Cara Mudah Cerahkan Muka03.28.15

Assalamualaikum

Saya yakin sangat ramai di antara anda yang nak cerahkan muka

Nak cerahkan muka ni ada pelbagai cara.. tetapi di nasihatkan anda

untuk tidak menggunakan cara pengelupasan sebagai alternatif untuk

mempercepatkan proses.. Memang cepat jika pakai produk pengelupasan namun

jika anda tidak menjaganya selepas proses pengelupasan muk anda akan jadi lebih gelap

dari sebelum anda pakai produk pengelupasan tersebut..

Antara cara mdah nak cerahkan kulit dengan mengamalkan amalan di bawah :

Cara Putihkan Muka Dari Dalam Tubuh:

1.Perbanyakkan pengambilan sayuran hijau dan ikan salmon. Kandungan lemak dalam ikan salmon boleh menyebabkan sel kulit bekerja dengan cepat.

2.Perbanyakkan pengambilan buah-buahan yang mengandungi vitamin C. Khasiat daripada vitamin C untuk menghaluskan dan mencerahkan kulit.

3.Perbanyakkan minum air putih kerana ia akan menjaga kulit anda agar tetap lembab dan sihat.

4.Ambil vitamin yang mengandungi vitamin E yang dos tinggi. Vitamin E sangat bermanfaat untuk keanjalan kulit serta mencegah penuaan semulajadi.

Selain amalan dengan pemakanan dalamna and aboleh mencuba produk terbaru dari kami yang bebas bahan kimia :

Produk yang di maksudkan ialah spray Oxigen Serum yang diberi nama O2+Celltech

Selain mencerahkan muka, spray Oxigen O2+celltech ini bantu selesai masalah :

- jeragat dan bintik hitam

- melembabkan wajah yang kering dan bersisik

- mempercepatkan proses salin sel kulit mati yang menyebabkan kulit kusam

- menutup pori-pori terbuka yang menyebabkan penghasilan minyak berlebihan

- masalah jerawat pasir,jerawat batu dan jerawat bernanah

Hanya spray anytime terutama selepas anda mandi setiap hari menjadikan kuit lebih CERAH dan GLOWING

>> lepas mandi je sembur
>> tengah dok masak ni pun sembur
>> nak keluar rumah sembur
>> dalam kereta pun sempat lagi sembur
>> make up dan cair, dah becapuk… sembur je 3 kali.. selesai..

Harga

RM90 RM70 sahaja

Cara Memesan

sms/wassup <cell50> ke 01123096205
sms/wassup <cell50> ke 01123096205
sms/wassup <cell50> ke 01123096205

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Cara Mudah Hilangkan Jeragat 24 Jam03.22.15

Assalamualaikum…

Sekarang setiap wanita di malaysia berisiko terkena masalah

kulit berjeragat…

“Jeragat Pudar Semulajadi Tanpa Pengelupasan ”

” Benda apa ni dik, bes betul ye, rasa segar dan wangi macam foundation bau dia, meh kat makcik 3 botol,

jeragat kat muka ni pun dah lama,tak tahu bila nak hilang ”

Alhamdulillah seorang dari pengguna sample spray O2+celltech berjaya pudarkan jeragat..

Anda pun pasti boleh..

Spray luar biasa ni mampu :-
- pudarkan jeragat dan pigmentasi yang degil
- memudarkan jeragat ketika hamil akibat penghasilan pigmen yang banyak di panggil Hori’s Naevus
- menghalang pembentukan bintik hitam
- merawat kulit kering dan kusam
- mempercepatkan penyalinan sel kulit baru dan anti-penuaan
- kulit makin cerah dan lembab

Jerawat kecut,jeragat dan parut pun makin pudar..

- lepas mandi je sembur
- keluar rumah je sembur
- nak pergi meeting je sembur
- tak sempat mekup terus je sembur
- tengah drive pun boleh sembur
- tengah penat-penat shopping pun boleh sembur
- depan tv pun sembur

Sebelum pergi kerja, sembur ke seluruh wajah.. biarkan ia meresap dan dah boleh pakai make up.. boleh di bawa kemana-mana…

” Opss.. tunggu dulu… muka je cantik tak bes juga.. anda juga boleh sembur kat leher anda.. baru la tone warna kulit sekata ”

Harga Pre-Oder RM35 sahaja
Tawaran ini sah sehingga 10/04/2015

Jaminana wang di kembalikan 30 hari jika tiada sebarang faedah di perolehi dari penggunaan produk
sms/wassup <cell50> ke 01123096205

sms/wassup <cell50> ke 01123096205

sms/wassup <cell50> ke 01123096205

atau boleh ke Facebook kami :cklik disini >> http://on.fb.me/1Ex7zlj

P/s : Produk Ariqa mempunyai kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Cara hilangkan Penyakit Kulit Psioriasis03.21.15

Tawaran Harga Pengenalan:

Psorolin Oitment 100g RM75 @ 1 botol
777 Oils 100ml RM75 @ 1 botol

Sabun prosolin RM40

Psorolin Ointment
777 Oil
1 unit @ RM75
1 unit @ RM75
2 unit @ RM135
2 unit @ RM135
3 unit @ RM210
3 unit @ RM210
4 unit @ RM285
4 unit @ RM285
5 unit @ RM360
5 unit @ RM360

* Sekiranya anda memesan 1 botol Psorolin Ointment dan 1 botol 777 Oil, harga keseluruhan ialah RM135 termasuk penghantaran diseluruh Semenanjung , Sabah dan Sarawak.

Krim yang telah dibuktikan keberkesanannya menangani psoriasis, ia amat efektif sekiranya digunakan bersama 777 Oils. Psorolin Oitment telah membantu lebih 100,000 orang diseluruh dunia. Psoriasis telah mengakibatkan 3% iaitu 400,000 ribu orang penduduk Malaysia sendiri menderita.Kajian dan laporan yang dilakukan di India, Produk ini telah menjalani kaji selidik di India dan hasilnya amat menggalakkan.

Apa itu psoriasis?

Psoriasis adalah penyakit kulit yang kronik, yang mengakibatkan tubuh badan seseorang pesakit itu mengalami perubahan warna seperti merah, putih atau bersisik pada kulit. Ia sering menyerang semua bahagian tubuh, kulit kepala (scalp) dan kuku.

Pesakit psoriasis akan merasa rendah diri, tidak dapat melakukan rutin harian dengan tenang. Malah terdapat kajian di Amerika Syarikat penyakit psoriasis akan memendekkan umur pesakitnya.

Adakah Psorolin Ointment dan 777 oils menyembuhkan psoriasis?

Psorolin Ointment dan 777 oils bukanlah bertindak menyembuhkan tapi ia bertindak merencatkan atau menghalang sel-sel psoriasis dari terjadi, ia boleh digunakan pada jangka waktu yang panjang kerana Psorolin Ointment dan 777 oils adalah selamat dan tanpa kesan sampingan.

Cara menggunakannya:

Gunakan jari dan sapukan Psorolin Ointment dengan lapisan yang agak tebal pada kawasan psoriasis, bagi mendapat kesan yang lebih efektif guna 777 Oils sebagai lapisan atas dan berjemur pada matahari pagi selama 15 minit dan sebelum tidur, ia digunakan selepas mandi. Adalah digalakkan mengunakan sabun dan pencuci yang semulajadi seperti sabun herba.

Produk ini hendaklah disimpan pada suhu bilik

Testimoni

Harga

Sabun + 777Oil + Psorolin Ointment =  RM190 RM165 Sahaja

CARA MEMESAN

SILA TAIP

1 @ 2 @3 @4 @5 UNIT Psorolin Ointment | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON

DAN HANTAR KE

0125806029

ATAU

Sila Taip

Sabun + 777Oil + Psorolin Ointment

Hantar ke

0125806029

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI

SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS

NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT

MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH

ATAU

SILA PERGI KE MENU “PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN”

UNTUK MEMESAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Petua Menegangkan Payudara03.21.15


Hampir semua wanita yang sudah bersalin mengalami masalah buah dada atau payudada menjadi kendur dan tidak bermaya seperti dahulu lagi. Untuk mengatasi masalah ini, cuba lakukan salah satu petua di bawah.

1) Dapatkan beberapa helai daun sirih yang berdaun lebar dan berwarna hijau. Sapukan minyak kelapa (seelok-eloknya dibuat sendiri) pada daun sirih. Salaikan mengunakan api lilin dan tekapkan pada buah dada. Biarkan kering dan lakukan berulang kali. Menurut orang-orang tua, petua ini dipanggil ‘Petua Sayang Suami’.

2) Kupas setengah biji labu dan kukus atau rebus sehingga menjadi lembik. Ramas labu tersebut ketika masih suam. Kemudian, sapukan pada seluruh buah dada lebih kurang 20 minit. Amalkan 2 kali seminggu.

3) Sapukan putih telur pada sekeliling buah dada dan biarkan kering semalaman. Amalkan 3 kali seminggu.

4) Amalkan meminum air didihan nasi sebelum tidur malam. InsyaAllah mujarab.

KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK PRODUK PAYUDARA BERKESAN

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Harini Set Jeragat Mengganas02.26.15

Assalamualaikum…

Harini banyaknya akak-akak di malaysia yang oder set

Jeragat dari kami..

Hope semua oder sampai cepat dan akak-akak semua

Boleh hilang jeragat dengan cepat

Apa kelebihan set menghilangkan jeragat kami:

- memudarkan jeragat yang dah bertahun-tahun dan gelap

- mengaktifkan pertumbuhan sel kulit baru

- membaik pulih steuktur kulit yang gelap dan sunburn

- merawat radang kulit akibat jeragat yang serius

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Customer Repeat Lagi Produk Payudara02.24.15

Assalamualaikum…

Alhamdulillah seorang lagi customer yang repeat untuk produk

payudara berasaskan perubatan homeopathy..

Produk yang di maksudkan ialah SSQ1&2..

Antara kelebihan produk payudara ini :

- menegangkan payudara

- melancarkan peredaran darah di sekitar payudara

- membaikpulih struktur kulit dan sel-sel payudara

- menaikkan payudara yang menggelebeh

Untuk maklumat lanjut sila klik gambar di bawah

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Jeragat Pudar Selepas 1 Botol Yang Pertama02.24.15

Assalamualaikum…

Lega saya bila salah seorang customer kami jeragat dah pudar..

Cuma jeragat yang dah lama bertapak di wajah kita ni memang ambil masa la…

Kalu hilang cepat sangat takut-takut produk yang kita ambil ada bahan terlarang…

Customer saya ni telah mengambil jeragat biowhite dan biofre dimana

ia membantu :

- memudarkan jeragat

- mencerahkan wajah secara berperingkat

- mengawal minyak berlebihan di wajah

- tonik utnuk kusam dan suram

untuk maklumat lanjut klik gambar produk di bawah untuk penawar jeragat berkesan

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Cara Mengecilkan Punggung Dengan Cepat02.18.15

Assalamualalaikum dan salam sejahtera buat semua rakyat malaysia

terutama wanita-wanita yang sedang berusaha mengecilkan punggung..

Disini saya himpunkan teknik, kaedah,petua dan tips serta cara menegcilkan punggung dengan cepat

Saya yakin anda pasti telah mencuba pelbagai kaedah bagi mengecilkan punggung yang besar dan menggelebeh

Saya yakin anda yang mempunyai punggung yang besar pasti

- Susah nak pakai seluar

- rasa susah nak bernafas

- paling susah bila nak duduk dan terpaksa buka zip bagi meredakn keadaan..hehe.. ” macam ramai je yang dah buat”

- rasa tak selesa bila orang tengok dan tegur.. tambah-tambah bila lelaki tengok tak berkelip-kelip

Bentuk atau ukuran punggung yang berlebihan boleh menjadi salah satu penghalang seseorang dalam meraih keyakinan dirinya. Tambahan  pula ‘kemantapan’punggungnya itu sering menarik perhatian orang, terutama kaum lelaki. Malu, eh!!

Bagi anda yang memiliki punggung besar, jangan terburu-buru mahu melakukan cara yang tidak sihat seperti membuat pembedahan plastik , sedut lemak dan sebagainya.

Anda harus ingat, memiliki punggung besar adalah satu anugerah Tuhan yang wajar anda syukuri kerana tidak semua wanita  berpeluang untuk memilikinya.  Jika keadaan itu tetap membuatkan anda berasa tidak selesa, anda jangan susah hati kerana ada beberapa tips dan cara yang anda boleh lakukan bagi menyelesaikan masalah tersebut.

Baik paha mahupun punggung yang besar atau lebar itu boleh dikecilkan dengan mudah, kerana punggung terdiri daripada jaringan lemak dan kulit.Bersenamlah secara teratur supaya lemak-lemak yang terdapat di punggung dapat dihapuskan dengan mudah.

Jom kita lihat cara yang pertama Mengecilkan Punggung :

Cara yang pertama ialah dengan : Senaman Kecilkan Punggung

Perut dah kempis. Lengan dah cantik. Peha dah kecil. Punggung pula terlalu besar.

Orang tengok pun terasa pelik :) ……Tak seimbang lah

Jadi, nak hilangkan rasa pelik orang mari kita lakukan senaman khas untuk membuang lemak di punggung.

Caranya begini…..

Langkah 1 – Langkah sisi

Buat posisi seperti gambar di atas. Bengkokkan lutut sedikit. Badan pula jatuh sedikit di hadapan.

Langkah kaki kiri ke sisi. Kembali kedudukan asal. Kemudian lakukan pada kaki kanan pula. Kalau boleh lakukan langkah ini dengan sedikit laju. Buat selama 3 minit.

Langkah 2 – Tendang belakang

Berlutut seperti posisi gambar di atas. Posisi kaki kiri adalah 90 darjah.

Tendang kaki kiri kita ke atas. Lakukan sebanyak 15 kali. Selepas itu lakukan pada kaki kanan pula.

Langkah 3 – Lunge ke belakang

Berdiri tegak sambil meletakkan tangan di pinggang.

Langkah kaki kiri ke belakang. Kemudian turunkan badan kita sehingga peha kanan mendatar. Pastikan lutut kiri tidak mencecah lantai dan badan kita dalam keadaaan tegak. Kemudian bangun semula. Lakukan selama 3 minit. Kemudian tukar ke kaki kanan pula.

Langkah 4 – Angkat Punggung

Baringkan diri kita dengan membengkokkan kaki seperti gambar di atas.

Angkat punggung kita ke atas setinggi yang boleh. Tahan dalam kiraan 3. Kemudian turunkan badan kita perlahan-lahan. Lakukan selama 3 minit.

Tips yang kedua : sumber dari siraplimau.com

Cara Kuruskan Badan Dengan Cepat & Berkesan!

10 Rahsia dan Tips Kuruskan Badan, Peha, Lengan Dan Pipi Secara Semulajadi. Agar kekal Cantik Dan Langsing.

Cara Kuruskan Badan

Biasanya, banyak tips hanya menjurus kepada, bagaimana untuk kuruskan badan sahaja. Banyak tips kuruskan badan secara semulajadi yang kita baca, namun semunya kita abaikan. Jarang kita lihat ada yang memberi tips untuk kuruskan peha, lengan dan pipi. Tentu anda terfikir, kenapa spesifik kepada peha, lengan dan pipi? Bukan mudah untuk kekal cantik dan langsing.

Ini kerana anggota inilah yang menjadi kegusaran pada wanita. Sekarang, cuba pegang lengan anda. Besar tak? Sekarang, pandang bawah.

Lihat paha anda pula, rasa besar tak? Jika sudah, belek cermin pula, ada nampak dagu berlapis (double chin) atau tidak?

Kebiasaannya, bila dagu berlapis, pipi mesti tembam juga.

Kalau lelaki, beratnya lebih terarah pada bahagian perut. Sebaliknya, lemak perempuan akan terkumpul di bahagian paha dan lengan.

Anda tahu paha anda besar jika seluar ‘jeans’ yang dipakai tampak haus di bahagian kelengkang. Ini kerana bahagian paha bergesel sesama sendiri.

Entri kali ini tidak akan memberikan tips yang spesifik untuk setiap anggota tersebut. Ia lebih kepada kombinasi atau gabungan cara untuk kurus secara keseluruhannya.

Perlu diingat, tiada produk kesihatan seperti Shaklee, Herbalife dan lain-lain yang diperlukan. Cuma sedikit masa yang keinginan yang kuat.

Mari ikuti tips kuruskan badan secara semulajadi ini.

Seronok kalau dapat jadi begini!

1. Setkan minda untuk kurus

Selepas anda buat keputusan untuk kurus, lakukannya dengan bersungguh-sungguh. Kalau hari ini kata nak kurus, hari ini juga lakukannya.

Bukannya esok, lusa atau minggu depan. Biasanya, selepas bulan Ramadan, “Ahh, mana boleh tak makan lauk raya. Lepas raya lah aku diet”.

Nampaknya, jika anda salah seorang yang berfikiran sebegini, tidak akan kurus sampai bila-bila. Lebih baik, letak matlamat untuk kekal sihat.

Pantau berat badan selalu

2. Pelajari ilmu tentang kalori

Tahukah anda, kalori lebih banyak terbakar semasa anda tidur? Sebenarnya, nak kurus mudah sahaja.

Ambil kalori yang diperlukan sahaja untuk setiap hari. Jika anda perlukan 1300 kcal sehari, jangan makan 2500 kcal untuk hari itu.

Kalau kurang daripada 1000 kcal, anda akan jadi lapar dan tidak bertenaga. Cuba ambil dalam julat 1000 – 1300 kcal.

Ini sekadar contoh, setiap orang lain keperluan kalorinya. Cuba Google untuk maklumat lanjut.

Jangan sampai ‘obese’ begini baru nak mula diet

3. Makan dalam kuantiti yang kecil

Maknanya, makan sikit-sikit tetapi banyak kali. Bukannya makan sekali hadap. Simpan biskut dalam ‘handbag’ jika perlu.

Pastikan ia mempunyai kandungan fiber yang tinggi.

Roti canai memang sedap. Tapi kalau nak kurus, masih lagi bernafsu nak makan?

4. Elakkan makan waktu malam

Pernah tengok bila waktu keluarga Cina makan malam? Biasanya, kalau selalu ke pusat membeli belah, mereka akan penuhi tempat makan seawal jam 6.30 petang. Sebenarnya, ini ialah waktu yang cukup ideal. Seeloknya, makan sebelum/selepas Maghrib.

Ini kerana badan kita memerlukan 4 jam untuk menghadamkan makanan.

Bayangkan makan pukul 10 malam, anda kena berjaga sehingga pukul 2 pagi.

Kalau terus tidur pukul 12 malam, alamatnya jadi lemak.

Jangan sampai jadi gemuk, diabetes pula

5. Elakkan makanan dan minuman bergula

Ini bukan untuk orang tua yang ada kencing manis atau ‘diabetes’ sahaja. Ia penting untuk semua peringkat umur.

Jauhkanlah minuman bersoda seperti Coke, Pepsi, F&N dan lain-lain. Minum air masak itu lebih baik.

Air masak tak sedap? Cubalah minum air bergula, nescaya tidak akan kurus sampai bila-bila. Tabiat ini semestinya dibuang.

Katakan tidak pada teh tarik dan nasi lemak bungkus

6. Tukar kepada makanan yang rendah lemak

Kalau pergi Giant atau Tesco, pernah tengok apa kandungan makanan tersebut pada bungkusan?

Kalau anda seorang yang teliti, anda akan menyedari berapa banyak kalori atau lemak.

Berbalik pada ilmu, pelajari tentang pengambilan kalori. Sama juga dengan pengambilan lemak.

Tentu selepas ini anda akan lebih berjaga-jaga. Biasa makan nasi penuh atau nasi separuh?

Kalau bosan dengan epal dan anggur, makan pisang dan tembikai susu

7. Banyakkan makan buah

Malaysia sungguh bertuah kerana berada di iklim Khatulistiwa. Terlalu banyak buah-buahan yang berkhasiat.

Buah-buah tropikal ini sangat mahal di negara asing. Hargai khazanah negara kita. Makan buah-buahan tempatan.

Bukan epal atau blueberry sahaja, buah-buahan seperti pisang terlalu banyak khasiat.

Selain nutrien, buah-buahan membekalkan vitamin dan anti-oksidan untuk badan kita agar kekal sihat.

Banyakkan minum air masak (bukan air bergula)

8. Banyakkan minum air masak (bukan air bergula)

Malu nak bawa botol air besar ke pejabat? Takut orang ejek? Kalau malu, sampai bila tidak akan kurus.

Ini kerana badan memerlukan banyak air. Air ialah sumber semulajadi yang penting untuk kurus.

Setidak-tidaknya, minum 8 gelas air sehari. Toksin dalam badan menyebabkan lemak sukar dibuang.

Jadi untuk membuang toksin keluar melalui air kencing, minum sahaja air masak. Mudah dan murah bukan?

Seronok bila beriadah bersama keluarga

9. Banyakkan berjalan (dan berjogging)

Tidak pergi gym pun tidak mengapa. Yang penting kena selalu bergerak. Kalau selalu berjogging, bagus juga.

Sesekali, kalau asyik naik lif sahaja, apa salahnya naik tangga? Lebih menyihatkan badan, peluh pun keluar.

Sebaik-baiknya, buat senaman 30-40 minit. Ia dapat membantu memperbaiki peredaran darah, buang lemak dan menaikkan stamina.

Kalau sebelum ini asyik tercungap-cungap, mulakan dengan senaman ringan.

Nescaya, badan akan jadi lebih ringan.

Bila tiba hujung minggu, ajak satu keluarga bersama-sama berjogging di taman tasik terdekat. Keluarga lebih akrab, peluh pun keluar!.

Bila malas, jangan sampai jadi begini lagi

10. Beri 100% komitmen pada tujuan asal ‘Nak kurus’

Ingat lagi tips yang pertama, iaitu set minda? Tidak guna selepas set minda untuk kurus, anda abaikan sahaja kerana rasa malas.

Pokoknya, kena konsisten atau ‘istiqamah’ dalam melakukan sesuatu untuk kebaikan diri sendiri.

Tidak guna kalau ‘exercise’ seminggu, selepas itu kembali malas dan duduk-duduk sahaja selama sebulan.

Tidak guna kalau diet seminggu, selepas itu melantak coklat sampai 3-4 bar. Tepuk dada, tanya nafsu.

OOpppsss… tunggu dulu ada lagi senamanan mengecilkan punggung

3 Cara Senaman Ringkas Kecilkan Punggung Dengan Cepat

1) Sandar Di Dinding

Cara Kecilkan Punggung Dengan Cepat Supaya Senang Pakai Jeans

Bersandar pada dinding, pastikan belakang kepala, badan dan punggung anda betul – betul rapat pada dinding seperti yang ditunjukkan pada gambar di atas. Luruskan kaki anda dan sedikit ke depan. Jarak posisi kaki anda lebih kurang 45cm dari dinding.

Cara Kecilkan Punggung Dengan Cepat Supaya Senang Pakai Jeans

Turunkan badan anda secara perlahan – lahan seperti anda sedang duduk di atas kerusi. Pastikan kaki anda tidak bergerak dan tahan selama 30 saat.

Selepas itu kembali ke posisi asal dengan bersandar di dinding.

Ulangi proses ini selama 10 – 15 kali.

2) Menaiki Tangga

Cara Kecilkan Punggung Dengan Cepat Supaya Senang Pakai Jeans

Berdiri tegak di sebelah tangga. Silangkan kaki kiri anda dan letak di anak tangga yang lebih tinggi dari kaki kanan anda. Sila lihat  gambar di atas.

Cara Kecilkan Punggung Dengan Cepat Supaya Senang Pakai Jeans

Naiki tanga dengan menggunakan kaki kiri anda sehingga kaki kanan anda sedikit terangkat. Kemudian kembali ke kedudukan asal.

Kemudian tukar ke kaki sebelah kanan pula.

Ulangi proses ini sebanyak 20 kali.

3) Lunge

Cara Kecilkan Punggung Dengan Cepat Supaya Senang Pakai Jeans

Berdiri tegak sambil meletakkan kedua – dua belah tangan di pinggang anda.

Cara Kecilkan Punggung Dengan Cepat Supaya Senang Pakai Jeans

Kaki kiri langkah ke depan dengan keadaan peha anda kelihatan mendatar. Pada masa yang sama, pastikan lutut kaki kanan tidak melebihi kaki kiri dan anda juga mestilah dalam posisi badan yang tegak.

Kemudian kembali ke posisi asal berdiri tegak.

Selesai kaki kiri, tukar kaki kanan pula.

Ulangi proses ini sebanyak 10 ke 15 kali.

NAK LAGI CEPAT JOM CUBA SAPU BENDA NI

Klik gambar di bawah

http://mudah.azhaan.com/wp-content/uploads/2014/06/IMG-20140712-WA00211.jpg

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Alhamdulillah Pelawat Website Ini Telah Melebihi 1 Juta02.17.15

Assalamualaikum..

Alhamdulillah… diam tak diam pelawat blog ini telah pun

Melebihi 1,000,000 penunjung dari malaysia… dan blog ini juga

Sedang meningkat naik di seluruh dunia..

Kepada anda yang telah membeli produk

Dari kami.. semoga anda memperoleh manfaat..

Jika ada terkurang pihak kami akan terus meningkatkan

Perkhidmatan..

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Tablet Menghilangkan Jerawat Dan Parut02.17.15

Assalamualaikum.. adik adik dan akak-akak diluar sana

Harini nak share produk yang tengah HOT di pasaran online

Baru sejam saya iklankan di facebook lebih dari 300 orang nak oder

produk hebat ni… yang penting ianya tidak mengelupas

Terbaru…

Tablet menghilangkan JERAWAT dan PARUT

Hanya hisap seperti gula-gula..

Rawatan alternatif homeopathy terbaik masa kini

Antara khasiat produk :
- menghilangkan jerawat dan parut dengan cara membaik pulih tisu kulit
- mencerahkan kulit dengan memberi nutrien dari bawah lapisan kulit
- menegangkan kulit
- merawat sel kulit mati
- melembabkan kulit
- membuang toksin dalam saluran darah
- merawat kulit kusam dan kulit mati

Siapa yang sesuai dengan produk ni

- mereka yang ada jerawat berulang-ulang kali tak hilang-hilang
- parut jerawat yang makin hitam dan gelap
- mereka yang naik jerawat di tempat yang sama
- kulit kering dan kusam dan terpaksa makup tebal2
- kulit sensitif dan berminyak

Walaupun baru di lancarkan telah terjual 3000 botol di pasaran online …

Harga biasa RM80 (300biji )

Kini tawaran terhad untuk 100 orang sempena Hari Raya Cina

Kini anda boleh miliki dengan harga RM50 sahaja sebotol

Wassup/sms <bioacne50> ke 0125806029

Cukup 100 orang saya tutup tawaran dan harga akan kembali kepada asal

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Suami Repeat Sale.. Produk Berkesan Pada Isteri02.12.15

Assalamualaikum..

Alhamdulillah seorang lagi suami penyayang berkongsi kegembiraan apabila produk payudara ssq1&2 berkesan buat

isteri tercinta…

Jadi beliau repeat beli lagi sekali buat isteri tercinta…

Untuk info yang lebih lanjut tentang produk payudara ini boleh klik gambar di bawah

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Tq Kerana Memesan Produk Dengan Kami02.03.15

Assalamualaikum….

Terima kasih kerana memesan produk dengan kami…

Sepanjang 4 tahun ini belum pernah lagi tak ada oder..

Malah waktu hujung minggu pun berduyun-duyun customer

Oder produk…

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Kini Jeragat Boleh Pudar Tanpa Pengelupasan01.18.15

Assalamualaikum..

Salam pagi Isnin , 19/1/2015  buat semua pengunjung blog istimewa ini..

Jom dengar promosi kami hari ini…

PAKAR-PAKAR  JERAGAT seluruh dunia menyimpulkan bahawa punca utama jeragat terjadi adalah,

1. Ia disebabkan oleh pancaran UV matahari yang menjadikan kelebihan pigmen.
2. Hormon yang tidak seimbang disebabkan mengandung atau menopaus.
3. Gelisah dan tidak cukup tidur(stress).
4. Menggunakan makeup yang tidak berkualiti dan bermutu rendah.
5. Disebabkan oleh masalah pada limpa.

DENGAN 1 PENYELESAIAN SEGALA MASALAH TERJAMIN


.

HANYA HISAP MACAM GULA-GULA JERAGAT TU BOLEH PUDAR SIS..
——
7 HARI DAH PUDAR DAH!

(WHATSAPP/SMS) kupon “BIO WHITE + BIO FREE” ke 012-5806029 sekarang!
.
PAKAR ANTI JERAGAT
►BIO WHITE + BIO FREE
========
Tablet  HAPUS JERAGAT ini diformulasi dari perubatan homeopathy yang mampu meresap hingga ke bahagian

bawah kulit bagi membantu saluran kulit yang terjejas akibat jeragat
.
.
► Menghapuskan tompok JERAGAT di muka anda!
► Membantu anda mengurangkan kedutan serta meningkatkan anjal kulit muka.
► Memberi kelembapan kulit yg sempurna
► Melembut dan menghaluskan semula kulit
► Merawat tona kulit tidak sekata
.
.
➙ Anda mesti cuba hari ini juga!
✛✛✛✛✛✛✛✛✛✛
PUDARKAN JERAGAT ANDA SEKARANG

(WHATSAPP/SMS) kupon “BIO WHITE + BIO FREE” ke 012-5806029

( PERCUMA SERUM PENGHAPUS JERAGAT YANG BERHARGA RM40)

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Lupulus 30 Penawar Demam Kuning01.18.15

Apa Itu Demam Kuning?
.
Demam kuning atau jaundis (dalam istilah perubatan) terjadi hampir 60-70 peratus pada bayi yang baru lahir. Ia terjadi apabila bilirulin iaitu pigmen kuning yang terhasil ketika penguraian normal sel darah merah.


.
Bila bayi mudah diserang demam kuning?

.
Biasanya berlaku dari hari pertama hingga ke-4 tetapi bergantung kepada jenis demam kuning. Sekiranya selepas 14 hari bayi anda tidak ada tanda-tanda diatas, mungkin bayi anda terselamat dari terkena penyakit utama bayi yang baru lahir ini.
.
Apakah punca demam kuning?
.
1. Masalah serius pada hati, usus kecil dan kelainan intestinal.
2. Kurang diberi susu ibu.
3. Jangkitan atau kelahiran yang trauma

Bagaimana Mengenalpasti penyakit demam kuning:
.
1. Jika bayi anda asik mengantuk, kerap tidur, tidak kerap membuang air besar dan kurang menyusu seperti biasa sila periksa kulit bayi anda.
2. Pemeriksaan sendiri boleh dilakukan dengan menekan kulit bayi dibawah cahaya yang banyak.
- Tekankan secara lembut dengan jari anda di bahagian hidung, dahi atau dada.
- Sekiranya ada kesan kekuningan selepas jari diangkat, bayi anda mengalami demam kuning.
- Jika yang berkulit gelap, periksa pada gusi atau mata putih. Jika warna kekuningan sila dapatkan rawatan selanjutnya diklinik-klinik berhampiran
3. Darah bayi diambil untuk mengetahui kandungan bilirulin. Sekiranya kandungan bilirulin tinggi dalam darah pengawasan rapi doktor diperlukan.
.
Kesan Demam Kuning Terhadap Bayi Jika Serius Tanpa Rawatan Yang Betul:
.
1. Pendengaran bayi akan terjejas2. Proses perkembangan otak bayi akan terganggu.
.
Risiko Demam Kuning adalah tinggi sekiranya:
.
1. Bayi yang kurang disusukan selepas dilahirkan.
2. Bayi lahir pramatang (sebelum 28 minggu)
3. Darah ibu dan bayi yang baru dilahirkan berlainan
4. Sejarah adik beradik si bayi yang pernah mengalami demam kuning.
5. Mempunyai kesan lebam ketika lahir akibat penggunaan oxytocin (ubat mempercepatkan kelahiran)
6. Jangkitan atau kelahiran yang trauma .

Rawatan juandis dengan Homeopati
.
Ubatan homeopati, yang tidak mengandungi dadah atau racun dan tidak ada kesan sampingan mempunyai banyak ubat yang boleh digunakan untuk merawat pesakit jaundis. Pesakit akan diberi ubat setelah gejalanya dikesan oleh doktor.Di antara ubat-ubat Hoemopati yang digunakan ialah Chionanthus, Chloesterium, Bryonia, China, Myrica, Podophyllum, Mercurius, Chelidonium, Kali Pic, Natrum Phos. Khusus untuk bayi ialah Lupulus dan Chamomilla.

Harga

RM80 RM65

Cara Memesan

sms <Lu30 > ke 0125806029

Jangan Tunggu sampai Bayi Kesayangan tiada lagi disisi anda !!!

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Pantas, Mudah, Selamat Lebatkan Rambut Botak Dan Gugur01.13.15

Assalamualaikum…

Alhamdulillah.. saya berasa lega bila ramai di antara pengguna

produk melebatkan rambut dan merawat masalah rambut gugur dan botak kami berkesan

Ada yang dah tumbuh anak rambut..

Ada yang dah lebat rambut

Ada yang kawasan botak di rambut dah pun tumbuh semula

Ramai di antara customer kami yang REPEAT atau ulang beli kali ke-2 dan ke-3 sebagai amalan..

Bagi anda yang keguguran rambut terutama ibu-ibu yang lepas melahirkan anak.. saya cadangkan amalkan penggunaan set rawatn lengkap rambut gugur ini

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Cara Penjagaan Kulit Berminyak Dan Sensitif01.13.15

Assalamualaikum…

salam sejahtera

Kali ini saya ingin menyentuh bab masalah kulit berminyak yang berlebihan.. Biasa saya akan menyentuh bab kulit berjeragat..

Jom kita kenali ciri-ciri kulit berminyak ini…mungkin ada din=antara pembaca yang mengalami masalah kulit berminyak..

Kulit jenis ini biasanya kelihatan tebal dengan pori pori terbuka. Ia kemungkinan bermasalah (jerawat – akibat penyumbatan pada pori pori) kerana kelenjar minyak terlalu aktif menghasilkan minyak yang berlebihan pada permukaan kulit.

Disamping itu, faktor hormon (remaja), cuaca yang panas dan makanan yang berlemak tinggi juga boleh menyebabkan kulit berminyak. Kebaikan kulit sebegini adalah ia melambatkan proses penuaan.

Masalah masalah yang biasa di hadapi adalah seperti berikut:

  • Blackhead
  • Jerawat
  • Pori pori terbuka
  • Parut
  • Keseluruhan muka berminyak

Saya yakin pasti ada di antara anda yang sedang mengalami masalah jerawat dan parut yang teruk akibat kulit yang berminyak

secara berlebihan :..

Biasanya customer akan menggunakan set rawatan lengkap kulit berminyak dibawah

Kenapa saya katakan ini set lengkap..

set ini akan membantu anda :

- mengawal lebihan minyak diwajah

- mengawal pertumbuhan jerawat

- membantu menghilangkan blackhead dan whitehead

- menghilangkan parut akibat bekas jerawat

- menutup liang-liang roma yang terbuka

Berapakah harga set mengatasi kulit berminyak ini ???

Hanya RM180 RM150

Bukan itu sahaja.. anda akan diberi percuma Sebotol ubat makan untuk dalaman yang dapat membantu anda

mengawal masalah kulti berminyak dan berjerawat dari dalam…

Cara memesan

Taip < beauty 160> ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Pulsatilla Ubat Merawat Resdung01.13.15

    Resdung? HAPUSKAN dalam tempoh 3 HARI!

    Produk terlaris ketika ini untuk BUNUH resdung yang menyusahkan hidup anda.

    Resdung menyebabkan:

    - Bersin
    - Hidung gatal
    - Berjerawat
    - Mulut busuk
    - Hidung tersumbat
    - Migrain

    6 Gambar Ngeri Muka Di Makan Kuman

    Lakukan sesuatu.. Jangan sampai resdung memusnahkan wajah anda

    HAPUSKAN Semuanya! Banyak testimoni yang dah berjaya!

    Di bawah ialah ulat resdung yang menyerang bawah lelangit mulut

    Tanda-Tanda Penghidap Resdung:

    >> Hidung tersumbat dan berbau busuk
    >> Gatal-gatal di kawasan muka, telinga, mata dan hidung
    >> Hidung kerap berair walaupun tidak selsema
    >> Kerap bersin terutama di waktu pagi
    >> Rasa berat muka atau sakit terutama di kawasan antara mata
    >> Sakit tekak sacara berpanjangan serta berulang
    >> Mengalami demam atau rasa tidak sedap badan secara berpanjangan
    >> Kerap sakit kepala atau migrain

    Resdung juga menyebabkan nafas kita berbau busuk dan menimbulkan keadaan yang tidak selesa. Perubatan allupaty hanya merawat resdung atau alergi dengan meberi ubat antibiotik yang bersifat sementara dan kadangkala antibiotik yang digunakan menimbulkan masalah pada mereka yang menghidapi resdung seperti ketidakselesaan sistem usus dan sebagainya.

    Dalam perubatan homeopathy dan biochemic ,resdung atau alergi adalah perkara yang mudah dirawati. Melalui penggunaan bahan seperti tisu garam mineral,resdung dapat dirawat dengan mudah.Antara remedy bersifat oral yang terbaik adalah remedy yang bersifat luaran yang biasanya disemburkan kedalam hidung adalah pulsatilla.

    Tanda-tanda ini muncul berulang kali terutamanya:

    • Selepas mengambil makanan laut, makanan yang diperam (belacan, cencalok dsb) atau berMSG (ajinomoto). Terdapat juga bahan kimia pengawet yang boleh merangsang resdung.
    • Pada waktu pagi, pada cuaca terlalusejuk (atau keadaan berhawa dingin) dan di tempat-tempat berhabuk.

    Rawatan resdung yang dihasilkan ke dalam bentuk cecair adalah merupakan antara kaedah rawatan resdung paling cool untuk tahun 2012 kerana dengan cara rawatan resdung ini tidak perlu mengasap rokok resdung yang tentunya memerlukan banyak masa anda.

    Rawatan resdung homeopathy adalah merupakan antara cara rawatan resdung yang berbentuk cecair. Ia amat mudah digunakan dan tentunya menjimatkan masa anda. produk yang di maksud kan ialah Pulsatilla..iIa telah membantu ramai customer saya mengatasi masalah resdung mereka yang kritkal.

    Fungsi:
    • Penyembur hidung bagi merawat masalah resdung / sinus yang kronik
    • Membantu melegakan simptom-simptom selsema, kerap bersin, hilang deria bau
    • Mengurangkan tekanan dan kesakitan akibat masalah sinus yang boleh membawa kepada sakit kepala yang teruk
    Cara penggunaan:
    • Dewasa                    : 1 kali pam setiap 3 – 5 kali sehari
    • Umur 6 – 12 tahun  : 1 kali pam setiap 3 – 5 kali sehari
    • Umur 2 – 5 tahun    : 1 kali pam setiap 2 – 3 kali sehari
    • Umur 0 – 12 bulan  : 1 kali pam setiap 1 – 2 kali sehari
    Kandungan : Calcium Carbonicum Hahnemanni D12 2, 5 g, Cinnabaris D8
    2, 5 g, Kalium Bichromicum D6 2, 5 g, Pulsatilla D6 2, 5 g
    Berat : 15 ml

    Alhamdulillah setakat ini banyak feedback positif yang diterima daripada mereka yang menggunakan produk rawatan resdung ini. Ini membuktikan cara rawatan resdung berbentuk cecair juga mampu membantu menyelesaikan masalah resdung.

    Jika anda ingin mendapatkan mungkin antara rawatan resdung paling berkesan ini , tak perlu keluar rumah. Penghantaran pos laju ada disediakan. Selain daripada mudah diambil serta menjimatkan masa, dengan rawatan resdung ini tidak perlu lagi untuk habiskan masa anda di pusat-pusat rawatan resdung. Hanya guna produk rawatan resdung ini di rumah atau pejabat.

    Untuk kesan yang lebih cepat dan berkesan anda boleh amalkan Pulsatilla bersama remedi dalman iaitu Bio Acne & Scar.. ia membantu merawat masalah resdung dari dalam.. Bio Acne akan membantu menyucikan darah dan merawat redung dari dalam saluran darah.. Oleh itu kuman resdung cepat boleh di hapuksan..

    Antara kelebihan Bio Acne & Scar

    - Merawat resdung dari dalam

    - Menghilangkan jerawat

    - Menghilangkan parut akibat kesan jerawat resdung

    - Melegakan kegatalan akibat

    - Menyucikan darah akibat kuman resdung

    Melalui SMS: Sila SMS kod < Pulsatilla> ke 0125806029 sekarang!

    atau

    SMS kod < Bio Acne +Pulsatilla> ke 0125806029 sekarang!

    Posted in Uncategorizedwith 1 Comment →

    Lemak Hilang Dalam 30 Minit12.31.14

    Assalamualaikum….

    Ramai di antara kita yang mempunyai masalah lemak dan berat badan yang yang melampau..

    Sampai satu tahap anda mungkin pernah mengalamai keadaan dimana :

    - rasa macam takda baju nak pakai bila nak keluar rumah

    - rasa seluar macam dah sendat dan rasa sesak bila nak duduk

    - rasa macam baju jadi kecik dan lengan makin sendat..

    - Pinggang nampak lebih besar dari dada..

    -peha dan pinggul makin besar dan kita kena pakai kain besar atau pakai jubah untuk

    menutup bahagian yang berlemak dan gemuk tersebut

    - paling ketara.. nuka kita nampak berisi dan agak kurang menarik

    Kini jangan fikirkan lagi semua masalah itu..

    Kami dan ada jalan penyelesaian dan telah membantu ramai mereka yang mengalami situasi dia atas

    kembali ceria dan kurus..

    Anda boleh gunakan Slimming gel di bawah yang telah di hasilkan menggunakan perubatan homeopathy

    dan ayurveda serta teknologi jepun..

    Setiap hari kami mendapat ratusan oder dari customer yang ingin menurunkan berat badan secara serius dan berkesan

    ============================================

    JOM KITA TERUSKAN MEMBACA

    HAPUSKAN LEMAK TANPA BERSUSAH PAYAH BERSENAM HANYA DENGAN MENGGUNAKAN RESHAPING BODY GEL ZARRAZ
    Adakah anda mengalami masalah yang berikut:-

    • Mengalami masalah lemak berlebihan
    • Ramai orang tegur anda gemuk
    • Badan kecil tapi perut buncit
    • Masalah legan menggelebar
    • Mempunyai masalah selulit
    • Mengalami masalah Stretch Mark
    • Dah pakai pelbagai jenis produk slimming tapi tidak berkesan
    • Anda baru bersalin atau bakal melahirkan anak dan masih tercari-cari produk yang sesuai untuk menurunkan berat badan.

    Anda bertuah kerana menjumpai ruangan ini. Teruskan pembacaan anda….


    MUDAHNYA KEMBALI LANGSING Dengan Reshaping Body Gel anda boleh langsing seperti anak dara dalam tempoh 21 hari.

    Kesan yang berbeza.

    Hanya sapu sahaja!!!
    Dijamin berkesan atau Wang Dikembalikan.

    • Produk 100% Buatan Malaysia
    • Produk GMP Certified
    • Produk lulus KKM – KKM No (NOT120603717K).
    • Produk Selamat dan Terbukti Berkesan secara Klinikal
    • Produk telah dijalankan ujian Research & Development (R&D) selama 1 tahun sebelum dikeluarkan di pasaran.

    RESHAPING BODY GEL daripada Zarraz Paramedical merupakan produk sapuan yang terbaik dapat membakar lemak tanpa anda perlu rasa sakit (powerfull weight loss properties).

    Apakah kebaikan produk ini?

    • Meningkatkan METABOLISM dengan berkesan
    • Bakar lemak & Kalori dengan pantas
    • 100% TIADA kesan sampingan
    • Melancarkan pergerakan usus
    • Membuang toksin yang merbahaya
    • Melancarkan sistem aliran darah
    • Buang angin dalam badan
    • Menghilangkan Selulit dan Stretch Mark
    • Melembutkan dan melicinkan kulit.
    • Bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin, jangan risau dengan sretch mark anda, ianya boleh hilang dalam tempoh kurang dari 2 bulan. Telah terbukti!!!

    lotion kurus zarraz, lotion kurus paling berkesan, ubat kurus paling cepat berkesan, ubat kurus yang selamat

    =================
    TENTANG PRODUK
    =================

    ★ Gel yang dihasilkan daripada teknologi nano. Ia mempunyai molekul yang sangat kecil kerana ia dapat memberi kulit yang tegang dan bentuk badan yang ideal.

    ★ Gel yang mempunyai tekstur yang lembut sesuai untuk digunakan dalam aplikasi sapuan (urutan) bagi mendapat :-

    ★ Memecahkan lemak yang degil dengan pembuangan toxin dari dalam badan (pembuangan air kecil, air besar dan perpeluhan. Tidak menyebabkan cirit-birit).

    ★ Menegangkan kulit badan yang kendur dan tempat yang berlemak seperti perut, peha, punggung, bawah lengan, pinggang.

    ★ Menghilangkan selulit dan risiko kesan regangan (stretch marks).

    ★ Sangat baik untuk orang yang baru lepas bersalin.

    ★ Menjadikan bentuk badan yang cantik.

    ★ Memberi tekstur kulit yang lembut , lembap dan halus pada tempat yang di sapu.

    ★ Badan terasa ringan dan cergas.
    Dan banyak lagi!!!

    testimoni pengguna reshaping body gel zarraz, ubat kurus zarraz, gel kurus zarraz, reshaping body gel, slimming gel zarraz

    Testimoni Pengguna Reshaping Body Gel

    Kaya dengan keunikan bahan yang semulajadi serta bahan bio-heat yang aktif seperti:-

    - Acefylline (brown algae)
    - Seaweed (fucus vesiculosus)
    - Buah Kigelia Africana
    - Marine Collagen
    - Vitamin B3

    Lain-lain bahan lagi :-

    - Peppermint
    - Soy protein
    - Chamomile
    - Rosemarry
    - Essential oil.

    Inilah kelebihan bahan-bahan utamanya :-

    ◆ Acefylline dan seaweed merupakan rumpai laut daripada 2 jenis yang berbeza. Persamaannya ialah ia merupakan agen untuk kuruskan badan (slimming agent)

    ◆ Kigelia Africana merupakan buah daripada Afrika. Ia digabungkan bersama Marine Collagen iaitu ikan merah daripada Lautan Atlantic untuk memberikan kesan ketegangan kepada kulit.

    Fokus kepada tempat yang bermasalah. Dan anda akan lihat kesan tegang yang menakjubkan pada tempat yang anda sapu!!!

    =========================
    CARA PENGGUNAAN TERBAIK
    =========================

    1. Sapu Reshaping Body Gel mengikut arah jam pada tempat yang berlemak seperti paha, lengan, perut dan sebagainya. Pendek kata, tempat yang ingin dikuruskan.
    2. Tarik semua lemak yang menggelabah ke atas.
    3. Cubit lemak yang ada dengan cara 4 jari menolak kulit ke atas. Dan ibu jari cubit kulit ke bawah.
    4. Jika sapu di kawasan peha dan bawah lengan, boleh juga tepuk-tepuk agar dapat melancarkan peredaran darah. Ianya bagi memudahkan gel itu masuk.
    5. Jika anda rasa panas, gatal dan kawasan yang disapu itu kemerahan, itu bermaksud gel itu telah masuk ke dalam kulit untuk memecahkan lemak air yang ada.
    6. Dengan penggunaan corset, senaman, hot blanket dan minum banyak air, anda akan lihat lebih cepat ia berkesan. Kerana dengan cara itu, dapat buang toksin melalui perpeluhan dan pembuangan air kecil dan lemak mudah terurai.

    Cara Sapuan Reshaping Body Gel Di Perut

    Cara Sapuan Reshaping Body Gel Di Lengan

    Cara Sapuan Reshaping Body Gel di Paha

    Kesan terbaik – 1 Botol boleh diguna untuk 30 hari.
    Tapi seawal 21hari ANDA akan mendapat perubahan yang ketara.

    Setiap individu mengalami keberkesanan yang berbeza bergantung kepada beberapa faktor seperti gaya hidup, cara pemakanan, cara pekerjaan dan sebagainya.

    Jadikan IMPIAN anda menjadi KENYATAAN PASTI.

    AMARAN
    Jangan sapu pada payudara, ketiak, mata, muka dan tempat tersembunyi (genital area)

    Dapatkan sekarang!!!

    Harga RM100

    Cara memesan

    Taip < zsg100> ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith 1 Comment →

    Jeragat Makin Pudar dan Wajah Makin Berseri12.24.14

    Alhamdulillah seorang lagi dari ribuan customer kami telah menikmati

    manfaat dari penggunaan produk kami secara konsisten..

    Akak yang comel di bawah baru beberapa hari menggunakan set jeragat dan ubat dalaman

    kami yang membantu beliau mengatasi masalah jeragat yang menjadi raksasa no.1 di Malaysia bagi wanita

    yang berumur 25 thun ke atas..

    Jangan terkejut jika usia seawal 25 tahun dan ada masalah jeragat.. ramai di kalangan customer kami yang dah naik jeragat

    malahan jeragat tersebut menjadi hitam dan merebak ke seluruh muka..

    Tapi jangan risau.. kepada akak-akak diluar sana.. tahun 2015 dah nak masuk..

    masalah jeragat yang dan terjadi jangan kita fikir sangat.

    yang kita kena fikir langkanh mengatasi masalah jeragat ini..

    oooppssss jangan guna perkataan masalah jeragat.. tapi cabaran jeragat..

    jika kita angggap jeragat tu masalah ia jadi tak best..

    anggap ia ujian dari Allah… jadi insan hebat boleh menghadapi ujian..

    AAA..nampak akak-akak dah senyum tu..

    ok saya cadangkan akak-akak yang sedang membaca artikel ini menggunakan set rawatan jeragat dari beauty cottage..

    Formula baru berasaskan teknologi perubatan berasaskan organik dan homeopathy ini dapat membantu akak2 :

    - memudarkan jeragat hingga ke bawah lapisan kulit

    - mencerahkan wajah yang kusam dan gelap

    - melembutkan struktur kulit yang kering akibat jeragat

    - membaik pulih dan membantu membina kulit baru yang telah mati akibat jeragat

    - menyamaratakan toner kulit yang berbelang-belang dan gelap akibat jeragat

    - menghilangkan garis-garis halus yang menampakkan kulit tua dan tidak bermaya

    - anti kanser kulit

    - menghalus menggebukan kulit

    - Menghilangkan blackhead dan whitehead

    - Kulit kelihatan awet muda dan lembab

    Set rawatan menghapuskan jeragat ini terdii daripada

    Untuk mendapatkan set lengkap rawatan jeragat ini anda boleh ikuti langkah di bawah :

    Harga produk

    RM200 RM150

    Percuma ubat makan untuk dalaman

    BioCollagen yang berharga RM80

    Cara memesan

    Taip < beauty 170> ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Percuma : Tips kuruskan Badan12.18.14

    Tips PERCUMA KALI INI

    Ramai sgt yg PM tanya tentang jenis gemuk.. Boleh refer sini yer sayang2 ku sekalian..

    Kegemukan adalah dimana berat badan kita melebihi 20% berat ideal. Ini berlaku disebabkan kalori yg masuk ke dalam badan kita melebihi kalori yang diperlukan.

    Maka akan menyebabkan berlakunya pengumpulan lemak pada bahagian tertentu badan.

    Which one is yours??? Check it out..!

    1) Gemuk Air:

    ツ Badan menggelember dan lembik kerana air yang tak diperlukan (toksin) berlebihan

    ツ Cepat letih dan mengah apabila melakukan aktiviti harian

    ツ Bahu agak jatuh apabila berdiri

    ツ Sekiranya timbang di waktu pagi dan malam dan terdapat perubahan 1-2 kilogram kurang atau lebih antara tanda anda gemuk air kerana pengumpulan air dalam tubuh

    ツ Kebanyakan jenis gemuk air adalah dari golongan anak dara, wanita belum berkahwin atau yang baru selepas melahirkan anak.

    2) Gemuk Angin

    ツ Angin terlalu banyak terperangkap dalam tubuh, menyebabkan sukar/kerap untuk sendawa atau kentut.

    ツ Mudah kena sakit kepala/migrain/loya tekak/sebu perut

    3. Gemuk Daging

    ツ Kebanyakan yang mempunyai gemuk jenis daging kurang makan sayur/buah-buahan.

    ツ Berangka besar dan suka makanan berkarbohidrat tinggi
    Kulit tebal dan badan agak berat dan pejal (susah nak cubit lengan kerana tebal)

    ツCepat letih dan penurunan jenis gemuk ini adalah yang paling lambat sekali berbanding jenis gemuk yang lain kerana lemak di dalam tubuh sudah menjadi tepu dan bersebati bersama daging.

    ツ Ramai golongan ini adalah daripada yang sejak kecil bertubuh badan agak ’sihat/besar’ dan ia mengambil masa yang agak lama untuk dibuang.

    ツ Namun begitu proses perpeluhan yang aktif dapat membantu membuang sebahagian lemak-lemak degil ini, dan sebaiknya mengikut diet yang sesuai dan aktiviti senaman lebih sedikit berbanding gemuk jenis air dan angin.

    FAKTA!

    Gemuk air dan Gemuk angin mudah untuk turun berat badan tetapi Gemuk Daging mengambil sedikit masa untuk turun. Gemuk Daging berpunca dari lemak yang berkumpul menjadi tepu dan bergumpal bersama daging.

    Nota Kaki:
    SEKARANG, CUBA ANDA PICIT LENGAN/PEHA UNTUK KENAL PASTI JENIS LEMAK PADA TUBUH DAN LEBIH MEMUDAHKAN ANDA MENGURANGKANNYA. TIPS INI JUGA SEDIKIT SEBANYAK DAPAT MEMBERI JAWAPAN KENAPA ANDA MUNGKIN MENDAPAT RESULT SANGAT CEPAT/AGAK LAMBAT SEMASA MENJALANI PROGRAM PELANGSINGAN

    Nak kuruskan badan tanpan bersenam..

    klik gambar di bawah

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Rambut Tiba-Tiba Gugur Tanda Penyakit Merbahaya12.04.14

    Assalamualaikum..

    Salam sejahtera..

    Ramai diantara kita yang mengalami rambut gugur tidak sedar sebelum mereka mengalaminya…

    Ada yang sebelum tu, rambut sangat lebat dan dalam masa yang singkat rambut gugur dengan cepat..

    Kenapa boleh jadi macam ni …

    - tak kawal kelimumur yang sering tumbuh banyak

    - perubahan hormon ketika hamil

    - tak lap rambut sebaiknya selepas mandi

    - stress melampau.. dan gagal tangani stress

    - selalu susah hati

    - Kulit kepala

    Nampak simple kan.. tapi inilah kajian mudah yang di buat ke atas mereka yang rambut gugur

    So macamana nak atasi rambut gugur ni..

    Mudah sahaja

    - jangan risau sangat tentang sesuatu perkara.. sentiasa positif, ceria dan senyum

    - keringkan rambut anda sekering-keingnya sebelum memakai tudung

    - amalkan shampoo rambut anda 2 minggu sekali

    klik gambar di bawah untu set rawatan rambut gugur

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Testimoni :Payudara Kendur Kembali Cantik dan Tegang Dengan SSq1&212.01.14

    Alhamdulillah seorang lagi pengguna kami merasai faedah daripada penggunaan produk payudara berasaskan perubatan homeopathy

    yang amat-amat berkesan dalm membantu wanita mengatasi masalah payudara kecil dan kendur

    Masalah payudara kendur disebabkan

    - aktiviti penyusuan

    - aktiviti seksual suami isteri

    - faktor usia dan hormon yang semakin berkurangan

    - merokok

    - aktviti sukan yang salah

    - kanser payudara

    Namun begitu wanita di luar sana tidak perlu bimbang lagi kerana kami mempunyai formula terbaru dan terkini

    yang dapat membantu wanita mengembalikan kecantikan payudara anda

    Lebih dari 10,000 set penjagaan payudara SSQ1&2 telah pun terjual ….

    Alhamdulillah repon yang positif serta banyak manfaat yang di perolehi oleh customer2 kami..

    Produk SSq1&2 membantu wanita miliki :

    - payudara yang tegang

    - payudara yang sihat dan peredaran darah yang lancar

    - membantu ibu menghasilakn lebih banyak susu

    - meningkatkan hormon pertumbuhan agar payudara lebih besar dan mantap

    - mencantikkan struktur payudara agar kelihatan cantik dan seksi

    - menaikkan kembali payudara yang kendur dan menggelebeh akibat aktiviti penyusuan dan hubungan seksual

    Info Lanjut klik gambar di bawah

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    600 Oder Dalam 1 Jam , Set Jeragat Berkesan12.01.14

    Assalamualaikum..

    Terima kasih kerana berkunjung ke ruangan kesihatan homeopathy ini..

    Harini saya baru lounch produk baru yang bebas bahan kimia dan merupakan set lengkap

    bagi merawat masalah jeragat dan melasma..

    Baru 1 jam saya tawarkan produk ini pada harga diskaun lebih dari 677 komen oder dari

    customer yang berebut-rebut nakkan produk ini pada harga diskaun

    Set jeragat ini mempunyai 5 produk dalam satu set..

    Ia membantu mereka yang mempunyai masalah jeragat dengan :

    - memudarkan jeragat hingga ke bawah lapisan kulit

    - mencerahkan wajah yang kusam dan gelap

    - melembutkan struktur kulit yang kering akibat jeragat

    - membaik pulih dan membantu membina kulit baru yang telah mati akibat jeragat

    - menyamaratakan toner kulit yang berbelang-belang dan gelap akibat jeragat

    - menghilangkan garis-garis halus yang menampakkan kulit tua dan tidak bermaya

    - anti kanser kulit

    - menghalus menggebukan kulit

    - Menghilangkan blackhead dan whitehead

    - Kulit kelihatan awet muda dan lembab

    Lihatlah wajah anak beranak ni yang makin cantik dan gebu selepas menggunakan produk jeragat

    power ni

    Harga produk

    RM200 RM150

    Percuma ubat makan untuk dalaman

    BioCollagen yang berharga RM80

    Cara memesan

    Taip < beauty 170> ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith 1 Comment →

    Bahana Jeragat : Bertahun Kawin Kini Bercerai11.25.14

    Tahukah anda bahawa kajian menunjukkan banyak perceraian di Malaysia akibat dari pasangan atau isteri yang sudah mula tidak cantik dalam erti kata lain wajah sudah tidak seperti mula-mula berkahwin dahulu

    Kebanyak lelaki yang bercerai memberikan jawapan isteri mereka sudah tidak menarik lagi lantas mereka mencari gadis yang lain yang lebih cantik dari isteri yang sedia ada.

    Jadi untuk para isteri perkara ini amat-amat serius kerana mahligai yang kita bina boleh hancur oleh masalah yang kita rasa remeh..

    Maslah wajah yang di maksudkan ialah jeragat dan kelit makin tua dan kusam

    Untuk menghilangkan jeragat anda perlukan satu booster bagi membasmi simptom hingga dari bawah kulit, produk biasa sekadar menghilangkan jeragat dari atas lapisan kulit luar sahaja.

    Akibatnya apabila cahaya matahari menembusi lapisan atas maka ia sangat nipis dan terus ke lapisan ke tujuh dan membuatkan kulit bertambah hitam dan gelap

    Set jeragat M3 terdiri daripada sepia200,melasma free dan free sabun merrygold ( RM150 RM130 sahaja )

    Manakala Set Jeragat M4 terdiri daripada Sepia 200, Melasma Free, Carmino Complexion Cream (CCC) dan Carmino Complexion Soap (CCS). Gandingan mantap untuk dalaman dan luaran.

    Empat bulan lepas saya telah menerima satu pesanan Whatsapp yang meminta saya cadangkan remedi paling “power” untuk mengatasi masalah jeragatnya yang berulang-ulang walaupun telah melakukan rawatan laser.

    Duit dah melayang 3-4 ribu tetapi duka kembali mengundang setelah beberapa bulan selepas itu.

    Mukanya akan menjadi merah-kemerahan apabila dia berjemur agak lama dibawah panas matahari.

    Di Malaysia suhu 34-36 celcius yang boleh dikatakan sangat panas telah membakar wajahnya yang telah hilang lapisan atas kulit yang sepatutnya menjadi pelindung sinar UV akibat rawatan laser.

    Keluar masuk SPA untuk melakukan rawatan facial itu adalah rutin mingguan beliau.

    Berbalik kepada remedi power yang beliau minta saya cadangkan. Remedi itu tidak lain tidak bukan Sepia 200 dan Melasma Free yang diambil secara berselang satu hari (kertas cara makan disediakan).

    Dari luar CCC dan CCS membantu untuk memberi nutrisi ke kulit dengan khasiat bunga-bungaan seperti Calendula, Echinacea, Mahonia dan di tambah dengan khasiat Almond milk sebagai bahan natural yang bertindak sebagai agen mencerahkan kulit.

    CCC dan CCS bukan produk kosmetik!. CCC dan CCS adalah produk herba homeobotanical yang bebas dari bahan kosmetik seperti hydroquinone, paraben atau benzoic peroxide.

    Setelah lebih 4 bulan, puan tersebut merasa lebih yakin untuk berada dibawah panas matahari kerana kulit mukanya tidak akan menjadi merah kemerahan selepas 10-20 minit berjemur dibawah terik matahari. Ini menunjukkan Sepia 200, Melasma Free dan Fragaria Vesca ( Pada bulan ketiga beliau mula mengambil Fragaria Vesca) telah berjaya membina sel-sel kulit baru menggantikan sel kulit yang dilaser sebelum ini.

    Pada pandangan dan pengalaman sebelum ini gabungan “power” untuk mengatasi masalah jeragat ialah SEPIA 200, MELASMA FREE dan FRAGARIA VESCA.

    Tetapi biasalah kadang-kadang bajet menjadi penghalang :)

    set_SMFcream

    Set Penuh SMFCream berharga RM250 penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia sahaja

    Untuk makluman – Sepia 200, Melasma Free, CCC dan CCS boleh bertahan lebih kurang untuk 2 bulan, kecuali Fragaria Vesca hanya bertahan untuk sebulan.

    Fragaria Vesca berharga RM80 sebotol. Walaubagaimana pun bagi pembeli yang repeat order hanya RM65 dan RM70 bagi Sabah & Sarawak.

    Cara mengguna CCC dan CCS

    Set Carmino Carmino Complexion Cream (CCC) dan Sabun Carmino Complexion Soap (CCS) , membersih, menggebu, mencerahkan dan mencantikkan kulit dengan bahan natural. Set ini berasaskan produk homeobotanical (herba homeopathy) ianya bukan produk kosmetik .

    Cara mengguna set ini:

    Memandangkan krim ini ialah krim herba dan bukannya kosmetik (krim ini bebas dari hydroquinone dan paraben atau benzoixc peroxide) ianya hanya sesuai digunakan pada sebelah malam atau sewaktu berada di rumah.

    Jika anda mempunyai pori yang terbuka, anda hendaklah mencuci muka sebelum tidur dengan tuala atau tisu yang bersih. Ini ialah kerana cuaca panas dan lembab di Malaysia menyebabkan kita berpeluh walaupun berada didalam bilik yang berhawa dingin  ,

    Cara sapuan : Selepas mencuci muka mengguna sabun CCS, ambil krim dengan kadar yang nipis sahaja. Sapu ke seluruh wajah dengan 2 jari dan memutarkan-mutarkan ikut putaran jam sehingga krim meresap ke kulit. ( cara ini juga diguna untuk kesemua krim)

    Krim ini boleh digunakan 2-3x didalam 1 minggu, sabun boleh digunakan setiap hari mengikut kesesuaian kulit anda.

    Sebelum tidur : hendaklah mencuci muka , mengguna air suam pada awalnya dan dibilas dengan air biasa selepas itu (air mineral lagi bagus)

    Insya Allah kulit muka anda akan kelihatan lebih gebu, lembut, cerah dan bersih selepas 30 hari. CCC dan CCS sangat sesuai untuk digandingkan dengan set jeragat

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    • You Avatar
    • Menangi Jam Tangan BONIA Sekarang. Klik DiSini

    • Wak-Doyok-Mohammad-Azwan-Shah-for-Fairuz-Ramdan
    • Anda Boleh Cek Tarcking Number Poslaju Produk Yang Telah di Pos Disini

      Tracking No Tarikh 20/3/2015 Jumaat

      EP024068798MY - Surina
      EP024068824MY - Akramshah
      EF213551311MY - Nurliyana Mohd Noor
      EF213551308MY - Rosni Abd. Ghani
      EF213551299MY - Fadlullah Yusop
      EF213551285MY - Mazni Suhana Hj Mahali
      EF213551387MY - Noratika Marsat
      EF213551360MY - Ilyana Ismail
      EF213551356MY - Normah Mohd Yusof
      EF213551342MY - Nurul Madhirah Rosli
      EF213551339MY - Hasbullah Husin
      EF213551373MY - Sariah Simat
      EF213551395MY - Suryani Jaafar
      EF213551400MY - Zenudin Aziz
      EF213551427MY - Zawiyah Yudin
      EF213551413MY - Marzitah
      EF213551271MY - Nurul Izza Osman

    • KEPADA ANDA YANG TELAH MEMBELI PRODUK HOMEOPATHY KAMI BUAT KALI PERTAMA,KEDUA DAN KE TIGA JUTAAN TERIMA KASIH KAMI UCAPKAN.UBAT PALING MUJARAB IALAH KEYAKINAN PADA DIRI SENDIRI DAN TIDAK PUTUS ASA

    • SILA KLIK GAMBAR PRODUK UNTUK LIHAT KETERANGAN PRODUK

    • SENARAI PAKEJ JERAWAT DAN PARUT

    • KLIK GAMBAR UNTUK PAKEJ JERAWAT EKONOMI PALING LARIS

    • KLIK GAMBAR UNTUK SET HOMEOPATHY KOMPREHENSIF MENGHAPUS JERAWAT,PARUT & JERAGAT

    • PAKEJ JERAWAT Hepar Sulphuris Calcareum (HSC30)

    • CARA MUDAH MILIKI BADAN RAMPING TANPA LEMAK

    • CARA MUDAH MILIKI ZAKAR BESAR,KUAT,PANJANG DAN TAHAN LAMA

    • KLIK GAMBAR UNTUK PRODUK MEMBESAR, MEMADAT DAN MEMANTAPKAN PAYUDARA

    • SUSAH NAK BERAK,PERUT SAMPAI KEMBUNG DAN TERPAKSA MENERAN

      [DRReckeweg_gen2350_100_4685.jpg]

    • DAMIANA GOLD SEHEBAT VIAGRA

    • KLIK GAMBAR UNTUK SET RAWATAN RAMBUT GUGUR DAN BOTAK HOMEOPATHY

      http://3.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/TPJJa5RLn8I/AAAAAAAAApg/fA45cJ5F1bU/s1600/bio%2Bbotak%2B200px.JPG
    • Alfalfa Tonic GINSENG uNTUK TAMBAH SELERA MAKAN DAN BADAN KURUS *GEMUKKAN BADAN*

    • RAHSIA ANAK PINTAR DENGAN HOMEOPATHY

      http://2.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/SwQZlRaWNuI/AAAAAAAAASo/uzQHlhCl-hQ/s1600/Iq+and+eq+Booster.JPG
    • ANDA KURANG DARAH,PENAT MELAMPAU DAN SUSAH TIDOR..?

      http://1.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/S-TuEt4sGXI/AAAAAAAAAek/hHK1g5tVQIk/s1600/vita-c15.jpg
    • PRODUK UNTUK MASALAH LELAH

    • Produk Untuk Penyakit Psoriasis

    • PESANAN PENTING BUAT PENGUNJUNG AZHAAN BROTHERS SHOP

      JIKA ANDA RAGU UNTUK MEMBELI PRODUK SECARA ONLINE ATAU ANDA PERTAMA KALI ATAU TIDAK PERNAH MEMBELI SECARA ONLINE ANDA TIDAK PERLU BIMBANG, SILA SIMPAN RESIT PEMBAYARAN ANDA SEWAKTU ANDA BANK IN DI MESIN ATM ATAU TRANSFER DUIT.ANDA BOLEH MEMBUAT LAPORAN POLIS JIKA PRODUK ANDA TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"
    • PRODUK ANDA AKAN DI HANTAR( COURIER) PADA HARI BEKERJA MENGGUNAKAN KHIDMAT POS LAJU MALAYSIA.PRODUK AKAN SAMPAI DALAM MASA 1 KE 3 HARI.(tidak termasuk cuti am dan cuti umum).
    • UNTUK PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

    • JOM LIKE FACEBOOK SAYA

    • jika anda ingin wajah yang cantik..berusahalah seperti insan dalam video ini…saya tak kisah berapa bayak produk anda pakai..yang penting selagi anda berusaha dan tidak putus asa..anda akan dapat apa yang anda inginkan..percayalah..lakukan sesuatu luar dari kebiasaan anda..percayalah anda boleh cantik dan sihat seperti yang anda inginkan

    • Meta