda….


    MUDAHNYA KEMBALI LANGSING Dengan Reshaping Body Gel anda boleh langsing seperti anak dara dalam tempoh 21 hari.

    Kesan yang berbeza.

    Hanya sapu sahaja!!!
    Dijamin berkesan atau Wang Dikembalikan.

    • Produk 100% Buatan Malaysia
    • Produk GMP Certified
    • Produk lulus KKM – KKM No (NOT120603717K).
    • Produk Selamat dan Terbukti Berkesan secara Klinikal
    • Produk telah dijalankan ujian Research & Development (R&D) selama 1 tahun sebelum dikeluarkan di pasaran.

    RESHAPING BODY GEL daripada Zarraz Paramedical merupakan produk sapuan yang terbaik dapat membakar lemak tanpa anda perlu rasa sakit (powerfull weight loss properties).

    Apakah kebaikan produk ini?

    • Meningkatkan METABOLISM dengan berkesan
    • Bakar lemak & Kalori dengan pantas
    • 100% TIADA kesan sampingan
    • Melancarkan pergerakan usus
    • Membuang toksin yang merbahaya
    • Melancarkan sistem aliran darah
    • Buang angin dalam badan
    • Menghilangkan Selulit dan Stretch Mark
    • Melembutkan dan melicinkan kulit.
    • Bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin, jangan risau dengan sretch mark anda, ianya boleh hilang dalam tempoh kurang dari 2 bulan. Telah terbukti!!!

    lotion kurus zarraz, lotion kurus paling berkesan, ubat kurus paling cepat berkesan, ubat kurus yang selamat

    =================
    TENTANG PRODUK
    =================

    ★ Gel yang dihasilkan daripada teknologi nano. Ia mempunyai molekul yang sangat kecil kerana ia dapat memberi kulit yang tegang dan bentuk badan yang ideal.

    ★ Gel yang mempunyai tekstur yang lembut sesuai untuk digunakan dalam aplikasi sapuan (urutan) bagi mendapat :-

    ★ Memecahkan lemak yang degil dengan pembuangan toxin dari dalam badan (pembuangan air kecil, air besar dan perpeluhan. Tidak menyebabkan cirit-birit).

    ★ Menegangkan kulit badan yang kendur dan tempat yang berlemak seperti perut, peha, punggung, bawah lengan, pinggang.

    ★ Menghilangkan selulit dan risiko kesan regangan (stretch marks).

    ★ Sangat baik untuk orang yang baru lepas bersalin.

    ★ Menjadikan bentuk badan yang cantik.

    ★ Memberi tekstur kulit yang lembut , lembap dan halus pada tempat yang di sapu.

    ★ Badan terasa ringan dan cergas.
    Dan banyak lagi!!!

    testimoni pengguna reshaping body gel zarraz, ubat kurus zarraz, gel kurus zarraz, reshaping body gel, slimming gel zarraz

    Testimoni Pengguna Reshaping Body Gel

    Kaya dengan keunikan bahan yang semulajadi serta bahan bio-heat yang aktif seperti:-

    - Acefylline (brown algae)
    - Seaweed (fucus vesiculosus)
    - Buah Kigelia Africana
    - Marine Collagen
    - Vitamin B3

    Lain-lain bahan lagi :-

    - Peppermint
    - Soy protein
    - Chamomile
    - Rosemarry
    - Essential oil.

    Inilah kelebihan bahan-bahan utamanya :-

    ◆ Acefylline dan seaweed merupakan rumpai laut daripada 2 jenis yang berbeza. Persamaannya ialah ia merupakan agen untuk kuruskan badan (slimming agent)

    ◆ Kigelia Africana merupakan buah daripada Afrika. Ia digabungkan bersama Marine Collagen iaitu ikan merah daripada Lautan Atlantic untuk memberikan kesan ketegangan kepada kulit.

    Fokus kepada tempat yang bermasalah. Dan anda akan lihat kesan tegang yang menakjubkan pada tempat yang anda sapu!!!

    =========================
    CARA PENGGUNAAN TERBAIK
    =========================

    1. Sapu Reshaping Body Gel mengikut arah jam pada tempat yang berlemak seperti paha, lengan, perut dan sebagainya. Pendek kata, tempat yang ingin dikuruskan.
    2. Tarik semua lemak yang menggelabah ke atas.
    3. Cubit lemak yang ada dengan cara 4 jari menolak kulit ke atas. Dan ibu jari cubit kulit ke bawah.
    4. Jika sapu di kawasan peha dan bawah lengan, boleh juga tepuk-tepuk agar dapat melancarkan peredaran darah. Ianya bagi memudahkan gel itu masuk.
    5. Jika anda rasa panas, gatal dan kawasan yang disapu itu kemerahan, itu bermaksud gel itu telah masuk ke dalam kulit untuk memecahkan lemak air yang ada.
    6. Dengan penggunaan corset, senaman, hot blanket dan minum banyak air, anda akan lihat lebih cepat ia berkesan. Kerana dengan cara itu, dapat buang toksin melalui perpeluhan dan pembuangan air kecil dan lemak mudah terurai.

    Cara Sapuan Reshaping Body Gel Di Perut

    Cara Sapuan Reshaping Body Gel Di Lengan

    Cara Sapuan Reshaping Body Gel di Paha

    Kesan terbaik – 1 Botol boleh diguna untuk 30 hari.
    Tapi seawal 21hari ANDA akan mendapat perubahan yang ketara.

    Setiap individu mengalami keberkesanan yang berbeza bergantung kepada beberapa faktor seperti gaya hidup, cara pemakanan, cara pekerjaan dan sebagainya.

    Jadikan IMPIAN anda menjadi KENYATAAN PASTI.

    AMARAN
    Jangan sapu pada payudara, ketiak, mata, muka dan tempat tersembunyi (genital area)

    Dapatkan sekarang!!!

    Harga RM100

    Cara memesan

    Taip < zsg100> ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Jeragat Makin Pudar dan Wajah Makin Berseri12.24.14

    Alhamdulillah seorang lagi dari ribuan customer kami telah menikmati

    manfaat dari penggunaan produk kami secara konsisten..

    Akak yang comel di bawah baru beberapa hari menggunakan set jeragat dan ubat dalaman

    kami yang membantu beliau mengatasi masalah jeragat yang menjadi raksasa no.1 di Malaysia bagi wanita

    yang berumur 25 thun ke atas..

    Jangan terkejut jika usia seawal 25 tahun dan ada masalah jeragat.. ramai di kalangan customer kami yang dah naik jeragat

    malahan jeragat tersebut menjadi hitam dan merebak ke seluruh muka..

    Tapi jangan risau.. kepada akak-akak diluar sana.. tahun 2015 dah nak masuk..

    masalah jeragat yang dan terjadi jangan kita fikir sangat.

    yang kita kena fikir langkanh mengatasi masalah jeragat ini..

    oooppssss jangan guna perkataan masalah jeragat.. tapi cabaran jeragat..

    jika kita angggap jeragat tu masalah ia jadi tak best..

    anggap ia ujian dari Allah… jadi insan hebat boleh menghadapi ujian..

    AAA..nampak akak-akak dah senyum tu..

    ok saya cadangkan akak-akak yang sedang membaca artikel ini menggunakan set rawatan jeragat dari beauty cottage..

    Formula baru berasaskan teknologi perubatan berasaskan organik dan homeopathy ini dapat membantu akak2 :

    - memudarkan jeragat hingga ke bawah lapisan kulit

    - mencerahkan wajah yang kusam dan gelap

    - melembutkan struktur kulit yang kering akibat jeragat

    - membaik pulih dan membantu membina kulit baru yang telah mati akibat jeragat

    - menyamaratakan toner kulit yang berbelang-belang dan gelap akibat jeragat

    - menghilangkan garis-garis halus yang menampakkan kulit tua dan tidak bermaya

    - anti kanser kulit

    - menghalus menggebukan kulit

    - Menghilangkan blackhead dan whitehead

    - Kulit kelihatan awet muda dan lembab

    Set rawatan menghapuskan jeragat ini terdii daripada

    Untuk mendapatkan set lengkap rawatan jeragat ini anda boleh ikuti langkah di bawah :

    Harga produk

    RM200 RM150

    Percuma ubat makan untuk dalaman

    BioCollagen yang berharga RM80

    Cara memesan

    Taip < beauty 170> ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Percuma : Tips kuruskan Badan12.18.14

    Tips PERCUMA KALI INI

    Ramai sgt yg PM tanya tentang jenis gemuk.. Boleh refer sini yer sayang2 ku sekalian..

    Kegemukan adalah dimana berat badan kita melebihi 20% berat ideal. Ini berlaku disebabkan kalori yg masuk ke dalam badan kita melebihi kalori yang diperlukan.

    Maka akan menyebabkan berlakunya pengumpulan lemak pada bahagian tertentu badan.

    Which one is yours??? Check it out..!

    1) Gemuk Air:

    ツ Badan menggelember dan lembik kerana air yang tak diperlukan (toksin) berlebihan

    ツ Cepat letih dan mengah apabila melakukan aktiviti harian

    ツ Bahu agak jatuh apabila berdiri

    ツ Sekiranya timbang di waktu pagi dan malam dan terdapat perubahan 1-2 kilogram kurang atau lebih antara tanda anda gemuk air kerana pengumpulan air dalam tubuh

    ツ Kebanyakan jenis gemuk air adalah dari golongan anak dara, wanita belum berkahwin atau yang baru selepas melahirkan anak.

    2) Gemuk Angin

    ツ Angin terlalu banyak terperangkap dalam tubuh, menyebabkan sukar/kerap untuk sendawa atau kentut.

    ツ Mudah kena sakit kepala/migrain/loya tekak/sebu perut

    3. Gemuk Daging

    ツ Kebanyakan yang mempunyai gemuk jenis daging kurang makan sayur/buah-buahan.

    ツ Berangka besar dan suka makanan berkarbohidrat tinggi
    Kulit tebal dan badan agak berat dan pejal (susah nak cubit lengan kerana tebal)

    ツCepat letih dan penurunan jenis gemuk ini adalah yang paling lambat sekali berbanding jenis gemuk yang lain kerana lemak di dalam tubuh sudah menjadi tepu dan bersebati bersama daging.

    ツ Ramai golongan ini adalah daripada yang sejak kecil bertubuh badan agak ’sihat/besar’ dan ia mengambil masa yang agak lama untuk dibuang.

    ツ Namun begitu proses perpeluhan yang aktif dapat membantu membuang sebahagian lemak-lemak degil ini, dan sebaiknya mengikut diet yang sesuai dan aktiviti senaman lebih sedikit berbanding gemuk jenis air dan angin.

    FAKTA!

    Gemuk air dan Gemuk angin mudah untuk turun berat badan tetapi Gemuk Daging mengambil sedikit masa untuk turun. Gemuk Daging berpunca dari lemak yang berkumpul menjadi tepu dan bergumpal bersama daging.

    Nota Kaki:
    SEKARANG, CUBA ANDA PICIT LENGAN/PEHA UNTUK KENAL PASTI JENIS LEMAK PADA TUBUH DAN LEBIH MEMUDAHKAN ANDA MENGURANGKANNYA. TIPS INI JUGA SEDIKIT SEBANYAK DAPAT MEMBERI JAWAPAN KENAPA ANDA MUNGKIN MENDAPAT RESULT SANGAT CEPAT/AGAK LAMBAT SEMASA MENJALANI PROGRAM PELANGSINGAN

    Nak kuruskan badan tanpan bersenam..

    klik gambar di bawah

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Rambut Tiba-Tiba Gugur Tanda Penyakit Merbahaya12.04.14

    Assalamualaikum..

    Salam sejahtera..

    Ramai diantara kita yang mengalami rambut gugur tidak sedar sebelum mereka mengalaminya…

    Ada yang sebelum tu, rambut sangat lebat dan dalam masa yang singkat rambut gugur dengan cepat..

    Kenapa boleh jadi macam ni …

    - tak kawal kelimumur yang sering tumbuh banyak

    - perubahan hormon ketika hamil

    - tak lap rambut sebaiknya selepas mandi

    - stress melampau.. dan gagal tangani stress

    - selalu susah hati

    - Kulit kepala

    Nampak simple kan.. tapi inilah kajian mudah yang di buat ke atas mereka yang rambut gugur

    So macamana nak atasi rambut gugur ni..

    Mudah sahaja

    - jangan risau sangat tentang sesuatu perkara.. sentiasa positif, ceria dan senyum

    - keringkan rambut anda sekering-keingnya sebelum memakai tudung

    - amalkan shampoo rambut anda 2 minggu sekali

    klik gambar di bawah untu set rawatan rambut gugur

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Testimoni :Payudara Kendur Kembali Cantik dan Tegang Dengan SSq1&212.01.14

    Alhamdulillah seorang lagi pengguna kami merasai faedah daripada penggunaan produk payudara berasaskan perubatan homeopathy

    yang amat-amat berkesan dalm membantu wanita mengatasi masalah payudara kecil dan kendur

    Masalah payudara kendur disebabkan

    - aktiviti penyusuan

    - aktiviti seksual suami isteri

    - faktor usia dan hormon yang semakin berkurangan

    - merokok

    - aktviti sukan yang salah

    - kanser payudara

    Namun begitu wanita di luar sana tidak perlu bimbang lagi kerana kami mempunyai formula terbaru dan terkini

    yang dapat membantu wanita mengembalikan kecantikan payudara anda

    Lebih dari 10,000 set penjagaan payudara SSQ1&2 telah pun terjual ….

    Alhamdulillah repon yang positif serta banyak manfaat yang di perolehi oleh customer2 kami..

    Produk SSq1&2 membantu wanita miliki :

    - payudara yang tegang

    - payudara yang sihat dan peredaran darah yang lancar

    - membantu ibu menghasilakn lebih banyak susu

    - meningkatkan hormon pertumbuhan agar payudara lebih besar dan mantap

    - mencantikkan struktur payudara agar kelihatan cantik dan seksi

    - menaikkan kembali payudara yang kendur dan menggelebeh akibat aktiviti penyusuan dan hubungan seksual

    Info Lanjut klik gambar di bawah

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    600 Oder Dalam 1 Jam , Set Jeragat Berkesan12.01.14

    Assalamualaikum..

    Terima kasih kerana berkunjung ke ruangan kesihatan homeopathy ini..

    Harini saya baru lounch produk baru yang bebas bahan kimia dan merupakan set lengkap

    bagi merawat masalah jeragat dan melasma..

    Baru 1 jam saya tawarkan produk ini pada harga diskaun lebih dari 677 komen oder dari

    customer yang berebut-rebut nakkan produk ini pada harga diskaun

    Set jeragat ini mempunyai 5 produk dalam satu set..

    Ia membantu mereka yang mempunyai masalah jeragat dengan :

    - memudarkan jeragat hingga ke bawah lapisan kulit

    - mencerahkan wajah yang kusam dan gelap

    - melembutkan struktur kulit yang kering akibat jeragat

    - membaik pulih dan membantu membina kulit baru yang telah mati akibat jeragat

    - menyamaratakan toner kulit yang berbelang-belang dan gelap akibat jeragat

    - menghilangkan garis-garis halus yang menampakkan kulit tua dan tidak bermaya

    - anti kanser kulit

    - menghalus menggebukan kulit

    - Menghilangkan blackhead dan whitehead

    - Kulit kelihatan awet muda dan lembab

    Lihatlah wajah anak beranak ni yang makin cantik dan gebu selepas menggunakan produk jeragat

    power ni

    Harga produk

    RM200 RM150

    Percuma ubat makan untuk dalaman

    BioCollagen yang berharga RM80

    Cara memesan

    Taip < beauty 170> ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith 1 Comment →

    Bahana Jeragat : Bertahun Kawin Kini Bercerai11.25.14

    Tahukah anda bahawa kajian menunjukkan banyak perceraian di Malaysia akibat dari pasangan atau isteri yang sudah mula tidak cantik dalam erti kata lain wajah sudah tidak seperti mula-mula berkahwin dahulu

    Kebanyak lelaki yang bercerai memberikan jawapan isteri mereka sudah tidak menarik lagi lantas mereka mencari gadis yang lain yang lebih cantik dari isteri yang sedia ada.

    Jadi untuk para isteri perkara ini amat-amat serius kerana mahligai yang kita bina boleh hancur oleh masalah yang kita rasa remeh..

    Maslah wajah yang di maksudkan ialah jeragat dan kelit makin tua dan kusam

    Untuk menghilangkan jeragat anda perlukan satu booster bagi membasmi simptom hingga dari bawah kulit, produk biasa sekadar menghilangkan jeragat dari atas lapisan kulit luar sahaja.

    Akibatnya apabila cahaya matahari menembusi lapisan atas maka ia sangat nipis dan terus ke lapisan ke tujuh dan membuatkan kulit bertambah hitam dan gelap

    Set jeragat M3 terdiri daripada sepia200,melasma free dan free sabun merrygold ( RM150 RM130 sahaja )

    Manakala Set Jeragat M4 terdiri daripada Sepia 200, Melasma Free, Carmino Complexion Cream (CCC) dan Carmino Complexion Soap (CCS). Gandingan mantap untuk dalaman dan luaran.

    Empat bulan lepas saya telah menerima satu pesanan Whatsapp yang meminta saya cadangkan remedi paling “power” untuk mengatasi masalah jeragatnya yang berulang-ulang walaupun telah melakukan rawatan laser.

    Duit dah melayang 3-4 ribu tetapi duka kembali mengundang setelah beberapa bulan selepas itu.

    Mukanya akan menjadi merah-kemerahan apabila dia berjemur agak lama dibawah panas matahari.

    Di Malaysia suhu 34-36 celcius yang boleh dikatakan sangat panas telah membakar wajahnya yang telah hilang lapisan atas kulit yang sepatutnya menjadi pelindung sinar UV akibat rawatan laser.

    Keluar masuk SPA untuk melakukan rawatan facial itu adalah rutin mingguan beliau.

    Berbalik kepada remedi power yang beliau minta saya cadangkan. Remedi itu tidak lain tidak bukan Sepia 200 dan Melasma Free yang diambil secara berselang satu hari (kertas cara makan disediakan).

    Dari luar CCC dan CCS membantu untuk memberi nutrisi ke kulit dengan khasiat bunga-bungaan seperti Calendula, Echinacea, Mahonia dan di tambah dengan khasiat Almond milk sebagai bahan natural yang bertindak sebagai agen mencerahkan kulit.

    CCC dan CCS bukan produk kosmetik!. CCC dan CCS adalah produk herba homeobotanical yang bebas dari bahan kosmetik seperti hydroquinone, paraben atau benzoic peroxide.

    Setelah lebih 4 bulan, puan tersebut merasa lebih yakin untuk berada dibawah panas matahari kerana kulit mukanya tidak akan menjadi merah kemerahan selepas 10-20 minit berjemur dibawah terik matahari. Ini menunjukkan Sepia 200, Melasma Free dan Fragaria Vesca ( Pada bulan ketiga beliau mula mengambil Fragaria Vesca) telah berjaya membina sel-sel kulit baru menggantikan sel kulit yang dilaser sebelum ini.

    Pada pandangan dan pengalaman sebelum ini gabungan “power” untuk mengatasi masalah jeragat ialah SEPIA 200, MELASMA FREE dan FRAGARIA VESCA.

    Tetapi biasalah kadang-kadang bajet menjadi penghalang :)

    set_SMFcream

    Set Penuh SMFCream berharga RM250 penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia sahaja

    Untuk makluman – Sepia 200, Melasma Free, CCC dan CCS boleh bertahan lebih kurang untuk 2 bulan, kecuali Fragaria Vesca hanya bertahan untuk sebulan.

    Fragaria Vesca berharga RM80 sebotol. Walaubagaimana pun bagi pembeli yang repeat order hanya RM65 dan RM70 bagi Sabah & Sarawak.

    Cara mengguna CCC dan CCS

    Set Carmino Carmino Complexion Cream (CCC) dan Sabun Carmino Complexion Soap (CCS) , membersih, menggebu, mencerahkan dan mencantikkan kulit dengan bahan natural. Set ini berasaskan produk homeobotanical (herba homeopathy) ianya bukan produk kosmetik .

    Cara mengguna set ini:

    Memandangkan krim ini ialah krim herba dan bukannya kosmetik (krim ini bebas dari hydroquinone dan paraben atau benzoixc peroxide) ianya hanya sesuai digunakan pada sebelah malam atau sewaktu berada di rumah.

    Jika anda mempunyai pori yang terbuka, anda hendaklah mencuci muka sebelum tidur dengan tuala atau tisu yang bersih. Ini ialah kerana cuaca panas dan lembab di Malaysia menyebabkan kita berpeluh walaupun berada didalam bilik yang berhawa dingin  ,

    Cara sapuan : Selepas mencuci muka mengguna sabun CCS, ambil krim dengan kadar yang nipis sahaja. Sapu ke seluruh wajah dengan 2 jari dan memutarkan-mutarkan ikut putaran jam sehingga krim meresap ke kulit. ( cara ini juga diguna untuk kesemua krim)

    Krim ini boleh digunakan 2-3x didalam 1 minggu, sabun boleh digunakan setiap hari mengikut kesesuaian kulit anda.

    Sebelum tidur : hendaklah mencuci muka , mengguna air suam pada awalnya dan dibilas dengan air biasa selepas itu (air mineral lagi bagus)

    Insya Allah kulit muka anda akan kelihatan lebih gebu, lembut, cerah dan bersih selepas 30 hari. CCC dan CCS sangat sesuai untuk digandingkan dengan set jeragat

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Cara Atasi Jerawat Berulang-Ulang di Tempat Yang Sama11.25.14

    Cara Mudah Mencegah Jerawat

    Saya nak tanya anda …

    Adakah nda mempunyai masalah jerawat yang berulang-ulang ??

    Bila reda je lepas tu naik balik.. naik di tempat yang sama pula tu..

    saya yakin adik-adik dan akak-akak mesti dah alaminya..

    Kadang-kadang bila naik lagi tangan ni mula la nak picit..

    Tipu la jika kita tak geram nak picit…

    Saya pun sama.. tapi nak tahu tak apa yang saya guna untuk mencegah jerawat tu naik semula..

    Saya guna SPF50 Acne& Scar yang macam dalam gambar ni..

    pakai sikit je…. jerawat tak sempat nak naik..

    Apa kelebihan produk ni :
    ✓ menecagah jerawat yang naik berulang-ulang kali
    ✓ mencegah pembentukan sel kanser
    ✓ melindungi kulit dri bakteria yang menyebabkan jerawat merebak ke tempat lain.. ( dari sebiji habis satu muka naik)
    ✓ melembabkan wajah agar sentiasa segar
    ✓ mencerahkan wajah serta menghilangkan parut degil akibat jerawat dan parut eksiden
    ✓ kulit yang berbealng-belang akibat tona kulit tak sekata kembali ok dan sekata
    ✓ menghaluskan kulit wajah agar kelihatan awet muda
    ✓ menghilangkan garis-garis halus kedutan diwajah
    ✓ menghilangkan jeragat, blackhead dan whitehead

    Mencegah lebih baik dari merawat…

    Kenapa produk ini dikatakan berkesan merawat jerawat. ini kerana kandungan produk ini yang sangat bagus dan berkhasiat untuk kulit

    1) JOJOBA :
    >> Khasiatnya adalah untuk membunuh bakteria dan melembapkan kulit secara semulajadi. Bertindak membina lapisan perlindungan di permukaan wajah. Jadi kulit wajah mendapat perlindungan baru dari bahan semulajadi.

    2) Wild Raspberry :
    >> bertindak menarik lambapan daripada udara masuk ke dalam kulit agar sentiasa lembap.

    3) VITAMIN C :
    >> Ianya adalah bahan pencerah aktif yang paling baik untuk kulit. Ramai orang berhabis duit untuk suntik vitamin C semata-mata untuk mencerahkan kulit.

    4) WHITE LILY
    >> Bersifat anti-oxidant dan mengekalkan keremajaan kulit wajah.

    Cara pemakaian

    Hanya sapukan sedikit di tempat bermasalah.. mudah je..

    Harga

    RM120 RM90

    (tahan 2bulan )
    Untuk memesan

    sms <spf50> ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Krim Menghilangkan Bengkak Buasir11.19.14

    Buasir Buat Anda Susah Nak Buang Air Besar

    Anda mengalami masalah buasir

    - Susah nak berjalan dan terpaksa mengengkang

    - Anda kala tak pergi kerja sebab terlalu pedih

    - Ada ketulan di bahagiana bawah yang terkeluar

    - walaupun dah di tolak masuk namun ia terkeluar kembali dan makin membesar

    - Lagi teruk bila anda nak buang air besar darah terkeluar sekali bersama bonjolan

    Kini anda tak perlu risau lagi…

    Anda boleh sapu dan kecutkan bonjolan buasir tersebut..

    Merupakan teknologi terbaru perubatan Homeopathy yang mampu menyelesaikan masalah buasir..

    Produk tersebut ialah R30. Ianya mampu :

    - Mengecutkan buasir yang terkeluar
    - Menghilangkan rasa pedih sewaktu buang air besar
    - Memudahkan buang air besar
    - Mengecutkan buasir yang berulang-ulang kali

    Cara Guna
    Sapu di bahagian bonjolan yang terkeluar dan sapu di bahagian perut anda agar senang untuk buang air besar

    Yang paling bes anda tak perlu jalani pembedahan yang memerlukan kos yang tinggi

    Hanya sapu dan bonjolan busir hilang

    Untuk memesan sila
    sms kod < R30 > ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith 1 Comment →

    8 Krim Dan Ubat Jerawat Paling Berkesan11.18.14

    Orang yang mempunyai jerawat akan memberi apa sahaja untuk menghilangkannya.

    Produk ubat jerawat ni memang sangat popular di Malaysia. Semua orang nak kan kulit yang licin.

    Tetapi bagaimana anda akan menentukan produk itu OK atau tidak? Apakah perbezaan di antara kesemua produk-produk ubat jerawat ini?

    Yang paling nampak jelas perbezaannya dalam pembungkusan dan strategi pemasaran untuk mempromosikan produk tertentu. Majoriti ubat parut jerawat mempunyai ramuan yang sama, ada beberapa yang lebih kukuh dan yang lebih ringan.

    Di sini saya senaraikan 7 krim (ubat jerawat) yang benar-benar berkesan.

    1. DDF BP Gel – Minyak Tea Tree

    ubat jerawat

    DDF BP Gel mengandungi 5 peratus benzoyl peroksida. Benzoyl peroksida berfungsi dengan baik untuk merawat jerawat, dan 5 peratus adalah konsentrasi ringan tetapi berkesan. Krim ini juga mengandungi teh minyak pokok. Teh minyak pokok biasanya bermanfaat untuk kulit anda, dan ia melawan jerawat juga. Ia mempunyai ciri-ciri antibakteria yang membantu mencegah jerawat jerawat. Kebanyakan orang yang menggunakan krim ini melihat bahawa kulit mereka berasa lebih baik selepas seminggu menggunakan krim ini . Ia berkesan untuk menyembuhkan jerawat dan ia tidak kering kulit anda keluar.

    2. Penyelesaian Jerawat Kecemasan Losyen Gel oleh Clinique

    ubat jerawat yang paling berkesan

    Produk ini mempunyai banyak ulasan pelanggan yang positif . Ia benar-benar membantu untuk melawan jerawat yang sentiasa reappearing . Ia “unclogs” liang penuh dengan bakteria dan kawalan pengeluaran minyak pada kulit anda. Anda akan melihat kemerahan dan keradangan dikurangkan dalam hanya beberapa hari. Clinique Penyelesaian Jerawat adalah krim kuat dengan kepekatan yang tinggi benzoyl peroksida. Satu kelemahan – ia adalah lebih mahal daripada lain-lain produk kawalan jerawat.

    3. Parsi Gel oleh Johnson & Johnson

    cara yang berkesan untuk menghilangkan jerawat

    Berfungsi dengan berkesan untuk merawat bintik jerawat yang hadir dan untuk mencegah jerawat ciri bintik hitam dan whiteheads. Produk ini juga mengandungi benzoyl peroksida kepekatan ia adalah 10 peratus. Ini ialah kepekatan tertinggi yang dibenarkan untuk bukan ubat preskripsi jerawat. Parsi Gel adalah berasaskan air , jadi ia berfungsi untuk semua jenis kulit. Ini adalah krim jerawat yang sangat popular; anda boleh menemuinya di mana-mana kedai pharmacy.

    4. Rawatan Agen Double dari Biore

    MZ secret soap

    Krim ini tidak berasaskan benzoyl peroksida , sebaliknya ia melindungi kulit anda dari jerawat dengan menutup dalam asid salisilik. Ia juga menyimpan kotoran untuk mencegah keradangan lebih jauh. Pengilang mendakwa bahawa anda akan melihat jerawat berkurangan selepas satu kali pakai, kebanyakan orang melaporkan melihat keputusan dalam 3 – 5 hari. Ia lembut dan tidak kering kulit anda.

    5. Oxy 10 Baki Kecemasan Rawatan Spot

    kehebatan ubat jerawat terkini

    Ini adalah krim dan ubat jerawat yang sangat kuat. Dapat menghilang kan parut jerawat dengan pantas dan berkesan. Walau bagaimanapun, gunakannya dengan berhati-hati , ia hanya boleh digunakan untuk mengubati jerawat yang sedia ada, bukan sebagai kaedah pencegahan. Ia juga mungkin merengsakan kulit sensitif, jadi jika anda guna Oxy 10 dan kulit anda berasa gatal-gatal, produk ini bukan untuk anda .

    6. Clinique Penyelesaian Jerawat Menyembunyikan Krim

    krim jerawat clinique

    Krim ini milik baris yang sama Penyelesaian Jerawat oleh Clinique sebagai gel yang disebut sebelum ini. Ini bukan ubat seperti itu, tetapi yang membentuk item. Semua orang yang mempunyai jerawat tahu bahawa mencari hak membentuk untuk menyembunyikan ia adalah masalah. Kebanyakan yayasan dan concealers hanya membuat jerawat anda lebih teruk. Sebaliknya Penyelesaian Jerawat Consealing Cream dirumus khas untuk jerawat terjejas kulit. Ia menyembuhkan jerawat serta menyembunyikan ia . Jika anda menggunakan membuat untuk jerawat, krim ini berfungsi dengan baik kepada kecacatan conseal . Tetapi seperti semua produk Clinique ia tidak murah.

    9. Cosmoderm

    Vitamin E oil from COSMODERM ni ada 2 jenis iaitu 15k i.u. dan 30k i.u. both have same function dalam memperbaiki tisu kulit yang rosak terutamanya kesan2 parut jerawat.. tp jenis 30k i.u. ni kire strong yg mmberi kesan yg sangat mendalam terhadap parut2 hitam yg ada kt muka tu….so, sy gunakan jenis 30k i.u. x kira la if u guys beli yg 15k or 30k it still membantu menghilangkan parut2 anda..selain menghilangkan parut, minyak ini juga dapat menghilangkan garis2 halus dan kedutan pada kulit muka.. ia juga sesuai utk mengurangkan regangan pd muka.. harganya kalau x silap saya RM26. murah kn~~ dan yg penting ia buatan MALAYSIA dan juga HALAL

    8. Sabun MZ Secret Soap

    Sabun MZ Secret Soap

    Anda akan “SURPRISED” tetapi anda boleh dapatkan sabun jerawat semula jadi yang berkesan di rumah. Sabun MZ Secret Soap adalah salah satu cara yang berkesan. Dengan campuran vitamin A ,C dan E.

    Sabun jerawat semula jadi sangat-sangat berkesan. Ia sekarang menjadi kegemaran rakyat seluruh Malaysia. Dan yang paling bagus sekali, anda boleh terus beli melalui online.

    =====================================================================================

    Inilah krim homeopathy yang amat luar biasa di pasaran online ( boleh dapatkan krim ini di kedai online kami disini )

    9. Carmino Cream

    Antara krim menghilangkan jerawat dan parut yang terhebat dan terkini. Disediakan melalui perubatan homeopathy dan bebeas bahan kimia. Sangat-sangat mujarab menghapuskan jerawat yang berulang-ulang..

    Untuk mendapatkan krim carmino anda boleh klik disini >>> KRIM CARMINO

    Kesimpulan – Ubat dan Cream Jerawat

    Ubat jerawat berkesan dalam menyingkirkan jerawat, tetapi kebanyakan mereka mempunyai kelemahan yang sama. Ia menjadikan kulit anda sangat sensative kepada cahaya matahari (kecuali sabun MZ Secret Soap – kerana ia diperbuat daripada vitamin sahaja).

    Oleh itu, apabila anda menggunakan krim kawalan jerawat , gunakan krim sunblock yang baik juga.

    Kulit manusia semua nya berbeza. Mungkin “person A” sesuai dengan produk “B”, tapi “person B” lebih berkesan dengan produk “C”. Walau apa pun inilah dia senerai ubat, krim dan sabun jerawat yang berkesan buat masa kini.

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Cara Menghilangkan Jerawat Dengan Mudah11.18.14

    Stress tak tengok bintik-bintik merah kat muka anda yang gempul-gempul comel molek macam ni:

    cara menghilangkan jerawatMesti la kan?

    So anda semua berminat tak kalau saya bagi tahu rahsia macam mana dia orang ni menggunakan satu sabun ajaib (sebenarnya tak la ajaib sangat pun), untuk mengubah nasih mereka?

    Ketahui dulu mengapa anda semua mengalami masalah kulit. Apa sebab nya jerawat tu muncul di muka anda.

    Bagaimana jerawat itu berlaku?

    1/5 orang daripada golongan umur 12-15 akan mengalami masalah jerawat. Dan ia membuat kan satu-satu nya masalah kulit yang amat sukar untuk di rawati.

    Jerawat terbentuk dalam liang kulit seseorang.

    Liang adalah pembukaan di muka kulit, di mana rambut yang sangat halus selalu tumbuh. Kemudian kelenjar minyak disambungkan ke liang untuk menghasilkan bahan yang dipanggil sebum. Sebum pula benda yang melincirkan rambut dan kulit itu.

    Cuba tengok gambar bawah ni:

    hilangkan jerawat

    So kotoran degil anda ni sebenarnya berlaku dalam liang kulit tu. Kenapa ia berlaku?

    Salah satu sebab yang amat ketara mungkin terlalu banyak kulit anda terlalu banyak minyak. Maklumlah, di usia yang muda, mesti la kita pun aktif dalam kehidupan seharian. Betul tak?

    Ok biar saya “recap” balik.

    Kotoran degil berlaku di dalam liang itu.

    Pertama, kelenjar sebum menghasilkan minyak terlalu banyak.

    Kemudian, sebagai lapisan liang secara semula jadi memperbaharui, ia membentuk sel-sel mati.

    Sel-sel ini bukan sel-sel pada permukaan kulit – bergabung dengan sebum untuk mewujudkan palam.

    Jadi hasilnya adalah diperbesarkan, liang disekat dipanggil comedo. Maka terbentukla bukit di atas permukaan kulit anda.

    Kalau anda nak tahu lebih lanjut lagi boleh baca blog post saya ini. Lebih detail. (Klik sini)

    Sekarang dah tahu macam mana kotoran dan bakteria itu terbentuk. Macam mana kita nak ubat dia?

    Maka dengan ini, tanpa segan silu saya akan memperkenal kan anda semua satu sabun ajaib yang memang di cipta khas untuk segala masalah kulit.

    Sabun “MZ Secret Soap” – Vitamin A,E &C

    Sabun MZ Secret Soap

    Apa dia sabun MZ Secret Soap ni?

    Ini apa yang syarikat itu tuntut dalam keterangan produk.

    myjerawat.my

    Khasiat Utama Produk

    Sabun ini memang telah terbukti berkesan dan kehebatan nya memang terserlah!

    khasiat semula jadi

    Khasiat Sabun MZ Secret Soap

    Tea Tree Oil Bahan kimia dalam teh minyak pokok boleh membunuh bakteria dan kulat, dan mengurangkan reaksi alergi kulit.
    Minyak Zaitun (Olive Oil)
  • Mengeluarkan sel-sel mati
  • Menjaga kulit basah
  • Meningkatkan peredaran darah pada kulit
  • Penyembuhan parut jerawat
  • Unclogging liang kulit dan dengan itu meningkatkan peredaran yang baik udara pada kulit
  • Aloe Vera Aloe Vera mengandungi hormon tumbuhan yang dikenali sebagai gibberellins dan polisakarida, yang membantu jerawat dengan membunuh bakteria yang menyebabkan jerawat. A

    Aloe Vera membantu menyingkirkan minyak berlebihan dan kotoran dari kulit. Minyak yang berlebihan adalah punca liang kulit anda senang terdedah pada bakteria.

    Aloe Vera juga membantu jerawat dengan merangsang pertumbuhan sel yang membantu kulit anda yang rosak cepat sembuh, dan kurang parut.

    Vitamin A Vitamin A membantu dalam mencegah pembangunan jerawat dengan meningkatkan kekuatan tisu perlindungan kulit anda, di samping mengurangkan pengeluaran sebum. Pengeluaran sebum yang berlebihan mungkin boleh membawa kepada pembentukan jerawat. Ahli sains mencatatkan bahawa vitamin A juga diperlukan untuk pertumbuhan sel-sel kulit baru.
    Vitamin C Vitamin C adalah berguna dalam rawatan jerawat kerana dua sebab utama: ia berfungsi sebagai antioksidan dan ia menyumbang kepada sintesis kolagen.

    Sebagai antioksidan, vitamin C membuang radikal bebas yang berbahaya dan mengurangkan sebatian.

    Untuk mengelakkan tindak balas rantai ini yang membawa kepada jerawat, vitamin C boleh membantu menyerap radikal bebas sebelum ia merosakkan kulit.

    Ini membolehkan kulit yang dilindungi dan menghalang pembentukan luka jerawat.

    Vitamin E Vitamin E membantu melawan jerawat untuk beberapa sebab. Pertama, ia adalah antioksidan yang kuat, membantu untuk melindungi semua sel-sel badan daripada kerosakan “radikal bebas” atom oksigen.

    Kedua, vitamin E membantu untuk mengelakkan kerosakan kepada membran sel, dan kajian menunjukkan bahawa ia membantu kulit pulih daripada (dan mengurangkan penampilan) parut jerawat.

    Akhir sekali, Ia membantu mengawal tahap retinol (vitamin A) pada manusia. vitamin A adalah benar-benar kritikal untuk kulit yang sihat. Tahap yang rendah menyebabkan pengoksidaan retinol beberapa asid lemak di dalam sel, yang membawa kepada kesan-kesan toksik dalam sel.

    Vitamin E membendung proses ini dengan memulihkan paras normal vitamin A.

    testimonial_pengguna

    Jika anda ada masalah seperti di bawah:

    (keajaiban sabun ini dapat membantu anda)

    masalah_kulit

    Kalau anda tak yakin dengan saya, yakin dengan testimoni-testimoni di bawah nanti.

    Pengalaman Saya

    Saya sendiri pun pakai dan amat berpuasa hati.

    Sabun ni sama macam sabun-sabun biasa, ia adalah sabun pencuci kulit. Tapi yang best nya, sabun ini saya guna untuk muka dan badan. Dua-dua sekali.

    Produk-produk pencuci muka sebelum ni yang saya pakai semuanya saya dah buang.

    Mula-mula saya pun macam tak percaya tapi sebab waktu tu terdesak nak kelihatan kacak dan tampan (sebenarnya masa tu saya tengah nak mengorat ada seorang gadis ni), saya pun terus beli.

    Lagi pun murah je. Bagi saya tak lah mahal sangat.

    Yang betul-betul tangkap cinta dengan sabun ni bila saya tengok review dia, boleh menghilangkanparut jerawat sepantas 3 hari! Hebat betul. Mula-mula nak tergelak pun ada.

    Tapi saya tetap juga beli oleh kerana “review” sabun ini yang melampau.

    Dan memang benar la apa yang “MZ Secret” tu cakap pasal sabun ajaib ni. Memang boleh nampak perubahan dalam masa 3 hari! Tapi jangan la berharap untuk bukit-bukit gompol merah atas muka anda terus hilang. Saya rasa mana-mana produk pun belum boleh buat hasil macam tu lagi!

    Kulit saya nampak macam licin pun ada. Ye la, saya mana lah pakai lotion semua. Tapi kulit jadi lembut.

    Nampak cerah. Jerawat yang timbul pun nampak mengecut.

    Ini baru 3 hari pengalaman saya cerita ni.

    Genap je 2 minggu, bintik-bintik merah kat muka saya hilang. Yup, terus hilang.

    Sebelum ni saya selalu gatal-gatal kat bahagian kaki. Saya suka main bola. Mungkin ada banyak bakteria. Tapi selepas sebulan pakai MZ Secret Soap ni, gatal-gatal semua hilang.

    Ok saya rasa macam tak perlu lagi saya ceritakan kehebetan sabun ni dengan pengalaman saya.

    Mungkin bila anda baca testimoni-testimoni mantap di bawah ni anda akan lebih selesa.

    Cara Menghilangkan Jerawat Dengan “MZ Secret Soap” – Terbukti Berkesan!

    Ini hanya baru segelintir testimoni-testimoni yang saya dapat kumpulkan. Sebenarnya ada banyak lagi.

    sabun mz secret soap

    Perasan tak gambar-gambar kat atas sekali tu?

    Ini la wajah-wajah mereka selepas dan sebelum menggunakan MC Secret Soap ni.

    bekas parut jerawat

    Ok.

    Apa yang saya nak sampai kan sebenarnya, sabun ini memang dasyat dan memang terbukti sangat-sangat berkesan.

    So kalau anda ada jerawat atau masalah kulit, sabun vitamin A, C & E keluaran MZ Secret ini memang dapat merawat kulit anda.

    Bagaimana Nak Beli Sabun Ajaib Ni?

    mz secret soap review

    Nak beli sabun ni ibarat macam pergi ke youtube tengok ceramah Ustaz Azhar Idrus.

    Saya boleh beli sabun ni secara online je. Tak perlu nak keluar pergi pasaraya untuk beli. Mudah dan senang. Jimat minyak, masa dan tenaga.

    Harga dia pula sangat-sangat murah. Kenapa saya cakap murah? Harga sabun ini RM70 (Semenanjung Malaysia). Dan RM75 untuk (Sabah Serawak).

    Murah sebab apa yang saya dapat untuk RM70 macam tak berapa kena dengan harga dia.

    Tak banyak produk kecantikan atau kesihatan yang berkualiti tinggi macam sabun ini tapi jual harga murah. Tak percaya anda cuba cari.

    Kalau ada pun, kesemuanya produk-produk yang ada banyak bahan kimia. Merosakkan lagi kulit je.

    Ni gambar dia orang tengah buat packaging. Memang ramai betul yang order!

    mz secret soap packaging

    Jadi jangan takut-takut pula nak beli. Cuba je. Tak rugi pun. InsyaAllah inilah sabun atau penyelesaian pada semua masalah kulit anda semua.

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Krim Menghilangkan Jerawat Dan Parut Degil11.13.14

    Lama juga saya tak buat pos di blog disebabkan “bz” tak henggat menguruskan beberapa perkara yang perlu diselesaikan sebelum “date line” , Alhamdulilah dalam sibuk-sibuk pun dah siap pek baru Carmino complexion cream (CCC) . Kuantitinya sama tak berubah tetap CCC yang asli, harga pun tetap sama walaupun bekasnya semakin cun dan lasak, cuma pek dah berubah untuk lebih lasak bila berhadapan dengan pekerja Pos Laju yang gigih berkerja sehingga banyak kes CCC pecah dalam proses penghantaran.

    Selepas ini Carmino calendula healing cream pun akan berubah bekasnya, mengikut bekas seperti CCC supaya lebih lasak, begitu juga dengan sabun Carmino complexion soap (CCS) .. di ulang bahan-bahannya masih sama, harga pun sama cuma bekas sahaja dah berubah.
    Harga
    RM90 RM70
    Jika beli pakej dengan sabun CArmino cuma RM100 sahaja
    Cara Memesan
    sms < carmino cream > ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Kepala Mengamuk Sebab Serai11.13.14

    SERAI MENGHITAM DAN MELEBATKAN RAMBUT

    Tahukah anda bahawa serai boleh menghitamkan, melebatkan, menguatkan (bagi masalah keguguran rambut) dan memulihkan masalah rambut yang bercabang dan rapuh serta putus2??

    Mesti ada yang pernah mengalaminya kan… kan …kan..

    Tengok dalam kereta, lantai rumah, tandas penuh rambut bersepah gugur ….

    Tapi kali ni kelimumur dan rambut gugur pasti mengamuk dan taksuka dengan petua ni..

    Caranya mudah ajee….

    >> Ambil 5 batang serai, jika rambut anda panjang dan lebat, ambil lebih sikit.

    >> Potong dan blend sehinggat hancur..mesti pernah tengok mak kita atau makcik ke sape2 ke blend kan…

    >> Panggil siapa-siapa yang boleh tolong lumurkan kisaran serai tu kat rambut dan kulit kepala anda. Nak lagi senang dan cepat, lumur jela sendiri kan.

    >> Balut rambut dengan shower cap/tuala. Biarkan 15 – 30 minit.

    >> Dah 15-30 minit, bilaslah dan cuci dengan syampu sampai bersih bersinar.

    >> Amalkanlah sekali seminggu..

    Syer kepada orang yang tersayang..

    Nak lagi mudah lebatkan rambut klik link disini :http://mudah.azhaan.com/?p=3229

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Tegangkan Kulit Secara Semulajadi Dengan Bottox Cream11.10.14

    Tegangkan Kulit Wajah Yang Berkedut

    “5 hari pakai, terasa perbezaannya!”

    “Mak saya umur 49 tahun, mukanya semakin cerah, bersih dan kulit muka nampak muka seperti umur 30 tahun.”

    “botox cream memang terbaik.. baru guna 2 hari dah nampak kesan perubahan.. kulit terasa tegang.”

    Begitulah apa yang dirasai oleh seorang yang dari
    pengguna produk botox cream kami..

    ========================================

    Meh sini meh sini akak-akak, adik-adik semua. Nak memperkenalkan BOTOX CREAM yang best ni. Tak payah cucuk-cucuk, suntik-suntik dah. Tinggal beli dan sapu je lagi. Senang kan.

    Krim yang bukan sahaja menegangkan muka, tapi serba boleh!
    Whitening, glowing & face lifting.

    Kulit kusam, tak bermaya pun boleh diselesaikan dengan botox cream ni. Meh cepat meh.

    =========================================

    RAHSIA MZ SECRET BOTOX CREAM.

    Botox Cream Membantu mencerahkan kulit,
    menghilangkan jeragat,jerawat,
    garis2 halus di muka,menghilangkan cela dan dll…

    Botox cream ni boleh pakai utk siang dan malam…

    Nak di pendekkan cerita cream nie sesuai untuk semua masalah kulit normal atau sensitif juga boleh gunakan.

    ===========
    Kelebihan Botox Cream
    ===========
    ☞ Menegangkan Kulit Wajah
    ☞Melambatkan proses penuaan,kulit tampak awet muda
    ☞ Menghilangkan Masalah Garis2 halus di muka
    ☞Kulit nampak putih secara Natural
    ☞kulit sekata dan tidak berminyak
    ☞Pori mngecil,
    ☞Menghilang Jerawat dan parut-parut jerawat
    Utk sebarang pertanyaan atau order beserta

    ✿Keistimewaan Botox Cream✿

    ❥ Kesan dapat dilihat seawal 14 HARI penggunaan
    ❥ Terdapat Pakej untuk PENGHANTARAN PERCUMA Ke SELURUH Malaysia
    ❥ Tiada Kesan sampingan/negatif
    ❥ Sesuai untuk LELAKI & WANITA
    ❥ DIJAMIN HALAL
    ❥ Mendapat Kelulusan KKM
    ❥ DIJAMIN sampai ke alamat anda dalam 2-3 hari bekerja


    Harga

    RM150 RM120 sahaja

    Untuk oder sila

    sms/wassup <botox cream ke 01123096205

    (sila tunggu sms dari kami untuk arahan seterusnya

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Hilangkan Resdung Dalam 60 Minit11.10.14

    Tahukah anda??? 95% JERAWAT yg susah dirawat adalah berpunca dari PENYAKIT RESDUNG.

    Jika anda sedang mengalami Hidung gatal,berair,bersin bila terkena habuk atau sejuk, Pernafasan BAU BUSUK, Dalam Hidung & Telinga seperti ada benda berjalan jangan dibiarkan Kerana KUMAN atau HAMA RESDUNG sudah BERSARANG dalam badan Anda!!!..

    ✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸

    Takrif Resdung

    Inflamasi/ radang tulang rawang / membran yang biasa dikaitkan dengan hidung,tekak,atau

    saluran pernafasan. Ia juga dikenalidengan bahasa tempatan sebagai resdung.

    Sebab

    Pencemaran udara, terlau sensitif dengan alam sekitar,alahandengan sesuatu makanan.

    Simtom

    Cecair sama ada cair atau pekat keluar dari hidung , bersin yang banyak, gatal hidung, gatal hidung, gatal muka dan lain-lain kawasan muka

    ✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸

    KUMAN RESDUNG !!!!!

    SANGAT PENTING!!! Baca sampai habis INFO ini!!
    Adakah MUKA Anda BERJERAWAT yang SUSAH DIRAWAT? Hidung gatal, berair, bersin bila terkena habuk atau sejuk? Pernafasan BAU BUSUK? Dalam Hidung & Telinga seperti ada benda berjalan dan selalu Sakit Kepala? Atau tak boleh Makan Seafood?

    Jika Ya!! Berhati-hatilah..Kerana KUMAN atau HAMA seperti dalam gambar SUDAH BERSARANG dalam badan Anda!!!

    SEBENARNYA ANDA ADA RESDUNG!!!

    Semuanya Berpunca Dari KUMAN Resdung!!!

    ✔ GATAL-GATAL pada Hidung/Telinga dan Muka
    ✔ Muka Dan Badan BERJERAWAT
    ✔ Hidung BENGKAK/BERAIR/SAKIT/PEDIH/BERBAU
    ✔ Pernafasan BAU BUSUK
    ✔ Mata menjadi GATAL/PEDIH/BENGKAK
    ✔ Selalu mengalami SAKIT KEPALA
    ✔ Selalu BERSIN/HIDUNG BERAIR apabila keadaan persekitaran BERHABUK,sejuk ataupun apabila terkena embun pagi dan malam.

    Jika YA!! anda sedang mengalami MASALAH RESDUNG!!

    ✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸

    KUMAN RESDUNG!
    Bayangkan kuman sebegini rupa dibiar berkeliaran, membiak dalam badan anda tanpa sebarang kawalan.Jika anda terasa ada seperti hama merayap samada di MUKA,HIDUNG atau dalam TELINGA..BERHATI-HATILAH!!

    Kuman hama yang ditunjukkan adalah gambaran dekat menggunakan kaedah mikroskopik (microscophic). Kuman tersebut sebenarnya adalah HAMA yang selalu dikaitkan dengan gejala terasa ingin bersin. Ia kemudian akan MEMBIAKKAN TELURNYA ke dalam tubuh sekiranya tiada apa-apa tindakan atau ubat diambil untuk memeranginya.

    Oleh itu, elakkan dari mencium / menghidu karpet, langsir atau tempat-tempat berhabuk. Juga diingatkan, jika anda membele Kucing,kucing merupakan penyumbang terbesar mengenai kuman seperti ini. Elakkan dari mencium-cium kucing kesayangan anda dengan terlalu ‘over’.

    Cepat dapatkan Sinus Pulsatilla Formula dengan menghantar sms “pulsatilla” ke 01123096205

    untuk dapatkan PACK PROMOSI Pembunuh Hama Resdung.

    Arahan mudah pembelian diberi dalam sms. Sila ikut setiap arahan yang diberi dalam sms. Sms NOW..!

    ✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸

    Dalam perubatan homeopathy dan biochemic ,resdung atau alergi adalah perkara yang mudah dirawati. Melalui penggunaan bahan seperti tisu garam mineral,resdung dapat dirawat dengan mudah.Antara remedy bersifat oral yang terbaik adalah remedy yang bersifat luaran yang biasanya disemburkan kedalam hidung adalah pulsatilla.

    Tanda-tanda ini muncul berulang kali terutamanya:

    Selepas mengambil makanan laut, makanan yang diperam (belacan, cencalok dsb) atau berMSG (ajinomoto). Terdapat juga bahan kimia pengawet yang boleh merangsang resdung.
    Pada waktu pagi, pada cuaca terlalusejuk (atau keadaan berhawa dingin) dan di tempat-tempat berhabuk.

    Rawatan resdung yang dihasilkan ke dalam bentuk cecair adalah merupakan antara kaedah rawatan resdung paling cool untuk tahun 2012 kerana dengan cara rawatan resdung ini tidak perlu mengasap rokok resdung yang tentunya memerlukan banyak masa anda.

    Rawatan resdung homeopathy adalah merupakan antara cara rawatan resdung yang berbentuk cecair.

    Ia amat mudah digunakan dan tentunya menjimatkan masa anda. produk yang di maksud kan ialah Pulsatilla..

    Ia telah membantu ramai customer saya mengatasi masalah resdung mereka yang kritkal.

    Fungsi:

    - Penyembur hidung bagi merawat masalah resdung / sinus yang kronik
    - Menghapuskan dan menghambat keluar kuman resdung yang bersarang dalam gidung dan tubuh badan
    - Membantu melegakan simptom-simptom selsema, kerap bersin, hilang deria bau
    - Mengurangkan tekanan dan kesakitan akibat masalah sinus yang boleh membawa kepada sakit kepala yang teruk
    - Menghilangkan masalah jerawat,blackhead dan whitehead
    - Meredakan sakit kepala akibat panas hidung akibat hingus yang keluar akibat resdung

    ✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸

    Cara penggunaan:

    Dewasa : 1 kali pam setiap 3 – 5 kali sehari
    Umur 6 – 12 tahun : 1 kali pam setiap 3 – 5 kali sehari
    Umur 2 – 5 tahun : 1 kali pam setiap 2 – 3 kali sehari
    Umur 0 – 12 bulan : 1 kali pam setiap 1 – 2 kali sehari

    Kandungan : Calcium Carbonicum Hahnemanni D12 2, 5 g, Cinnabaris D8
    2, 5 g, Kalium Bichromicum D6 2, 5 g, Pulsatilla D6 2, 5 g
    Berat : 15 ml

    Alhamdulillah setakat ini banyak feedback positif yang diterima daripada mereka yang menggunakan produk rawatan resdung ini. Ini membuktikan cara rawatan resdung berbentuk cecair juga mampu membantu menyelesaikan masalah resdung.

    Jika anda ingin mendapatkan mungkin antara rawatan resdung paling berkesan ini , tak perlu keluar rumah. Penghantaran pos laju ada disediakan. Selain daripada mudah diambil serta menjimatkan masa, dengan rawatan resdung ini tidak perlu lagi untuk habiskan masa anda di pusat-pusat rawatan resdung. Hanya guna produk rawatan resdung ini di rumah atau pejabat

    ✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸✸

    CARA MEMESAN

    HARGA

    RM100 RM70
    SILA TAIP
    Pulsatilla | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON

    DAN HANTAR KE
    0125806029

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Hapus Jeragat Dalam 3 Minit11.03.14

    Assalamualaikum..

    Di harapkan anda dapat luangkan masa 3 minit untuk mengetahui bagaimana

    perubatan homeopathy bakal membantu anda menyelesaikan masalah jeragat anda.

    Mungkin jeragat yang sudah bertahun-tahun anda alami ini akan hilang setelah 3 minit membaca artikel kami ini

    Melasma Free – Biochemic Untuk Hapus Jeragat (Melasma/Chloasma)

    Masalah jeragat sering menganggu penampilan sesorang wanita, namun masalah jeragat jarang-jarang terjadi kepada lelaki. Ini ialah kerana jeragat atau melasma adalah berkaitan masalah hormon, dan boleh dikatakan wanita mengalami masalah ketidakstabilan hormon lebih kerap berbanding lelaki.   Kebanyakkan masalah kesihatan wanita adalah berpunca dari ketidakstabilan hormon seperti jeragat.

    Kenapa Biochemic ?

    Biochemic atau garam tisu adalah persediaan homeopathy di dalam bentuk mineral inorganic yang menyamai garam mineral yang terdapat di dalam tubuh manusia. Terdapat 12 garam mineral di dalam tubuh manusia, seperti yang telah dibuktikan oleh pengasas perubatan biokimia atau biochemic iaitu Dr Shuessler seorang doktor  Jerman yang mengkaji abu mayat pada akhir tahun 1880 dan mendapati terdapat 12 garam mineral di dalam tubuh manusia.

    Pada pendapat Dr Shuessler 12 garam mineral ini amat penting untuk mengimbang aktiviti selular (cellular activity) dan kesihatan pada umumnya. Kekurangan garam mineral ini adalah amat kritikal untuk tubuh mengimbang sistem tubuh dan terjadi ketidakselesaan pada tubuh (dis-ease) . Penemuan ini telah memanfaatkan  jutaan orang dengan mengguna kaedah biochemic pada potensi rendah untuk membantu mempercepatkan penyerapan nutrient, proses ini akan menguatkan dan menambah tenaga kepada tisu-tisu yang hidup. Garam tisu akan memberi sokongan kepada fungsi sel yang lebih cekap mengekalkan tahap kesihatan pada tahap terbaik, menambah baik keadaan fizikal dan emosi.

    Garam tisu akan membantu fungsi asas sel-sel termasuk mengimbang kuantiti air, penghadaman, menyahtoksin, elastisiti sel-sel, menambah oksigen, membekal nutrisi dan sodium-postasium pada kadar yang stabil. Kaedah ini telah terbukti berkesan lebih 200 tahun, malah amat selamat untuk bayi baru lahir, ibu mengandung dan dewasa. Melasma Free adalah gabungan beberapa remedi garam tisu yang digelar sebagai “bioplasma”. Bioplasma ini akan membantu mengimbang hormon dan akan menghapus jeragat atau melasma  yang menganggu penampilan anda.

    Punca Jeragat (Melasma/Chloasma)

    Punca terjadi melasma tidak dapat dikenalpasti sehingga kini, tetapi hasil dari kajian patologi (kajian penyakit), melasma mungkin berpunca dari pengambilan pil perancang, terapi penganti hormon (HRT dan progesterone), ubat penenang, sejarah di dalam keluarga dan  kerap terdedah kepada sinaran matahari. Kebanyakkan kes melasma atau  jeragat adalah berpunca kerana terdedah kepada sinaran uv yang terlalu kerap.

    Kerap kali wanita mengandung juga akan mengalami jeragat, ia dipanggil chloasma. Wanita mengandung akan mengalami pertambahan hormon estrogen, progesterone dan melanocyte stimulating hormone (MSH) sewaktu trimester kedua dan ketiga. Begitu juga wanita yang mengambil terapi penganti hormon sewaktu pra dan selepas menopause, di mana hanya hormon estrogen yang menguasai tubuh wanita tersebut.

    Jenis-Jenis Melasma

    Centrofacial – di dahi, pipi, atas bibir, hidung dan dagu

    Malar – bahagian atas pipi

    Mandibular – di kawasan tulang rahang

    Melasma Free dicadangkan untuk di ambil bersama-sama Sepia 200 secara selang seli, contohnya satu hari ambil Sepia 200 dan hari berikutnya Melasma Free. Kaedah ini akan mempercepatkan proses untuk menghapus melasma atau jeragat.

    Cara pengambilan:

    2-4 biji dikemam/hisap 3 kali sehari sebelum makan.

    Bagaimana mendapatkan produk ini :

    Kini anda boleh dapatkan pakej lengkap jeragat

    Sabun merrygold(percuma) + melasma free + sepia200 cuma RM190

    Tapi dengan sms kod kupon diskaun < melas150> ke 0125806029

    anda layak mendapat harga RM130 sahaja

    ataupun anda boleh tambah Krim Carmino

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Masalah Susah Tidur , Insomnia11.03.14

    PRODUK HOMEOPATHY UNYUK MASALAH SUSAH UNTUK TIDOR DAN STRESS

    When used correctly, sleep medications may provide rapid relief of the symptoms of insomnia. But not all options have been shown to be effective for long-term treatment of insomnia. And many of these medicines can cause side effects such as low blood pressure, anxiety, and nausea. Evidence suggests that these medicines also may become less effective when your body gets used to them.

    Bila seseorang itu mengalami insomnia (masalah untuk tidur), pelbagai ubat-ubatan yang boleh dibeli dikaunter dan jika melibatkan bahan-bahan yang mempunyai kesan dadah yang kuat seseorang itu perlu mendapatkan preskripsi dari doktor sebelum mengambil pil-pil tersebut bagi membolehkan seseorang itu untuk tidur pada malam tersebut.Tidak dinafikan ubat-ubatan ini boleh melegakan simptom insomnia secara pantas namun telah dibuktikan ia tidak dapat membantu pada jangkawaktu yang panjang bila tubuh sudah “biasa” dengan ubat-ubat tersebut. Malah jika diguna secara berterusan ia akan mendatangkan kesan sampingan (side effects) seperti tekanan darah rendah, kerisauan yang tidak menentu dan loya-loya.

    Homeopati menawarkan remedi yang amat “lembut” untuk membantu masalah insomnia seperti V-C15 Forte, selain itu juga secara semulajadi ia akan mereda stres. Stres merupakan simptom utama penyebab kepada terjadinya insomnia.

    V-C15 forte has anti-fatigue and anti stress properties. It acts as a tonic for the entire nervous system. This formula provides energy and vitality quickly due to its content of vitamin B complex (Riboflavin B1 and Thiamin B2), vitamin C and ginseng which contributes to the activation of cellular metabolism. An adequate intake of these vitamins will help the organism to develop resistance to stress. V-C15 forte will help anyone who needs a boost of energy to help cope with a busy daily schedule.

    V-C15 Forte adalah remedi anti keletihan melampau dan anti stress. Ia bertindak sebagai tonik untuk keseluruhan system tubuh. Formula homeopati ini akan mempertingkatkan tenaga dan kesihatan keseluruhan pada amnya, ini ialah kerana ia mengandungi vitamin B complex (Riboflavin B1 and Thiamin B2), vitamin C dan ginseng yang menyumbang kepada terjadinya sel-sel metabolisma. Pengambilan yang vitamin-vitamin ini dengan kadar yang secukupnya akan membantu organisma untuk membina pertahanan kepada stress. V-C15 Forte akan membantu sesiapa sahaja yang memerlukan tenaga yang berlebihan untuk menjalankan urusan seharian yang padat dan sibuk.

    Price : RM165 RM150 including shipment / termasuk penghantaran

    Packing : 12 x 10ml drinking ampoules / 12 x 10ml botol kecil untuk diminum

    CARA MEMESAN

    SILA TAIP

    V-C15 forte | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON

    DAN HANTAR KE

    0125806029

    SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI

    SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS

    NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT

    MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH

    ATAU

    SILA PERGI KE MENU “PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN”

    UNTUK MEMESAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Senaman Membesarkan Payudara11.03.14

    5 Senaman Untuk Besarkan Payudara

    Saya rasa setiap wanita inginkan payudara yang cantik dan menarik. Tapi berbeza dengan budaya barat, setahu saya breast implants sememangnya haram di sisi Islam. Baiklah, payudara anda diperbuat daripada tisu lemak yang duduk di atas otot pectoral. Dengan lakukan senaman tertentu, kita dapat merangsangkan tumbesaran otot pectoral tersebut untuk membesar atau meninggikan kedudukan payudara anda.

    Jadi berikut ada beberapa contoh senaman yang anda boleh lakukan untuk membesar dan menegangkan payudara.

    Tapi ingat:

    1. Senaman ini membantu bentuk otot di pada tapak payudara anda, iaitu otot pektoral.
    2. Saiz tidaklah membesar sampai ala-ala Pamela Anderson.
    3. Pembentukan otot pectoral juga bantu menegangkan payudara dan dengan itu memberi ilusi payudara yang lebih besar.

    1. Chest Press

    Ini adalah latihan paling asas untuk otot dada (pectorals). Ia boleh dilakukan dengan barbells, dumbbell dan juga mesin-mesin di gym anda.

    Genggam dua dumbbell dan baring pada bench. Bermula dengan mengangkat kedua-dua dumbbell ke atas bahagian pertengahan dada anda. Dengan siku menghala keluar, turunkan dumbbell ke bawah dengan perlahan sehingga ia hampir menyentuh bahagian pertengahan dada anda. Lakukan 3 set dengan 8-12 ulangan untuk setiap set.

    Kalau di rumah sekalipun, anda boleh lakukan push up (variasi lengan keluar atau lengan di sisi badan).

    2. Push Up Pectoral atau Plank

    Bermula dengan baring dengan perut di atas lantai. Rapatkan kaki dan letakkan tangan di bawah bahu anda. Sekarang, cuba angkat badan anda ke atas sehingga cuma jari kaki dan lengan tangan bersentuhan dengan lantai. Tahan posisi ini selama 30 saat. Ulang untuk 5 set.

    3. Dumbbell Pullover

    Baring di atas bench dan pegang satu dumbbell dengan dua-dua tangan di atas bahagian dada anda. Dengan perlahan, gerakkan tangan anda ke belakang kepala sejauh yang anda boleh. Ini akan memberikan regangan pada otot dada anda. Kembali ke posisi asal dan ulang 12-15 kali. Lakukan 3 set juga.

    4. Pec Deck Flyes

    Mesin pec deck memang sesuai untuk merangsang otot pectorol. Duduk pada mesin dan adjust ketinggian kerusi sehingga sokongan (padding) tangan berada pada kedudukan yang selesa untuk lengan tangan anda. Tangan anda sepatutnya perpendicular (90 darjah) dengan lantai. Pastikan kedua-dua kaki firmly di atas lantai. Tolak kedua-dua pad tangan kepada pertengahan dada anda (depan muka). Tahan seketika dan dengan perlahan, kembali ke posisi asal dan ulang. Jangan biarkan pemberat kembali 100% ke posisi asal. Pastikan sentiasa ada rintangan. Lakukan 3 set dengan 10-12 ulangan.

    Di rumah? Kalau tiada peluang untuk ke gym. Anda boleh lakukan senaman dumbbell flyes di rumah. Kalau tiada dumbbell sekalipun, anda boleh gunakan pemberat seperti tin makanan, botol dan lain-lain

    5. Dips Bench atau Kerusi

    Senaman dips ini memang bagus dan ada pelbagai levels of difficulty. Panduan berikut adalah untuk beginner yang ingin lakukan dips dengan bantuan bench ataupun kerusi (di rumah).

    ..Pastikan siku anda keluar dari sisi badan. Berhenti apabila siku anda capai dalam 90 darjah…

    Untuk semaman dip kerusi, duduk di atas kerusi dengan pegang depan kerusi dengan jari kedua-dua tangan anda. Terus pegang hujung kerusi dan gerakkan punggung anda ke hadapan sehingga ia terapung di atas/depan kerusi. Pastikan tangan dan kaki anda sentiasa lurus. Sekarang bengkokkan siku tangan anda untuk menurunkan badan anda. Pastikan siku anda keluar dari sisi badan. Berhenti apabila siku anda capai dalam 90 darjah. Pulang ke posisi asal dan lakukan 3 set dengan sebanyak ulangan yang anda mampu.

    Ingin CARA yang lebih MUDAH , klik gambar di bawah

    Info Lanjut klik gambar di bawah

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Set Rawatan Rambut Gugur, Rambut Botak dan Lebatkan Rambut10.30.14

    Botak atau hair loss dalam bahasa perubatan di sebut alopecia ( a~lu~pi~sia ), Set ini mengandungi shampoo,minyak sapu dan ubat makan jenis cecair. Rawatan dalam masa 2-3 bulan akan meninggalkan kesan yang memberansangkan. Set ini merawat botak daripada dalam hingga kepada fizikal luaran. Katakan tidak pada botak dan rambut gugur. Baiki penampilan diri anda kepada yang lebih baik dan penuh keyakinan diri

    Botak atau Alopecia akan terjadi pada lelaki dan wanita sehingga menyebabkan ketidakstabilan psikologi. Rasa malu untuk bersosial, perasaan rendah diri dan akan menyebabkan terjadinya perubahan gaya hidup yang mendadak.

    Mengapa tejadinya botak (Alopecia) ?

    Jenis

    Bergantung kepada bahagian tubuh yang terjejas, Alopecia boleh dikategorikan sebagai:

    • Alopecia areata monolocularis – mengalami kehilangan rambut atau botak di satu kawasan sahaja
    • Alopecia areata multilocularis – mengalami kehilangan rambut atau botak lebih di satu kawasan
    • Alopecia areata totalis – mengalami kehilangan rambut atau botak diseluruh kepala (scalp)
    • Alopecia areata universalis – mengalami kehilangan rambut di seluruh tubuh termasuk rerambut di kemaluan

    [img1_hairloss_class.gif]

    Penyebabnya

    • Autoimmune, di mana sistem tubuh bertindak bertentangan dengan fungsinya dan mula mentafsir folikel rambut sebagai tisu atau bahan asing di tubuh, ia bertindak memberhentikan proses terjadinya pertumbuhan rambut baru.
    • Faktor keturunan dan psikomatic juga memainkan pernanan penting
    • Bagi lelaki , ia berkaitan hormone testosterone yang terlalu sensitive
    • Penggunaan produk pengayaan rambut yang merosakkan kulit kepala.
    • Rawatan kimoterapi (Chemotherapy) juga menyebabkan alopecia.

    Sel sistem imun yang dipanggil sel darah putih akan menyerang secara berterusan sel-sel yang tumbuh didalak folikel rambut. Apabila proses ini tejadi folikel rambut akan menjadi kecil dan secara mendadak akan memperlahankan proses pertumbuhan rambut. Namun sel stem akan berterusan membekal folikel dengan sel baru, oleh itu dengan bantuan remedi ia dapat menguatkan sistem imun dan akan memberi harapan untuk folikel baru tumbuh. Maka tidak mustahil bagi mereka yang mengalami keguguran dan botak akan mendapat penampilan yang menarik semula.

    [alopecia2_edit.JPG]

    Botak Di Usia Muda

    Man bertubuh tegap, tinggi dan berwajah yang cukup “handsome”, berumur 38 tahun tetapi merasa rendah diri kerana dia sudah botak sebahagian atas kepalanya. Teman rapatnya ialah baseball cap tetapi bila ke pejabat teman rapatnya tidak mampu untuk menutup kepalanya yang botak kerana etika berpakaian di pejabatnya tidak membenarkan Man memakai baseball cap. Man telah alami masalah alopecia areata semenjak 3 tahun lepas. Masalah Man bermula bila rambutnya mula gugur dan meninggalkan kesan (berbentuk bulat setempat) botak setempat yang kecil. Man pada mulanya tidak memperdulikan masalah tersebut sehinggalah bulatan tersebut mula membesar sehingga sekarang bahagian atas kulit kepalanya mula terjadi botak.

    Bagi wanita pula kerap kali akan terjadi rambut gugur hingga menampakkan kulit kepala selepas bersalin , seperti Moon berumur 23 tahun, selepas melahirkan anak yang pertama, rambutnya yang dahulu lebat dan bersinar kini telah menipis dan amat merisaukan Moon sehingga terjadi stress.Mengapa ini terjadi?

    Tahukah Anda ?

    Setiap hari secara purata terdapat lebih 100 helai rambut yang akan gugur dan akan diganti dengan rambut baru, kitaran ini akan terjadi setiap hari. Folikel rambut akan melalui 3 fasa iaitu fasa anagen (long growing phase), fasa catagen (short transitional phase) dan telogen (short resting phase). Apabila terjadi gangguan kitaran ini akan terjadilah proses rambut gugur berlebihan dan rambut baru gagal dihasilkan maka terjadilah alopecia atau botak.

    Pelbagai sebab yang mengakibatkan botak terjadi, antara mitos yang paling popular ialah disebabkan oleh tabiat memakan mee segera. Genetik juga memainkan peranan utama namun beberapa lain yang kenal pasti ialah ialah akibat kekurangan zat besi, jangkitan thyroid dan pelbagai sebab dan ada yang tidak diketahui akibatnya.

    Rawatan Mengguna Kaedah Homeopathy.

    Hasil dari pengalaman lepas, saya telah merawat hampir ratusan kes-kes alopecia areata yang kerap terjadi kepada lelaki muda yang berumur di antara semuda 18 dan 38 tahun. Statistik kejayaan juga amat membanggakan dengan peratusan hampir 99% kes telah sembuh. Berita yang kurang enak ialah 99% ini ialah dari kes-kes yang baru bukanlah kes-kes yang telah lama. Kes-kes botak yang lama memang sukar untuk disembuhkan dan mengambil masa tetapi tidak mustahil untuk berusaha, terdapat hanya 5% dari kes lama yang tidak botak keseluruhan tetapi mengalami rambut nipis dan menampakkan kulit kepala telah mendapat pertambahan rambutnya.

    Biochemic atau garam tisu adalah remedi yang telah menunjukkan statistic tertinggi didalam kes penyembuhan, remedi atau garam tisu yang telah digunakan ialah seperti dibawah;

    · Cal.phos – rambut gugur selepas demam, Cal.phos merupakan remedy utama untuk pelbagai masalah rambut

    · Silicea – remedi untuk mengembalikan kesuburan rambut, remedi ini adalah remedi combo (gabungan terbaik bagi setiap simptom rambut gugur)

    · Kali carb – untuk rambut kering dan nipis

    · Kali sulphuricum – individu yang mempunyai kelemumur berwarna kuning, lembab dan melekit. Mengakibatkan rambut akan gugur setempat dan meninggalkan tompok botak.

    · Nat mur – rambut gugur akibat kelemumur, kelemumur akan kelihatan memutih di kulit kepala. Di hujung rambut kelihatan berminyak

    · Selenium – Kulit kepala akan terasa sakit bila disentuh. Rambut akan gugur dari kulit kepala dan di tubuh.

    Selain Biochemic atau garam tisu , beberapa remedy lain boleh membantu masalah alopecia, seperti;

    · Flouric.ac – masalah rambut yang rapuh dan mudah putus

    · Lycopodium – rambut beruban sebelum waktunya (premature), rambut gugur selepas bersalin dan seringkali terjadi eczema di belakang telinga.

    · Phosphorus – rambut gugur segumpal, remedy ini juga boleh diambil setiap 6-8 jam untuk mengurangkan tekanan akibat terjadinya botak atau keguguran rambut.

    Setiap kes saya sering memberi remedi secara single remedi (remedi tunggal) dan sekiranya terdapat lebih dari satu remedy digabungkan, remedi gabungan akan diambil selepas 30 minit mengambil remedi pertama, dan 30 minit selepas itu untuk remedi ketiga sekiranya ada.

    Semua remedi disediakan didalam bentuk tablet manis (seperti produk BC01,BC04 dan BC16 untuk jerawat). 4 biji dikemam atau dihisap dan dibiarkan melarut ke dalam mulut 3-4 kali sehari.

    Selain dari ubat makan istilah mudahnya untuk remedi oral terdapat juga produk kegunaan luar seperti Shampoo dan Arnica Oil dengan gabungan Jaborandi untuk menguatkan akar-akar rambut.

    Remedi combo yang dicadangkan :

    · Cal.phos dan Selenium

    · Cal.phos dan Silicea

    · Cal.Phos dan Lycopodium untuk rambut gugur selepas bersalin

    · Silicea dan remedi yang menyamai simptom masalah anda

    Setiap remedi combo ini akan diberi secara percuma Shampoo dan Arnica Oil.

    Harga pakej : RM150 – 2 botol remedi oral, 1 botol Shampoo Arnica dan 1 botol Arnica Oil.

    Harga sebotol : RM80

    Total RM80+RM80 +RM80 +RM80 = RM320

    Tapi dengan sms Kod Diskaun < rambut150 > ke 0125806029 anda hanya perlu bayar RM150

    Penghantaran : Percuma ke seluruh Malaysia

    http://3.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/TPJJa5RLn8I/AAAAAAAAApg/fA45cJ5F1bU/s1600/bio%2Bbotak%2B200px.JPG

    Bagaimana Set Rawatan Ini Dapat Membantu ?

    Set rawatan ini disediakan dengan kaedah homeopati dan biochemic, formula yang selamat dan tanpa kesan sampingan ini merawat akar umbi yang menyebabkan Alopecia (botak) dan akan mengembalikan proses pertumbuhan rambut dengan semulajadi.

    Bagaimana remedi ini bekerja ?

    • Remedi ini akan membaikpulih sistem Autoimmune yang mengalami kecelaruan. Apabila system Autoimmune pulih ia secara semulajadi akan menghasilkan folikel-folikel rambut baru.
    • Merawat sistem perjalanan darah dan mengimbang serta mengekalkan electrolyte di seluruh tubuh
    • Remedi ini akan memberi signal supaya sistem imunisasi menjaga serta mengekalkan kesuburan folikel rambut

    CARA GUNA

      • Shampoo – Titis dalam 5-10 titis dan basahkan rambut gosok2 ke kulit kepala dan biar dlm 1-2 minit dan bilas.
      • Minyak – Sapu dalam 2-5 titis di area rambut yang gugur atau botak dan urut-urut guna minyak tu sebelum tidur atau bila-bila masa senang
      • Drop – 10-15 titis campur dengan sedikit air 3-4 kali sehari.Sebelum makan

    CARA MEMESAN

    SILA TAIP

    RAMBUT150 | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON

    DAN HANTAR KE

    0125806029

    SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI

    SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS

    NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT

    MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH

    ATAU

    SILA PERGI KE MENU “PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN”

    UNTUK MEMESAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    • You Avatar
    • Wak-Doyok-Mohammad-Azwan-Shah-for-Fairuz-Ramdan
    • Anda Boleh Cek Tarcking Number Poslaju Produk Yang Telah di Pos Disini

      Tracking No Tarikh 24/12/2014 Isnin

      EF213551268MY - Nurul hidayah
      EF213551325MY - Azmira bt. Mohamed Daud
      EF213551311MY - Nurliyana Mohd Noor
      EF213551308MY - Rosni Abd. Ghani
      EF213551299MY - Fadlullah Yusop
      EF213551285MY - Mazni Suhana Hj Mahali
      EF213551387MY - Noratika Marsat
      EF213551360MY - Ilyana Ismail
      EF213551356MY - Normah Mohd Yusof
      EF213551342MY - Nurul Madhirah Rosli
      EF213551339MY - Hasbullah Husin
      EF213551373MY - Sariah Simat
      EF213551395MY - Suryani Jaafar
      EF213551400MY - Zenudin Aziz
      EF213551427MY - Zawiyah Yudin
      EF213551413MY - Marzitah
      EF213551271MY - Nurul Izza Osman

    • KEPADA ANDA YANG TELAH MEMBELI PRODUK HOMEOPATHY KAMI BUAT KALI PERTAMA,KEDUA DAN KE TIGA JUTAAN TERIMA KASIH KAMI UCAPKAN.UBAT PALING MUJARAB IALAH KEYAKINAN PADA DIRI SENDIRI DAN TIDAK PUTUS ASA

    • SILA KLIK GAMBAR PRODUK UNTUK LIHAT KETERANGAN PRODUK

    • SENARAI PAKEJ JERAWAT DAN PARUT

    • KLIK GAMBAR UNTUK PAKEJ JERAWAT EKONOMI PALING LARIS

    • KLIK GAMBAR UNTUK SET HOMEOPATHY KOMPREHENSIF MENGHAPUS JERAWAT,PARUT & JERAGAT

    • PAKEJ JERAWAT Hepar Sulphuris Calcareum (HSC30)

    • CARA MUDAH MILIKI BADAN RAMPING TANPA LEMAK

    • CARA MUDAH MILIKI ZAKAR BESAR,KUAT,PANJANG DAN TAHAN LAMA

    • KLIK GAMBAR UNTUK PRODUK MEMBESAR, MEMADAT DAN MEMANTAPKAN PAYUDARA

    • SUSAH NAK BERAK,PERUT SAMPAI KEMBUNG DAN TERPAKSA MENERAN

      [DRReckeweg_gen2350_100_4685.jpg]

    • DAMIANA GOLD SEHEBAT VIAGRA

    • KLIK GAMBAR UNTUK SET RAWATAN RAMBUT GUGUR DAN BOTAK HOMEOPATHY

      http://3.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/TPJJa5RLn8I/AAAAAAAAApg/fA45cJ5F1bU/s1600/bio%2Bbotak%2B200px.JPG
    • Alfalfa Tonic GINSENG uNTUK TAMBAH SELERA MAKAN DAN BADAN KURUS *GEMUKKAN BADAN*

    • RAHSIA ANAK PINTAR DENGAN HOMEOPATHY

      http://2.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/SwQZlRaWNuI/AAAAAAAAASo/uzQHlhCl-hQ/s1600/Iq+and+eq+Booster.JPG
    • ANDA KURANG DARAH,PENAT MELAMPAU DAN SUSAH TIDOR..?

      http://1.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/S-TuEt4sGXI/AAAAAAAAAek/hHK1g5tVQIk/s1600/vita-c15.jpg
    • PRODUK UNTUK MASALAH LELAH

    • Produk Untuk Penyakit Psoriasis

    • PESANAN PENTING BUAT PENGUNJUNG AZHAAN BROTHERS SHOP

      JIKA ANDA RAGU UNTUK MEMBELI PRODUK SECARA ONLINE ATAU ANDA PERTAMA KALI ATAU TIDAK PERNAH MEMBELI SECARA ONLINE ANDA TIDAK PERLU BIMBANG, SILA SIMPAN RESIT PEMBAYARAN ANDA SEWAKTU ANDA BANK IN DI MESIN ATM ATAU TRANSFER DUIT.ANDA BOLEH MEMBUAT LAPORAN POLIS JIKA PRODUK ANDA TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"
    • PRODUK ANDA AKAN DI HANTAR( COURIER) PADA HARI BEKERJA MENGGUNAKAN KHIDMAT POS LAJU MALAYSIA.PRODUK AKAN SAMPAI DALAM MASA 1 KE 3 HARI.(tidak termasuk cuti am dan cuti umum).
    • UNTUK PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

    • JOM LIKE FACEBOOK SAYA

    • jika anda ingin wajah yang cantik..berusahalah seperti insan dalam video ini…saya tak kisah berapa bayak produk anda pakai..yang penting selagi anda berusaha dan tidak putus asa..anda akan dapat apa yang anda inginkan..percayalah..lakukan sesuatu luar dari kebiasaan anda..percayalah anda boleh cantik dan sihat seperti yang anda inginkan

    • Meta