Harini Set Jeragat Mengganas02.26.15

Assalamualaikum…

Harini banyaknya akak-akak di malaysia yang oder set

Jeragat dari kami..

Hope semua oder sampai cepat dan akak-akak semua

Boleh hilang jeragat dengan cepat

Apa kelebihan set menghilangkan jeragat kami:

- memudarkan jeragat yang dah bertahun-tahun dan gelap

- mengaktifkan pertumbuhan sel kulit baru

- membaik pulih steuktur kulit yang gelap dan sunburn

- merawat radang kulit akibat jeragat yang serius

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Customer Repeat Lagi Produk Payudara02.24.15

Assalamualaikum…

Alhamdulillah seorang lagi customer yang repeat untuk produk

payudara berasaskan perubatan homeopathy..

Produk yang di maksudkan ialah SSQ1&2..

Antara kelebihan produk payudara ini :

- menegangkan payudara

- melancarkan peredaran darah di sekitar payudara

- membaikpulih struktur kulit dan sel-sel payudara

- menaikkan payudara yang menggelebeh

Untuk maklumat lanjut sila klik gambar di bawah

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Jeragat Pudar Selepas 1 Botol Yang Pertama02.24.15

Assalamualaikum…

Lega saya bila salah seorang customer kami jeragat dah pudar..

Cuma jeragat yang dah lama bertapak di wajah kita ni memang ambil masa la…

Kalu hilang cepat sangat takut-takut produk yang kita ambil ada bahan terlarang…

Customer saya ni telah mengambil jeragat biowhite dan biofre dimana

ia membantu :

- memudarkan jeragat

- mencerahkan wajah secara berperingkat

- mengawal minyak berlebihan di wajah

- tonik utnuk kusam dan suram

untuk maklumat lanjut klik gambar produk di bawah untuk penawar jeragat berkesan

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Cara Mengecilkan Punggung Dengan Cepat02.18.15

Assalamualalaikum dan salam sejahtera buat semua rakyat malaysia

terutama wanita-wanita yang sedang berusaha mengecilkan punggung..

Disini saya himpunkan teknik, kaedah,petua dan tips serta cara menegcilkan punggung dengan cepat

Saya yakin anda pasti telah mencuba pelbagai kaedah bagi mengecilkan punggung yang besar dan menggelebeh

Saya yakin anda yang mempunyai punggung yang besar pasti

- Susah nak pakai seluar

- rasa susah nak bernafas

- paling susah bila nak duduk dan terpaksa buka zip bagi meredakn keadaan..hehe.. ” macam ramai je yang dah buat”

- rasa tak selesa bila orang tengok dan tegur.. tambah-tambah bila lelaki tengok tak berkelip-kelip

Bentuk atau ukuran punggung yang berlebihan boleh menjadi salah satu penghalang seseorang dalam meraih keyakinan dirinya. Tambahan  pula ‘kemantapan’punggungnya itu sering menarik perhatian orang, terutama kaum lelaki. Malu, eh!!

Bagi anda yang memiliki punggung besar, jangan terburu-buru mahu melakukan cara yang tidak sihat seperti membuat pembedahan plastik , sedut lemak dan sebagainya.

Anda harus ingat, memiliki punggung besar adalah satu anugerah Tuhan yang wajar anda syukuri kerana tidak semua wanita  berpeluang untuk memilikinya.  Jika keadaan itu tetap membuatkan anda berasa tidak selesa, anda jangan susah hati kerana ada beberapa tips dan cara yang anda boleh lakukan bagi menyelesaikan masalah tersebut.

Baik paha mahupun punggung yang besar atau lebar itu boleh dikecilkan dengan mudah, kerana punggung terdiri daripada jaringan lemak dan kulit.Bersenamlah secara teratur supaya lemak-lemak yang terdapat di punggung dapat dihapuskan dengan mudah.

Jom kita lihat cara yang pertama Mengecilkan Punggung :

Cara yang pertama ialah dengan : Senaman Kecilkan Punggung

Perut dah kempis. Lengan dah cantik. Peha dah kecil. Punggung pula terlalu besar.

Orang tengok pun terasa pelik :) ……Tak seimbang lah

Jadi, nak hilangkan rasa pelik orang mari kita lakukan senaman khas untuk membuang lemak di punggung.

Caranya begini…..

Langkah 1 – Langkah sisi

Buat posisi seperti gambar di atas. Bengkokkan lutut sedikit. Badan pula jatuh sedikit di hadapan.

Langkah kaki kiri ke sisi. Kembali kedudukan asal. Kemudian lakukan pada kaki kanan pula. Kalau boleh lakukan langkah ini dengan sedikit laju. Buat selama 3 minit.

Langkah 2 – Tendang belakang

Berlutut seperti posisi gambar di atas. Posisi kaki kiri adalah 90 darjah.

Tendang kaki kiri kita ke atas. Lakukan sebanyak 15 kali. Selepas itu lakukan pada kaki kanan pula.

Langkah 3 – Lunge ke belakang

Berdiri tegak sambil meletakkan tangan di pinggang.

Langkah kaki kiri ke belakang. Kemudian turunkan badan kita sehingga peha kanan mendatar. Pastikan lutut kiri tidak mencecah lantai dan badan kita dalam keadaaan tegak. Kemudian bangun semula. Lakukan selama 3 minit. Kemudian tukar ke kaki kanan pula.

Langkah 4 – Angkat Punggung

Baringkan diri kita dengan membengkokkan kaki seperti gambar di atas.

Angkat punggung kita ke atas setinggi yang boleh. Tahan dalam kiraan 3. Kemudian turunkan badan kita perlahan-lahan. Lakukan selama 3 minit.

Tips yang kedua : sumber dari siraplimau.com

Cara Kuruskan Badan Dengan Cepat & Berkesan!

10 Rahsia dan Tips Kuruskan Badan, Peha, Lengan Dan Pipi Secara Semulajadi. Agar kekal Cantik Dan Langsing.

10 Rahsia dan Tips Kuruskan Badan, Peha, Lengan Dan Pipi Secara Semulajadi. Agar kekal Cantik Dan Langsing.

Cara Kuruskan Badan

Biasanya, banyak tips hanya menjurus kepada, bagaimana untuk kuruskan badan sahaja. Banyak tips kuruskan badan secara semulajadi yang kita baca, namun semunya kita abaikan. Jarang kita lihat ada yang memberi tips untuk kuruskan peha, lengan dan pipi. Tentu anda terfikir, kenapa spesifik kepada peha, lengan dan pipi? Bukan mudah untuk kekal cantik dan langsing.

Ini kerana anggota inilah yang menjadi kegusaran pada wanita. Sekarang, cuba pegang lengan anda. Besar tak? Sekarang, pandang bawah.

Lihat paha anda pula, rasa besar tak? Jika sudah, belek cermin pula, ada nampak dagu berlapis (double chin) atau tidak?

Kebiasaannya, bila dagu berlapis, pipi mesti tembam juga.

Kalau lelaki, beratnya lebih terarah pada bahagian perut. Sebaliknya, lemak perempuan akan terkumpul di bahagian paha dan lengan.

Anda tahu paha anda besar jika seluar ‘jeans’ yang dipakai tampak haus di bahagian kelengkang. Ini kerana bahagian paha bergesel sesama sendiri.

Entri kali ini tidak akan memberikan tips yang spesifik untuk setiap anggota tersebut. Ia lebih kepada kombinasi atau gabungan cara untuk kurus secara keseluruhannya.

Perlu diingat, tiada produk kesihatan seperti Shaklee, Herbalife dan lain-lain yang diperlukan. Cuma sedikit masa yang keinginan yang kuat.

Mari ikuti tips kuruskan badan secara semulajadi ini.

Setkan minda untuk kurus
Seronok kalau dapat jadi begini!

1. Setkan minda untuk kurus

Selepas anda buat keputusan untuk kurus, lakukannya dengan bersungguh-sungguh. Kalau hari ini kata nak kurus, hari ini juga lakukannya.

Bukannya esok, lusa atau minggu depan. Biasanya, selepas bulan Ramadan, “Ahh, mana boleh tak makan lauk raya. Lepas raya lah aku diet”.

Nampaknya, jika anda salah seorang yang berfikiran sebegini, tidak akan kurus sampai bila-bila. Lebih baik, letak matlamat untuk kekal sihat.

Pantau berat badan selalu
Pantau berat badan selalu

2. Pelajari ilmu tentang kalori

Tahukah anda, kalori lebih banyak terbakar semasa anda tidur? Sebenarnya, nak kurus mudah sahaja.

Ambil kalori yang diperlukan sahaja untuk setiap hari. Jika anda perlukan 1300 kcal sehari, jangan makan 2500 kcal untuk hari itu.

Kalau kurang daripada 1000 kcal, anda akan jadi lapar dan tidak bertenaga. Cuba ambil dalam julat 1000 – 1300 kcal.

Ini sekadar contoh, setiap orang lain keperluan kalorinya. Cuba Google untuk maklumat lanjut.

Jangan sampai 'obese' begini baru nak mula diet
Jangan sampai ‘obese’ begini baru nak mula diet

3. Makan dalam kuantiti yang kecil

Maknanya, makan sikit-sikit tetapi banyak kali. Bukannya makan sekali hadap. Simpan biskut dalam ‘handbag’ jika perlu.

Pastikan ia mempunyai kandungan fiber yang tinggi.

Elakkan makan roti canai malam-malam
Roti canai memang sedap. Tapi kalau nak kurus, masih lagi bernafsu nak makan?

4. Elakkan makan waktu malam

Pernah tengok bila waktu keluarga Cina makan malam? Biasanya, kalau selalu ke pusat membeli belah, mereka akan penuhi tempat makan seawal jam 6.30 petang. Sebenarnya, ini ialah waktu yang cukup ideal. Seeloknya, makan sebelum/selepas Maghrib.

Ini kerana badan kita memerlukan 4 jam untuk menghadamkan makanan.

Bayangkan makan pukul 10 malam, anda kena berjaga sehingga pukul 2 pagi.

Kalau terus tidur pukul 12 malam, alamatnya jadi lemak.

Elakkan makanan dan minuman bergula
Jangan sampai jadi gemuk, diabetes pula

5. Elakkan makanan dan minuman bergula

Ini bukan untuk orang tua yang ada kencing manis atau ‘diabetes’ sahaja. Ia penting untuk semua peringkat umur.

Jauhkanlah minuman bersoda seperti Coke, Pepsi, F&N dan lain-lain. Minum air masak itu lebih baik.

Air masak tak sedap? Cubalah minum air bergula, nescaya tidak akan kurus sampai bila-bila. Tabiat ini semestinya dibuang.

Katakan tidak pada teh tarik dan nasi lemak bungkus
Katakan tidak pada teh tarik dan nasi lemak bungkus

6. Tukar kepada makanan yang rendah lemak

Kalau pergi Giant atau Tesco, pernah tengok apa kandungan makanan tersebut pada bungkusan?

Kalau anda seorang yang teliti, anda akan menyedari berapa banyak kalori atau lemak.

Berbalik pada ilmu, pelajari tentang pengambilan kalori. Sama juga dengan pengambilan lemak.

Tentu selepas ini anda akan lebih berjaga-jaga. Biasa makan nasi penuh atau nasi separuh?

Banyakkan makan buah-buahan tempatan
Kalau bosan dengan epal dan anggur, makan pisang dan tembikai susu

7. Banyakkan makan buah

Malaysia sungguh bertuah kerana berada di iklim Khatulistiwa. Terlalu banyak buah-buahan yang berkhasiat.

Buah-buah tropikal ini sangat mahal di negara asing. Hargai khazanah negara kita. Makan buah-buahan tempatan.

Bukan epal atau blueberry sahaja, buah-buahan seperti pisang terlalu banyak khasiat.

Selain nutrien, buah-buahan membekalkan vitamin dan anti-oksidan untuk badan kita agar kekal sihat.

Banyakkan minum air masak (bukan air bergula)
Banyakkan minum air masak (bukan air bergula)

8. Banyakkan minum air masak (bukan air bergula)

Malu nak bawa botol air besar ke pejabat? Takut orang ejek? Kalau malu, sampai bila tidak akan kurus.

Ini kerana badan memerlukan banyak air. Air ialah sumber semulajadi yang penting untuk kurus.

Setidak-tidaknya, minum 8 gelas air sehari. Toksin dalam badan menyebabkan lemak sukar dibuang.

Jadi untuk membuang toksin keluar melalui air kencing, minum sahaja air masak. Mudah dan murah bukan?

Banyakkan berjalan (dan berjogging)
Seronok bila beriadah bersama keluarga

9. Banyakkan berjalan (dan berjogging)

Tidak pergi gym pun tidak mengapa. Yang penting kena selalu bergerak. Kalau selalu berjogging, bagus juga.

Sesekali, kalau asyik naik lif sahaja, apa salahnya naik tangga? Lebih menyihatkan badan, peluh pun keluar.

Sebaik-baiknya, buat senaman 30-40 minit. Ia dapat membantu memperbaiki peredaran darah, buang lemak dan menaikkan stamina.

Kalau sebelum ini asyik tercungap-cungap, mulakan dengan senaman ringan.

Nescaya, badan akan jadi lebih ringan.

Bila tiba hujung minggu, ajak satu keluarga bersama-sama berjogging di taman tasik terdekat. Keluarga lebih akrab, peluh pun keluar!.

Beri komitmen pada tujuan asal 'Nak kurus'Bila malas, jangan sampai jadi begini lagi

10. Beri 100% komitmen pada tujuan asal ‘Nak kurus’

Ingat lagi tips yang pertama, iaitu set minda? Tidak guna selepas set minda untuk kurus, anda abaikan sahaja kerana rasa malas.

Pokoknya, kena konsisten atau ‘istiqamah’ dalam melakukan sesuatu untuk kebaikan diri sendiri.

Tidak guna kalau ‘exercise’ seminggu, selepas itu kembali malas dan duduk-duduk sahaja selama sebulan.

Tidak guna kalau diet seminggu, selepas itu melantak coklat sampai 3-4 bar. Tepuk dada, tanya nafsu.

OOpppsss… tunggu dulu ada lagi senamanan mengecilkan punggung

3 Cara Senaman Ringkas Kecilkan Punggung Dengan Cepat

1) Sandar Di Dinding

Cara Kecilkan Punggung Dengan Cepat Supaya Senang Pakai Jeans

Bersandar pada dinding, pastikan belakang kepala, badan dan punggung anda betul – betul rapat pada dinding seperti yang ditunjukkan pada gambar di atas. Luruskan kaki anda dan sedikit ke depan. Jarak posisi kaki anda lebih kurang 45cm dari dinding.

Cara Kecilkan Punggung Dengan Cepat Supaya Senang Pakai Jeans

Turunkan badan anda secara perlahan – lahan seperti anda sedang duduk di atas kerusi. Pastikan kaki anda tidak bergerak dan tahan selama 30 saat.

Selepas itu kembali ke posisi asal dengan bersandar di dinding.

Ulangi proses ini selama 10 – 15 kali.

2) Menaiki Tangga

Cara Kecilkan Punggung Dengan Cepat Supaya Senang Pakai Jeans

Berdiri tegak di sebelah tangga. Silangkan kaki kiri anda dan letak di anak tangga yang lebih tinggi dari kaki kanan anda. Sila lihat  gambar di atas.

Cara Kecilkan Punggung Dengan Cepat Supaya Senang Pakai Jeans

Naiki tanga dengan menggunakan kaki kiri anda sehingga kaki kanan anda sedikit terangkat. Kemudian kembali ke kedudukan asal.

Kemudian tukar ke kaki sebelah kanan pula.

Ulangi proses ini sebanyak 20 kali.

3) Lunge

Cara Kecilkan Punggung Dengan Cepat Supaya Senang Pakai Jeans

Berdiri tegak sambil meletakkan kedua – dua belah tangan di pinggang anda.

Cara Kecilkan Punggung Dengan Cepat Supaya Senang Pakai Jeans

Kaki kiri langkah ke depan dengan keadaan peha anda kelihatan mendatar. Pada masa yang sama, pastikan lutut kaki kanan tidak melebihi kaki kiri dan anda juga mestilah dalam posisi badan yang tegak.

Kemudian kembali ke posisi asal berdiri tegak.

Selesai kaki kiri, tukar kaki kanan pula.

Ulangi proses ini sebanyak 10 ke 15 kali.

NAK LAGI CEPAT JOM CUBA SAPU BENDA NI

Klik gambar di bawah

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Alhamdulillah Pelawat Website Ini Telah Melebihi 1 Juta02.17.15

Assalamualaikum..

Alhamdulillah… diam tak diam pelawat blog ini telah pun

Melebihi 1,000,000 penunjung dari malaysia… dan blog ini juga

Sedang meningkat naik di seluruh dunia..

Kepada anda yang telah membeli produk

Dari kami.. semoga anda memperoleh manfaat..

Jika ada terkurang pihak kami akan terus meningkatkan

Perkhidmatan..

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Tablet Menghilangkan Jerawat Dan Parut02.17.15

Assalamualaikum.. adik adik dan akak-akak diluar sana

Harini nak share produk yang tengah HOT di pasaran online

Baru sejam saya iklankan di facebook lebih dari 300 orang nak oder

produk hebat ni… yang penting ianya tidak mengelupas

Terbaru…

Tablet menghilangkan JERAWAT dan PARUT

Hanya hisap seperti gula-gula..

Rawatan alternatif homeopathy terbaik masa kini

Antara khasiat produk :
- menghilangkan jerawat dan parut dengan cara membaik pulih tisu kulit
- mencerahkan kulit dengan memberi nutrien dari bawah lapisan kulit
- menegangkan kulit
- merawat sel kulit mati
- melembabkan kulit
- membuang toksin dalam saluran darah
- merawat kulit kusam dan kulit mati

Siapa yang sesuai dengan produk ni

- mereka yang ada jerawat berulang-ulang kali tak hilang-hilang
- parut jerawat yang makin hitam dan gelap
- mereka yang naik jerawat di tempat yang sama
- kulit kering dan kusam dan terpaksa makup tebal2
- kulit sensitif dan berminyak

Walaupun baru di lancarkan telah terjual 3000 botol di pasaran online …

Harga biasa RM80 (300biji )

Kini tawaran terhad untuk 100 orang sempena Hari Raya Cina

Kini anda boleh miliki dengan harga RM50 sahaja sebotol

Wassup/sms <bioacne50> ke 0125806029

Cukup 100 orang saya tutup tawaran dan harga akan kembali kepada asal

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Suami Repeat Sale.. Produk Berkesan Pada Isteri02.12.15

Assalamualaikum..

Alhamdulillah seorang lagi suami penyayang berkongsi kegembiraan apabila produk payudara ssq1&2 berkesan buat

isteri tercinta…

Jadi beliau repeat beli lagi sekali buat isteri tercinta…

Untuk info yang lebih lanjut tentang produk payudara ini boleh klik gambar di bawah

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Tq Kerana Memesan Produk Dengan Kami02.03.15

Assalamualaikum….

Terima kasih kerana memesan produk dengan kami…

Sepanjang 4 tahun ini belum pernah lagi tak ada oder..

Malah waktu hujung minggu pun berduyun-duyun customer

Oder produk…

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Kini Jeragat Boleh Pudar Tanpa Pengelupasan01.18.15

Assalamualaikum..

Salam pagi Isnin , 19/1/2015  buat semua pengunjung blog istimewa ini..

Jom dengar promosi kami hari ini…

PAKAR-PAKAR  JERAGAT seluruh dunia menyimpulkan bahawa punca utama jeragat terjadi adalah,

1. Ia disebabkan oleh pancaran UV matahari yang menjadikan kelebihan pigmen.
2. Hormon yang tidak seimbang disebabkan mengandung atau menopaus.
3. Gelisah dan tidak cukup tidur(stress).
4. Menggunakan makeup yang tidak berkualiti dan bermutu rendah.
5. Disebabkan oleh masalah pada limpa.

DENGAN 1 PENYELESAIAN SEGALA MASALAH TERJAMIN


.

HANYA HISAP MACAM GULA-GULA JERAGAT TU BOLEH PUDAR SIS..
——
7 HARI DAH PUDAR DAH!

(WHATSAPP/SMS) kupon “BIO WHITE + BIO FREE” ke 012-5806029 sekarang!
.
PAKAR ANTI JERAGAT
►BIO WHITE + BIO FREE
========
Tablet  HAPUS JERAGAT ini diformulasi dari perubatan homeopathy yang mampu meresap hingga ke bahagian

bawah kulit bagi membantu saluran kulit yang terjejas akibat jeragat
.
.
► Menghapuskan tompok JERAGAT di muka anda!
► Membantu anda mengurangkan kedutan serta meningkatkan anjal kulit muka.
► Memberi kelembapan kulit yg sempurna
► Melembut dan menghaluskan semula kulit
► Merawat tona kulit tidak sekata
.
.
➙ Anda mesti cuba hari ini juga!
✛✛✛✛✛✛✛✛✛✛
PUDARKAN JERAGAT ANDA SEKARANG

(WHATSAPP/SMS) kupon “BIO WHITE + BIO FREE” ke 012-5806029

( PERCUMA SERUM PENGHAPUS JERAGAT YANG BERHARGA RM40)

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Lupulus 30 Penawar Demam Kuning01.18.15

Apa Itu Demam Kuning?
.
Demam kuning atau jaundis (dalam istilah perubatan) terjadi hampir 60-70 peratus pada bayi yang baru lahir. Ia terjadi apabila bilirulin iaitu pigmen kuning yang terhasil ketika penguraian normal sel darah merah.


.
Bila bayi mudah diserang demam kuning?

.
Biasanya berlaku dari hari pertama hingga ke-4 tetapi bergantung kepada jenis demam kuning. Sekiranya selepas 14 hari bayi anda tidak ada tanda-tanda diatas, mungkin bayi anda terselamat dari terkena penyakit utama bayi yang baru lahir ini.
.
Apakah punca demam kuning?
.
1. Masalah serius pada hati, usus kecil dan kelainan intestinal.
2. Kurang diberi susu ibu.
3. Jangkitan atau kelahiran yang trauma

Bagaimana Mengenalpasti penyakit demam kuning:
.
1. Jika bayi anda asik mengantuk, kerap tidur, tidak kerap membuang air besar dan kurang menyusu seperti biasa sila periksa kulit bayi anda.
2. Pemeriksaan sendiri boleh dilakukan dengan menekan kulit bayi dibawah cahaya yang banyak.
- Tekankan secara lembut dengan jari anda di bahagian hidung, dahi atau dada.
- Sekiranya ada kesan kekuningan selepas jari diangkat, bayi anda mengalami demam kuning.
- Jika yang berkulit gelap, periksa pada gusi atau mata putih. Jika warna kekuningan sila dapatkan rawatan selanjutnya diklinik-klinik berhampiran
3. Darah bayi diambil untuk mengetahui kandungan bilirulin. Sekiranya kandungan bilirulin tinggi dalam darah pengawasan rapi doktor diperlukan.
.
Kesan Demam Kuning Terhadap Bayi Jika Serius Tanpa Rawatan Yang Betul:
.
1. Pendengaran bayi akan terjejas2. Proses perkembangan otak bayi akan terganggu.
.
Risiko Demam Kuning adalah tinggi sekiranya:
.
1. Bayi yang kurang disusukan selepas dilahirkan.
2. Bayi lahir pramatang (sebelum 28 minggu)
3. Darah ibu dan bayi yang baru dilahirkan berlainan
4. Sejarah adik beradik si bayi yang pernah mengalami demam kuning.
5. Mempunyai kesan lebam ketika lahir akibat penggunaan oxytocin (ubat mempercepatkan kelahiran)
6. Jangkitan atau kelahiran yang trauma .

Rawatan juandis dengan Homeopati
.
Ubatan homeopati, yang tidak mengandungi dadah atau racun dan tidak ada kesan sampingan mempunyai banyak ubat yang boleh digunakan untuk merawat pesakit jaundis. Pesakit akan diberi ubat setelah gejalanya dikesan oleh doktor.Di antara ubat-ubat Hoemopati yang digunakan ialah Chionanthus, Chloesterium, Bryonia, China, Myrica, Podophyllum, Mercurius, Chelidonium, Kali Pic, Natrum Phos. Khusus untuk bayi ialah Lupulus dan Chamomilla.

Harga

RM80 RM65

Cara Memesan

sms <Lu30 > ke 0125806029

Jangan Tunggu sampai Bayi Kesayangan tiada lagi disisi anda !!!

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Pantas, Mudah, Selamat Lebatkan Rambut Botak Dan Gugur01.13.15

Assalamualaikum…

Alhamdulillah.. saya berasa lega bila ramai di antara pengguna

produk melebatkan rambut dan merawat masalah rambut gugur dan botak kami berkesan

Ada yang dah tumbuh anak rambut..

Ada yang dah lebat rambut

Ada yang kawasan botak di rambut dah pun tumbuh semula

Ramai di antara customer kami yang REPEAT atau ulang beli kali ke-2 dan ke-3 sebagai amalan..

Bagi anda yang keguguran rambut terutama ibu-ibu yang lepas melahirkan anak.. saya cadangkan amalkan penggunaan set rawatn lengkap rambut gugur ini

Posted in Uncategorizedwith No Comments →

Cara Penjagaan Kulit Berminyak Dan Sensitif01.13.15

Assalamualaikum…

salam sejahtera

Kali ini saya ingin menyentuh bab masalah kulit berminyak yang berlebihan.. Biasa saya akan menyentuh bab kulit berjeragat..

Jom kita kenali ciri-ciri kulit berminyak ini…mungkin ada din=antara pembaca yang mengalami masalah kulit berminyak..

Kulit jenis ini biasanya kelihatan tebal dengan pori pori terbuka. Ia kemungkinan bermasalah (jerawat – akibat penyumbatan pada pori pori) kerana kelenjar minyak terlalu aktif menghasilkan minyak yang berlebihan pada permukaan kulit.

Disamping itu, faktor hormon (remaja), cuaca yang panas dan makanan yang berlemak tinggi juga boleh menyebabkan kulit berminyak. Kebaikan kulit sebegini adalah ia melambatkan proses penuaan.

Masalah masalah yang biasa di hadapi adalah seperti berikut:

  • Blackhead
  • Jerawat
  • Pori pori terbuka
  • Parut
  • Keseluruhan muka berminyak

Saya yakin pasti ada di antara anda yang sedang mengalami masalah jerawat dan parut yang teruk akibat kulit yang berminyak

secara berlebihan :..

Biasanya customer akan menggunakan set rawatan lengkap kulit berminyak dibawah

Kenapa saya katakan ini set lengkap..

set ini akan membantu anda :

- mengawal lebihan minyak diwajah

- mengawal pertumbuhan jerawat

- membantu menghilangkan blackhead dan whitehead

- menghilangkan parut akibat bekas jerawat

- menutup liang-liang roma yang terbuka

Berapakah harga set mengatasi kulit berminyak ini ???

Hanya RM180 RM150

Bukan itu sahaja.. anda akan diberi percuma Sebotol ubat makan untuk dalaman yang dapat membantu anda

mengawal masalah kulti berminyak dan berjerawat dari dalam…

Cara memesan

Taip < beauty 160> ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Pulsatilla Ubat Merawat Resdung01.13.15

    Resdung? HAPUSKAN dalam tempoh 3 HARI!

    Produk terlaris ketika ini untuk BUNUH resdung yang menyusahkan hidup anda.

    Resdung menyebabkan:

    - Bersin
    - Hidung gatal
    - Berjerawat
    - Mulut busuk
    - Hidung tersumbat
    - Migrain

    6 Gambar Ngeri Muka Di Makan Kuman

    Lakukan sesuatu.. Jangan sampai resdung memusnahkan wajah anda

    HAPUSKAN Semuanya! Banyak testimoni yang dah berjaya!

    Di bawah ialah ulat resdung yang menyerang bawah lelangit mulut

    Tanda-Tanda Penghidap Resdung:

    >> Hidung tersumbat dan berbau busuk
    >> Gatal-gatal di kawasan muka, telinga, mata dan hidung
    >> Hidung kerap berair walaupun tidak selsema
    >> Kerap bersin terutama di waktu pagi
    >> Rasa berat muka atau sakit terutama di kawasan antara mata
    >> Sakit tekak sacara berpanjangan serta berulang
    >> Mengalami demam atau rasa tidak sedap badan secara berpanjangan
    >> Kerap sakit kepala atau migrain

    Resdung juga menyebabkan nafas kita berbau busuk dan menimbulkan keadaan yang tidak selesa. Perubatan allupaty hanya merawat resdung atau alergi dengan meberi ubat antibiotik yang bersifat sementara dan kadangkala antibiotik yang digunakan menimbulkan masalah pada mereka yang menghidapi resdung seperti ketidakselesaan sistem usus dan sebagainya.

    Dalam perubatan homeopathy dan biochemic ,resdung atau alergi adalah perkara yang mudah dirawati. Melalui penggunaan bahan seperti tisu garam mineral,resdung dapat dirawat dengan mudah.Antara remedy bersifat oral yang terbaik adalah remedy yang bersifat luaran yang biasanya disemburkan kedalam hidung adalah pulsatilla.

    Tanda-tanda ini muncul berulang kali terutamanya:

    • Selepas mengambil makanan laut, makanan yang diperam (belacan, cencalok dsb) atau berMSG (ajinomoto). Terdapat juga bahan kimia pengawet yang boleh merangsang resdung.
    • Pada waktu pagi, pada cuaca terlalusejuk (atau keadaan berhawa dingin) dan di tempat-tempat berhabuk.

    Rawatan resdung yang dihasilkan ke dalam bentuk cecair adalah merupakan antara kaedah rawatan resdung paling cool untuk tahun 2012 kerana dengan cara rawatan resdung ini tidak perlu mengasap rokok resdung yang tentunya memerlukan banyak masa anda.

    Rawatan resdung homeopathy adalah merupakan antara cara rawatan resdung yang berbentuk cecair. Ia amat mudah digunakan dan tentunya menjimatkan masa anda. produk yang di maksud kan ialah Pulsatilla..iIa telah membantu ramai customer saya mengatasi masalah resdung mereka yang kritkal.

    Fungsi:
    • Penyembur hidung bagi merawat masalah resdung / sinus yang kronik
    • Membantu melegakan simptom-simptom selsema, kerap bersin, hilang deria bau
    • Mengurangkan tekanan dan kesakitan akibat masalah sinus yang boleh membawa kepada sakit kepala yang teruk
    Cara penggunaan:
    • Dewasa                    : 1 kali pam setiap 3 – 5 kali sehari
    • Umur 6 – 12 tahun  : 1 kali pam setiap 3 – 5 kali sehari
    • Umur 2 – 5 tahun    : 1 kali pam setiap 2 – 3 kali sehari
    • Umur 0 – 12 bulan  : 1 kali pam setiap 1 – 2 kali sehari
    Kandungan : Calcium Carbonicum Hahnemanni D12 2, 5 g, Cinnabaris D8
    2, 5 g, Kalium Bichromicum D6 2, 5 g, Pulsatilla D6 2, 5 g
    Berat : 15 ml

    Alhamdulillah setakat ini banyak feedback positif yang diterima daripada mereka yang menggunakan produk rawatan resdung ini. Ini membuktikan cara rawatan resdung berbentuk cecair juga mampu membantu menyelesaikan masalah resdung.

    Jika anda ingin mendapatkan mungkin antara rawatan resdung paling berkesan ini , tak perlu keluar rumah. Penghantaran pos laju ada disediakan. Selain daripada mudah diambil serta menjimatkan masa, dengan rawatan resdung ini tidak perlu lagi untuk habiskan masa anda di pusat-pusat rawatan resdung. Hanya guna produk rawatan resdung ini di rumah atau pejabat.

    Untuk kesan yang lebih cepat dan berkesan anda boleh amalkan Pulsatilla bersama remedi dalman iaitu Bio Acne & Scar.. ia membantu merawat masalah resdung dari dalam.. Bio Acne akan membantu menyucikan darah dan merawat redung dari dalam saluran darah.. Oleh itu kuman resdung cepat boleh di hapuksan..

    Antara kelebihan Bio Acne & Scar

    - Merawat resdung dari dalam

    - Menghilangkan jerawat

    - Menghilangkan parut akibat kesan jerawat resdung

    - Melegakan kegatalan akibat

    - Menyucikan darah akibat kuman resdung

    Melalui SMS: Sila SMS kod < Pulsatilla> ke 0125806029 sekarang!

    atau

    SMS kod < Bio Acne +Pulsatilla> ke 0125806029 sekarang!

    Posted in Uncategorizedwith 1 Comment →

    Lemak Hilang Dalam 30 Minit12.31.14

    Assalamualaikum….

    Ramai di antara kita yang mempunyai masalah lemak dan berat badan yang yang melampau..

    Sampai satu tahap anda mungkin pernah mengalamai keadaan dimana :

    - rasa macam takda baju nak pakai bila nak keluar rumah

    - rasa seluar macam dah sendat dan rasa sesak bila nak duduk

    - rasa macam baju jadi kecik dan lengan makin sendat..

    - Pinggang nampak lebih besar dari dada..

    -peha dan pinggul makin besar dan kita kena pakai kain besar atau pakai jubah untuk

    menutup bahagian yang berlemak dan gemuk tersebut

    - paling ketara.. nuka kita nampak berisi dan agak kurang menarik

    Kini jangan fikirkan lagi semua masalah itu..

    Kami dan ada jalan penyelesaian dan telah membantu ramai mereka yang mengalami situasi dia atas

    kembali ceria dan kurus..

    Anda boleh gunakan Slimming gel di bawah yang telah di hasilkan menggunakan perubatan homeopathy

    dan ayurveda serta teknologi jepun..

    Setiap hari kami mendapat ratusan oder dari customer yang ingin menurunkan berat badan secara serius dan berkesan

    ============================================

    JOM KITA TERUSKAN MEMBACA

    HAPUSKAN LEMAK TANPA BERSUSAH PAYAH BERSENAM HANYA DENGAN MENGGUNAKAN RESHAPING BODY GEL ZARRAZ
    Adakah anda mengalami masalah yang berikut:-

    • Mengalami masalah lemak berlebihan
    • Ramai orang tegur anda gemuk
    • Badan kecil tapi perut buncit
    • Masalah legan menggelebar
    • Mempunyai masalah selulit
    • Mengalami masalah Stretch Mark
    • Dah pakai pelbagai jenis produk slimming tapi tidak berkesan
    • Anda baru bersalin atau bakal melahirkan anak dan masih tercari-cari produk yang sesuai untuk menurunkan berat badan.

    Anda bertuah kerana menjumpai ruangan ini. Teruskan pembacaan anda….


    MUDAHNYA KEMBALI LANGSING Dengan Reshaping Body Gel anda boleh langsing seperti anak dara dalam tempoh 21 hari.

    Kesan yang berbeza.

    Hanya sapu sahaja!!!
    Dijamin berkesan atau Wang Dikembalikan.

    • Produk 100% Buatan Malaysia
    • Produk GMP Certified
    • Produk lulus KKM – KKM No (NOT120603717K).
    • Produk Selamat dan Terbukti Berkesan secara Klinikal
    • Produk telah dijalankan ujian Research & Development (R&D) selama 1 tahun sebelum dikeluarkan di pasaran.

    RESHAPING BODY GEL daripada Zarraz Paramedical merupakan produk sapuan yang terbaik dapat membakar lemak tanpa anda perlu rasa sakit (powerfull weight loss properties).

    Apakah kebaikan produk ini?

    • Meningkatkan METABOLISM dengan berkesan
    • Bakar lemak & Kalori dengan pantas
    • 100% TIADA kesan sampingan
    • Melancarkan pergerakan usus
    • Membuang toksin yang merbahaya
    • Melancarkan sistem aliran darah
    • Buang angin dalam badan
    • Menghilangkan Selulit dan Stretch Mark
    • Melembutkan dan melicinkan kulit.
    • Bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin, jangan risau dengan sretch mark anda, ianya boleh hilang dalam tempoh kurang dari 2 bulan. Telah terbukti!!!

    lotion kurus zarraz, lotion kurus paling berkesan, ubat kurus paling cepat berkesan, ubat kurus yang selamat

    =================
    TENTANG PRODUK
    =================

    ★ Gel yang dihasilkan daripada teknologi nano. Ia mempunyai molekul yang sangat kecil kerana ia dapat memberi kulit yang tegang dan bentuk badan yang ideal.

    ★ Gel yang mempunyai tekstur yang lembut sesuai untuk digunakan dalam aplikasi sapuan (urutan) bagi mendapat :-

    ★ Memecahkan lemak yang degil dengan pembuangan toxin dari dalam badan (pembuangan air kecil, air besar dan perpeluhan. Tidak menyebabkan cirit-birit).

    ★ Menegangkan kulit badan yang kendur dan tempat yang berlemak seperti perut, peha, punggung, bawah lengan, pinggang.

    ★ Menghilangkan selulit dan risiko kesan regangan (stretch marks).

    ★ Sangat baik untuk orang yang baru lepas bersalin.

    ★ Menjadikan bentuk badan yang cantik.

    ★ Memberi tekstur kulit yang lembut , lembap dan halus pada tempat yang di sapu.

    ★ Badan terasa ringan dan cergas.
    Dan banyak lagi!!!

    testimoni pengguna reshaping body gel zarraz, ubat kurus zarraz, gel kurus zarraz, reshaping body gel, slimming gel zarraz

    Testimoni Pengguna Reshaping Body Gel

    Kaya dengan keunikan bahan yang semulajadi serta bahan bio-heat yang aktif seperti:-

    - Acefylline (brown algae)
    - Seaweed (fucus vesiculosus)
    - Buah Kigelia Africana
    - Marine Collagen
    - Vitamin B3

    Lain-lain bahan lagi :-

    - Peppermint
    - Soy protein
    - Chamomile
    - Rosemarry
    - Essential oil.

    Inilah kelebihan bahan-bahan utamanya :-

    ◆ Acefylline dan seaweed merupakan rumpai laut daripada 2 jenis yang berbeza. Persamaannya ialah ia merupakan agen untuk kuruskan badan (slimming agent)

    ◆ Kigelia Africana merupakan buah daripada Afrika. Ia digabungkan bersama Marine Collagen iaitu ikan merah daripada Lautan Atlantic untuk memberikan kesan ketegangan kepada kulit.

    Fokus kepada tempat yang bermasalah. Dan anda akan lihat kesan tegang yang menakjubkan pada tempat yang anda sapu!!!

    =========================
    CARA PENGGUNAAN TERBAIK
    =========================

    1. Sapu Reshaping Body Gel mengikut arah jam pada tempat yang berlemak seperti paha, lengan, perut dan sebagainya. Pendek kata, tempat yang ingin dikuruskan.
    2. Tarik semua lemak yang menggelabah ke atas.
    3. Cubit lemak yang ada dengan cara 4 jari menolak kulit ke atas. Dan ibu jari cubit kulit ke bawah.
    4. Jika sapu di kawasan peha dan bawah lengan, boleh juga tepuk-tepuk agar dapat melancarkan peredaran darah. Ianya bagi memudahkan gel itu masuk.
    5. Jika anda rasa panas, gatal dan kawasan yang disapu itu kemerahan, itu bermaksud gel itu telah masuk ke dalam kulit untuk memecahkan lemak air yang ada.
    6. Dengan penggunaan corset, senaman, hot blanket dan minum banyak air, anda akan lihat lebih cepat ia berkesan. Kerana dengan cara itu, dapat buang toksin melalui perpeluhan dan pembuangan air kecil dan lemak mudah terurai.

    Cara Sapuan Reshaping Body Gel Di Perut

    Cara Sapuan Reshaping Body Gel Di Lengan

    Cara Sapuan Reshaping Body Gel di Paha

    Kesan terbaik – 1 Botol boleh diguna untuk 30 hari.
    Tapi seawal 21hari ANDA akan mendapat perubahan yang ketara.

    Setiap individu mengalami keberkesanan yang berbeza bergantung kepada beberapa faktor seperti gaya hidup, cara pemakanan, cara pekerjaan dan sebagainya.

    Jadikan IMPIAN anda menjadi KENYATAAN PASTI.

    AMARAN
    Jangan sapu pada payudara, ketiak, mata, muka dan tempat tersembunyi (genital area)

    Dapatkan sekarang!!!

    Harga RM100

    Cara memesan

    Taip < zsg100> ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith 1 Comment →

    Jeragat Makin Pudar dan Wajah Makin Berseri12.24.14

    Alhamdulillah seorang lagi dari ribuan customer kami telah menikmati

    manfaat dari penggunaan produk kami secara konsisten..

    Akak yang comel di bawah baru beberapa hari menggunakan set jeragat dan ubat dalaman

    kami yang membantu beliau mengatasi masalah jeragat yang menjadi raksasa no.1 di Malaysia bagi wanita

    yang berumur 25 thun ke atas..

    Jangan terkejut jika usia seawal 25 tahun dan ada masalah jeragat.. ramai di kalangan customer kami yang dah naik jeragat

    malahan jeragat tersebut menjadi hitam dan merebak ke seluruh muka..

    Tapi jangan risau.. kepada akak-akak diluar sana.. tahun 2015 dah nak masuk..

    masalah jeragat yang dan terjadi jangan kita fikir sangat.

    yang kita kena fikir langkanh mengatasi masalah jeragat ini..

    oooppssss jangan guna perkataan masalah jeragat.. tapi cabaran jeragat..

    jika kita angggap jeragat tu masalah ia jadi tak best..

    anggap ia ujian dari Allah… jadi insan hebat boleh menghadapi ujian..

    AAA..nampak akak-akak dah senyum tu..

    ok saya cadangkan akak-akak yang sedang membaca artikel ini menggunakan set rawatan jeragat dari beauty cottage..

    Formula baru berasaskan teknologi perubatan berasaskan organik dan homeopathy ini dapat membantu akak2 :

    - memudarkan jeragat hingga ke bawah lapisan kulit

    - mencerahkan wajah yang kusam dan gelap

    - melembutkan struktur kulit yang kering akibat jeragat

    - membaik pulih dan membantu membina kulit baru yang telah mati akibat jeragat

    - menyamaratakan toner kulit yang berbelang-belang dan gelap akibat jeragat

    - menghilangkan garis-garis halus yang menampakkan kulit tua dan tidak bermaya

    - anti kanser kulit

    - menghalus menggebukan kulit

    - Menghilangkan blackhead dan whitehead

    - Kulit kelihatan awet muda dan lembab

    Set rawatan menghapuskan jeragat ini terdii daripada

    Untuk mendapatkan set lengkap rawatan jeragat ini anda boleh ikuti langkah di bawah :

    Harga produk

    RM200 RM150

    Percuma ubat makan untuk dalaman

    BioCollagen yang berharga RM80

    Cara memesan

    Taip < beauty 170> ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Percuma : Tips kuruskan Badan12.18.14

    Tips PERCUMA KALI INI

    Ramai sgt yg PM tanya tentang jenis gemuk.. Boleh refer sini yer sayang2 ku sekalian..

    Kegemukan adalah dimana berat badan kita melebihi 20% berat ideal. Ini berlaku disebabkan kalori yg masuk ke dalam badan kita melebihi kalori yang diperlukan.

    Maka akan menyebabkan berlakunya pengumpulan lemak pada bahagian tertentu badan.

    Which one is yours??? Check it out..!

    1) Gemuk Air:

    ツ Badan menggelember dan lembik kerana air yang tak diperlukan (toksin) berlebihan

    ツ Cepat letih dan mengah apabila melakukan aktiviti harian

    ツ Bahu agak jatuh apabila berdiri

    ツ Sekiranya timbang di waktu pagi dan malam dan terdapat perubahan 1-2 kilogram kurang atau lebih antara tanda anda gemuk air kerana pengumpulan air dalam tubuh

    ツ Kebanyakan jenis gemuk air adalah dari golongan anak dara, wanita belum berkahwin atau yang baru selepas melahirkan anak.

    2) Gemuk Angin

    ツ Angin terlalu banyak terperangkap dalam tubuh, menyebabkan sukar/kerap untuk sendawa atau kentut.

    ツ Mudah kena sakit kepala/migrain/loya tekak/sebu perut

    3. Gemuk Daging

    ツ Kebanyakan yang mempunyai gemuk jenis daging kurang makan sayur/buah-buahan.

    ツ Berangka besar dan suka makanan berkarbohidrat tinggi
    Kulit tebal dan badan agak berat dan pejal (susah nak cubit lengan kerana tebal)

    ツCepat letih dan penurunan jenis gemuk ini adalah yang paling lambat sekali berbanding jenis gemuk yang lain kerana lemak di dalam tubuh sudah menjadi tepu dan bersebati bersama daging.

    ツ Ramai golongan ini adalah daripada yang sejak kecil bertubuh badan agak ’sihat/besar’ dan ia mengambil masa yang agak lama untuk dibuang.

    ツ Namun begitu proses perpeluhan yang aktif dapat membantu membuang sebahagian lemak-lemak degil ini, dan sebaiknya mengikut diet yang sesuai dan aktiviti senaman lebih sedikit berbanding gemuk jenis air dan angin.

    FAKTA!

    Gemuk air dan Gemuk angin mudah untuk turun berat badan tetapi Gemuk Daging mengambil sedikit masa untuk turun. Gemuk Daging berpunca dari lemak yang berkumpul menjadi tepu dan bergumpal bersama daging.

    Nota Kaki:
    SEKARANG, CUBA ANDA PICIT LENGAN/PEHA UNTUK KENAL PASTI JENIS LEMAK PADA TUBUH DAN LEBIH MEMUDAHKAN ANDA MENGURANGKANNYA. TIPS INI JUGA SEDIKIT SEBANYAK DAPAT MEMBERI JAWAPAN KENAPA ANDA MUNGKIN MENDAPAT RESULT SANGAT CEPAT/AGAK LAMBAT SEMASA MENJALANI PROGRAM PELANGSINGAN

    Nak kuruskan badan tanpan bersenam..

    klik gambar di bawah

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Rambut Tiba-Tiba Gugur Tanda Penyakit Merbahaya12.04.14

    Assalamualaikum..

    Salam sejahtera..

    Ramai diantara kita yang mengalami rambut gugur tidak sedar sebelum mereka mengalaminya…

    Ada yang sebelum tu, rambut sangat lebat dan dalam masa yang singkat rambut gugur dengan cepat..

    Kenapa boleh jadi macam ni …

    - tak kawal kelimumur yang sering tumbuh banyak

    - perubahan hormon ketika hamil

    - tak lap rambut sebaiknya selepas mandi

    - stress melampau.. dan gagal tangani stress

    - selalu susah hati

    - Kulit kepala

    Nampak simple kan.. tapi inilah kajian mudah yang di buat ke atas mereka yang rambut gugur

    So macamana nak atasi rambut gugur ni..

    Mudah sahaja

    - jangan risau sangat tentang sesuatu perkara.. sentiasa positif, ceria dan senyum

    - keringkan rambut anda sekering-keingnya sebelum memakai tudung

    - amalkan shampoo rambut anda 2 minggu sekali

    klik gambar di bawah untu set rawatan rambut gugur

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Testimoni :Payudara Kendur Kembali Cantik dan Tegang Dengan SSq1&212.01.14

    Alhamdulillah seorang lagi pengguna kami merasai faedah daripada penggunaan produk payudara berasaskan perubatan homeopathy

    yang amat-amat berkesan dalm membantu wanita mengatasi masalah payudara kecil dan kendur

    Masalah payudara kendur disebabkan

    - aktiviti penyusuan

    - aktiviti seksual suami isteri

    - faktor usia dan hormon yang semakin berkurangan

    - merokok

    - aktviti sukan yang salah

    - kanser payudara

    Namun begitu wanita di luar sana tidak perlu bimbang lagi kerana kami mempunyai formula terbaru dan terkini

    yang dapat membantu wanita mengembalikan kecantikan payudara anda

    Lebih dari 10,000 set penjagaan payudara SSQ1&2 telah pun terjual ….

    Alhamdulillah repon yang positif serta banyak manfaat yang di perolehi oleh customer2 kami..

    Produk SSq1&2 membantu wanita miliki :

    - payudara yang tegang

    - payudara yang sihat dan peredaran darah yang lancar

    - membantu ibu menghasilakn lebih banyak susu

    - meningkatkan hormon pertumbuhan agar payudara lebih besar dan mantap

    - mencantikkan struktur payudara agar kelihatan cantik dan seksi

    - menaikkan kembali payudara yang kendur dan menggelebeh akibat aktiviti penyusuan dan hubungan seksual

    Info Lanjut klik gambar di bawah

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    600 Oder Dalam 1 Jam , Set Jeragat Berkesan12.01.14

    Assalamualaikum..

    Terima kasih kerana berkunjung ke ruangan kesihatan homeopathy ini..

    Harini saya baru lounch produk baru yang bebas bahan kimia dan merupakan set lengkap

    bagi merawat masalah jeragat dan melasma..

    Baru 1 jam saya tawarkan produk ini pada harga diskaun lebih dari 677 komen oder dari

    customer yang berebut-rebut nakkan produk ini pada harga diskaun

    Set jeragat ini mempunyai 5 produk dalam satu set..

    Ia membantu mereka yang mempunyai masalah jeragat dengan :

    - memudarkan jeragat hingga ke bawah lapisan kulit

    - mencerahkan wajah yang kusam dan gelap

    - melembutkan struktur kulit yang kering akibat jeragat

    - membaik pulih dan membantu membina kulit baru yang telah mati akibat jeragat

    - menyamaratakan toner kulit yang berbelang-belang dan gelap akibat jeragat

    - menghilangkan garis-garis halus yang menampakkan kulit tua dan tidak bermaya

    - anti kanser kulit

    - menghalus menggebukan kulit

    - Menghilangkan blackhead dan whitehead

    - Kulit kelihatan awet muda dan lembab

    Lihatlah wajah anak beranak ni yang makin cantik dan gebu selepas menggunakan produk jeragat

    power ni

    Harga produk

    RM200 RM150

    Percuma ubat makan untuk dalaman

    BioCollagen yang berharga RM80

    Cara memesan

    Taip < beauty 170> ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith 1 Comment →

    Bahana Jeragat : Bertahun Kawin Kini Bercerai11.25.14

    Tahukah anda bahawa kajian menunjukkan banyak perceraian di Malaysia akibat dari pasangan atau isteri yang sudah mula tidak cantik dalam erti kata lain wajah sudah tidak seperti mula-mula berkahwin dahulu

    Kebanyak lelaki yang bercerai memberikan jawapan isteri mereka sudah tidak menarik lagi lantas mereka mencari gadis yang lain yang lebih cantik dari isteri yang sedia ada.

    Jadi untuk para isteri perkara ini amat-amat serius kerana mahligai yang kita bina boleh hancur oleh masalah yang kita rasa remeh..

    Maslah wajah yang di maksudkan ialah jeragat dan kelit makin tua dan kusam

    Untuk menghilangkan jeragat anda perlukan satu booster bagi membasmi simptom hingga dari bawah kulit, produk biasa sekadar menghilangkan jeragat dari atas lapisan kulit luar sahaja.

    Akibatnya apabila cahaya matahari menembusi lapisan atas maka ia sangat nipis dan terus ke lapisan ke tujuh dan membuatkan kulit bertambah hitam dan gelap

    Set jeragat M3 terdiri daripada sepia200,melasma free dan free sabun merrygold ( RM150 RM130 sahaja )

    Manakala Set Jeragat M4 terdiri daripada Sepia 200, Melasma Free, Carmino Complexion Cream (CCC) dan Carmino Complexion Soap (CCS). Gandingan mantap untuk dalaman dan luaran.

    Empat bulan lepas saya telah menerima satu pesanan Whatsapp yang meminta saya cadangkan remedi paling “power” untuk mengatasi masalah jeragatnya yang berulang-ulang walaupun telah melakukan rawatan laser.

    Duit dah melayang 3-4 ribu tetapi duka kembali mengundang setelah beberapa bulan selepas itu.

    Mukanya akan menjadi merah-kemerahan apabila dia berjemur agak lama dibawah panas matahari.

    Di Malaysia suhu 34-36 celcius yang boleh dikatakan sangat panas telah membakar wajahnya yang telah hilang lapisan atas kulit yang sepatutnya menjadi pelindung sinar UV akibat rawatan laser.

    Keluar masuk SPA untuk melakukan rawatan facial itu adalah rutin mingguan beliau.

    Berbalik kepada remedi power yang beliau minta saya cadangkan. Remedi itu tidak lain tidak bukan Sepia 200 dan Melasma Free yang diambil secara berselang satu hari (kertas cara makan disediakan).

    Dari luar CCC dan CCS membantu untuk memberi nutrisi ke kulit dengan khasiat bunga-bungaan seperti Calendula, Echinacea, Mahonia dan di tambah dengan khasiat Almond milk sebagai bahan natural yang bertindak sebagai agen mencerahkan kulit.

    CCC dan CCS bukan produk kosmetik!. CCC dan CCS adalah produk herba homeobotanical yang bebas dari bahan kosmetik seperti hydroquinone, paraben atau benzoic peroxide.

    Setelah lebih 4 bulan, puan tersebut merasa lebih yakin untuk berada dibawah panas matahari kerana kulit mukanya tidak akan menjadi merah kemerahan selepas 10-20 minit berjemur dibawah terik matahari. Ini menunjukkan Sepia 200, Melasma Free dan Fragaria Vesca ( Pada bulan ketiga beliau mula mengambil Fragaria Vesca) telah berjaya membina sel-sel kulit baru menggantikan sel kulit yang dilaser sebelum ini.

    Pada pandangan dan pengalaman sebelum ini gabungan “power” untuk mengatasi masalah jeragat ialah SEPIA 200, MELASMA FREE dan FRAGARIA VESCA.

    Tetapi biasalah kadang-kadang bajet menjadi penghalang :)

    set_SMFcream

    Set Penuh SMFCream berharga RM250 penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia sahaja

    Untuk makluman – Sepia 200, Melasma Free, CCC dan CCS boleh bertahan lebih kurang untuk 2 bulan, kecuali Fragaria Vesca hanya bertahan untuk sebulan.

    Fragaria Vesca berharga RM80 sebotol. Walaubagaimana pun bagi pembeli yang repeat order hanya RM65 dan RM70 bagi Sabah & Sarawak.

    Cara mengguna CCC dan CCS

    Set Carmino Carmino Complexion Cream (CCC) dan Sabun Carmino Complexion Soap (CCS) , membersih, menggebu, mencerahkan dan mencantikkan kulit dengan bahan natural. Set ini berasaskan produk homeobotanical (herba homeopathy) ianya bukan produk kosmetik .

    Cara mengguna set ini:

    Memandangkan krim ini ialah krim herba dan bukannya kosmetik (krim ini bebas dari hydroquinone dan paraben atau benzoixc peroxide) ianya hanya sesuai digunakan pada sebelah malam atau sewaktu berada di rumah.

    Jika anda mempunyai pori yang terbuka, anda hendaklah mencuci muka sebelum tidur dengan tuala atau tisu yang bersih. Ini ialah kerana cuaca panas dan lembab di Malaysia menyebabkan kita berpeluh walaupun berada didalam bilik yang berhawa dingin  ,

    Cara sapuan : Selepas mencuci muka mengguna sabun CCS, ambil krim dengan kadar yang nipis sahaja. Sapu ke seluruh wajah dengan 2 jari dan memutarkan-mutarkan ikut putaran jam sehingga krim meresap ke kulit. ( cara ini juga diguna untuk kesemua krim)

    Krim ini boleh digunakan 2-3x didalam 1 minggu, sabun boleh digunakan setiap hari mengikut kesesuaian kulit anda.

    Sebelum tidur : hendaklah mencuci muka , mengguna air suam pada awalnya dan dibilas dengan air biasa selepas itu (air mineral lagi bagus)

    Insya Allah kulit muka anda akan kelihatan lebih gebu, lembut, cerah dan bersih selepas 30 hari. CCC dan CCS sangat sesuai untuk digandingkan dengan set jeragat

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Cara Atasi Jerawat Berulang-Ulang di Tempat Yang Sama11.25.14

    Cara Mudah Mencegah Jerawat

    Saya nak tanya anda …

    Adakah nda mempunyai masalah jerawat yang berulang-ulang ??

    Bila reda je lepas tu naik balik.. naik di tempat yang sama pula tu..

    saya yakin adik-adik dan akak-akak mesti dah alaminya..

    Kadang-kadang bila naik lagi tangan ni mula la nak picit..

    Tipu la jika kita tak geram nak picit…

    Saya pun sama.. tapi nak tahu tak apa yang saya guna untuk mencegah jerawat tu naik semula..

    Saya guna SPF50 Acne& Scar yang macam dalam gambar ni..

    pakai sikit je…. jerawat tak sempat nak naik..

    Apa kelebihan produk ni :
    ✓ menecagah jerawat yang naik berulang-ulang kali
    ✓ mencegah pembentukan sel kanser
    ✓ melindungi kulit dri bakteria yang menyebabkan jerawat merebak ke tempat lain.. ( dari sebiji habis satu muka naik)
    ✓ melembabkan wajah agar sentiasa segar
    ✓ mencerahkan wajah serta menghilangkan parut degil akibat jerawat dan parut eksiden
    ✓ kulit yang berbealng-belang akibat tona kulit tak sekata kembali ok dan sekata
    ✓ menghaluskan kulit wajah agar kelihatan awet muda
    ✓ menghilangkan garis-garis halus kedutan diwajah
    ✓ menghilangkan jeragat, blackhead dan whitehead

    Mencegah lebih baik dari merawat…

    Kenapa produk ini dikatakan berkesan merawat jerawat. ini kerana kandungan produk ini yang sangat bagus dan berkhasiat untuk kulit

    1) JOJOBA :
    >> Khasiatnya adalah untuk membunuh bakteria dan melembapkan kulit secara semulajadi. Bertindak membina lapisan perlindungan di permukaan wajah. Jadi kulit wajah mendapat perlindungan baru dari bahan semulajadi.

    2) Wild Raspberry :
    >> bertindak menarik lambapan daripada udara masuk ke dalam kulit agar sentiasa lembap.

    3) VITAMIN C :
    >> Ianya adalah bahan pencerah aktif yang paling baik untuk kulit. Ramai orang berhabis duit untuk suntik vitamin C semata-mata untuk mencerahkan kulit.

    4) WHITE LILY
    >> Bersifat anti-oxidant dan mengekalkan keremajaan kulit wajah.

    Cara pemakaian

    Hanya sapukan sedikit di tempat bermasalah.. mudah je..

    Harga

    RM120 RM90

    (tahan 2bulan )
    Untuk memesan

    sms <spf50> ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Krim Menghilangkan Bengkak Buasir11.19.14

    Buasir Buat Anda Susah Nak Buang Air Besar

    Anda mengalami masalah buasir

    - Susah nak berjalan dan terpaksa mengengkang

    - Anda kala tak pergi kerja sebab terlalu pedih

    - Ada ketulan di bahagiana bawah yang terkeluar

    - walaupun dah di tolak masuk namun ia terkeluar kembali dan makin membesar

    - Lagi teruk bila anda nak buang air besar darah terkeluar sekali bersama bonjolan

    Kini anda tak perlu risau lagi…

    Anda boleh sapu dan kecutkan bonjolan buasir tersebut..

    Merupakan teknologi terbaru perubatan Homeopathy yang mampu menyelesaikan masalah buasir..

    Produk tersebut ialah R30. Ianya mampu :

    - Mengecutkan buasir yang terkeluar
    - Menghilangkan rasa pedih sewaktu buang air besar
    - Memudahkan buang air besar
    - Mengecutkan buasir yang berulang-ulang kali

    Cara Guna
    Sapu di bahagian bonjolan yang terkeluar dan sapu di bahagian perut anda agar senang untuk buang air besar

    Yang paling bes anda tak perlu jalani pembedahan yang memerlukan kos yang tinggi

    Hanya sapu dan bonjolan busir hilang

    Untuk memesan sila
    sms kod < R30 > ke 0125806029

    Posted in Uncategorizedwith 1 Comment →

    8 Krim Dan Ubat Jerawat Paling Berkesan11.18.14

    Orang yang mempunyai jerawat akan memberi apa sahaja untuk menghilangkannya.

    Produk ubat jerawat ni memang sangat popular di Malaysia. Semua orang nak kan kulit yang licin.

    Tetapi bagaimana anda akan menentukan produk itu OK atau tidak? Apakah perbezaan di antara kesemua produk-produk ubat jerawat ini?

    Yang paling nampak jelas perbezaannya dalam pembungkusan dan strategi pemasaran untuk mempromosikan produk tertentu. Majoriti ubat parut jerawat mempunyai ramuan yang sama, ada beberapa yang lebih kukuh dan yang lebih ringan.

    Di sini saya senaraikan 7 krim (ubat jerawat) yang benar-benar berkesan.

    1. DDF BP Gel – Minyak Tea Tree

    ubat jerawat

    DDF BP Gel mengandungi 5 peratus benzoyl peroksida. Benzoyl peroksida berfungsi dengan baik untuk merawat jerawat, dan 5 peratus adalah konsentrasi ringan tetapi berkesan. Krim ini juga mengandungi teh minyak pokok. Teh minyak pokok biasanya bermanfaat untuk kulit anda, dan ia melawan jerawat juga. Ia mempunyai ciri-ciri antibakteria yang membantu mencegah jerawat jerawat. Kebanyakan orang yang menggunakan krim ini melihat bahawa kulit mereka berasa lebih baik selepas seminggu menggunakan krim ini . Ia berkesan untuk menyembuhkan jerawat dan ia tidak kering kulit anda keluar.

    2. Penyelesaian Jerawat Kecemasan Losyen Gel oleh Clinique

    ubat jerawat yang paling berkesan

    Produk ini mempunyai banyak ulasan pelanggan yang positif . Ia benar-benar membantu untuk melawan jerawat yang sentiasa reappearing . Ia “unclogs” liang penuh dengan bakteria dan kawalan pengeluaran minyak pada kulit anda. Anda akan melihat kemerahan dan keradangan dikurangkan dalam hanya beberapa hari. Clinique Penyelesaian Jerawat adalah krim kuat dengan kepekatan yang tinggi benzoyl peroksida. Satu kelemahan – ia adalah lebih mahal daripada lain-lain produk kawalan jerawat.

    3. Parsi Gel oleh Johnson & Johnson

    cara yang berkesan untuk menghilangkan jerawat

    Berfungsi dengan berkesan untuk merawat bintik jerawat yang hadir dan untuk mencegah jerawat ciri bintik hitam dan whiteheads. Produk ini juga mengandungi benzoyl peroksida kepekatan ia adalah 10 peratus. Ini ialah kepekatan tertinggi yang dibenarkan untuk bukan ubat preskripsi jerawat. Parsi Gel adalah berasaskan air , jadi ia berfungsi untuk semua jenis kulit. Ini adalah krim jerawat yang sangat popular; anda boleh menemuinya di mana-mana kedai pharmacy.

    4. Rawatan Agen Double dari Biore

    MZ secret soap

    Krim ini tidak berasaskan benzoyl peroksida , sebaliknya ia melindungi kulit anda dari jerawat dengan menutup dalam asid salisilik. Ia juga menyimpan kotoran untuk mencegah keradangan lebih jauh. Pengilang mendakwa bahawa anda akan melihat jerawat berkurangan selepas satu kali pakai, kebanyakan orang melaporkan melihat keputusan dalam 3 – 5 hari. Ia lembut dan tidak kering kulit anda.

    5. Oxy 10 Baki Kecemasan Rawatan Spot

    kehebatan ubat jerawat terkini

    Ini adalah krim dan ubat jerawat yang sangat kuat. Dapat menghilang kan parut jerawat dengan pantas dan berkesan. Walau bagaimanapun, gunakannya dengan berhati-hati , ia hanya boleh digunakan untuk mengubati jerawat yang sedia ada, bukan sebagai kaedah pencegahan. Ia juga mungkin merengsakan kulit sensitif, jadi jika anda guna Oxy 10 dan kulit anda berasa gatal-gatal, produk ini bukan untuk anda .

    6. Clinique Penyelesaian Jerawat Menyembunyikan Krim

    krim jerawat clinique

    Krim ini milik baris yang sama Penyelesaian Jerawat oleh Clinique sebagai gel yang disebut sebelum ini. Ini bukan ubat seperti itu, tetapi yang membentuk item. Semua orang yang mempunyai jerawat tahu bahawa mencari hak membentuk untuk menyembunyikan ia adalah masalah. Kebanyakan yayasan dan concealers hanya membuat jerawat anda lebih teruk. Sebaliknya Penyelesaian Jerawat Consealing Cream dirumus khas untuk jerawat terjejas kulit. Ia menyembuhkan jerawat serta menyembunyikan ia . Jika anda menggunakan membuat untuk jerawat, krim ini berfungsi dengan baik kepada kecacatan conseal . Tetapi seperti semua produk Clinique ia tidak murah.

    9. Cosmoderm

    Vitamin E oil from COSMODERM ni ada 2 jenis iaitu 15k i.u. dan 30k i.u. both have same function dalam memperbaiki tisu kulit yang rosak terutamanya kesan2 parut jerawat.. tp jenis 30k i.u. ni kire strong yg mmberi kesan yg sangat mendalam terhadap parut2 hitam yg ada kt muka tu….so, sy gunakan jenis 30k i.u. x kira la if u guys beli yg 15k or 30k it still membantu menghilangkan parut2 anda..selain menghilangkan parut, minyak ini juga dapat menghilangkan garis2 halus dan kedutan pada kulit muka.. ia juga sesuai utk mengurangkan regangan pd muka.. harganya kalau x silap saya RM26. murah kn~~ dan yg penting ia buatan MALAYSIA dan juga HALAL

    8. Sabun MZ Secret Soap

    Sabun MZ Secret Soap

    Anda akan “SURPRISED” tetapi anda boleh dapatkan sabun jerawat semula jadi yang berkesan di rumah. Sabun MZ Secret Soap adalah salah satu cara yang berkesan. Dengan campuran vitamin A ,C dan E.

    Sabun jerawat semula jadi sangat-sangat berkesan. Ia sekarang menjadi kegemaran rakyat seluruh Malaysia. Dan yang paling bagus sekali, anda boleh terus beli melalui online.

    =====================================================================================

    Inilah krim homeopathy yang amat luar biasa di pasaran online ( boleh dapatkan krim ini di kedai online kami disini )

    9. Carmino Cream

    Antara krim menghilangkan jerawat dan parut yang terhebat dan terkini. Disediakan melalui perubatan homeopathy dan bebeas bahan kimia. Sangat-sangat mujarab menghapuskan jerawat yang berulang-ulang..

    Untuk mendapatkan krim carmino anda boleh klik disini >>> KRIM CARMINO

    Kesimpulan – Ubat dan Cream Jerawat

    Ubat jerawat berkesan dalam menyingkirkan jerawat, tetapi kebanyakan mereka mempunyai kelemahan yang sama. Ia menjadikan kulit anda sangat sensative kepada cahaya matahari (kecuali sabun MZ Secret Soap – kerana ia diperbuat daripada vitamin sahaja).

    Oleh itu, apabila anda menggunakan krim kawalan jerawat , gunakan krim sunblock yang baik juga.

    Kulit manusia semua nya berbeza. Mungkin “person A” sesuai dengan produk “B”, tapi “person B” lebih berkesan dengan produk “C”. Walau apa pun inilah dia senerai ubat, krim dan sabun jerawat yang berkesan buat masa kini.

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    Cara Menghilangkan Jerawat Dengan Mudah11.18.14

    Stress tak tengok bintik-bintik merah kat muka anda yang gempul-gempul comel molek macam ni:

    cara menghilangkan jerawatMesti la kan?

    So anda semua berminat tak kalau saya bagi tahu rahsia macam mana dia orang ni menggunakan satu sabun ajaib (sebenarnya tak la ajaib sangat pun), untuk mengubah nasih mereka?

    Ketahui dulu mengapa anda semua mengalami masalah kulit. Apa sebab nya jerawat tu muncul di muka anda.

    Bagaimana jerawat itu berlaku?

    1/5 orang daripada golongan umur 12-15 akan mengalami masalah jerawat. Dan ia membuat kan satu-satu nya masalah kulit yang amat sukar untuk di rawati.

    Jerawat terbentuk dalam liang kulit seseorang.

    Liang adalah pembukaan di muka kulit, di mana rambut yang sangat halus selalu tumbuh. Kemudian kelenjar minyak disambungkan ke liang untuk menghasilkan bahan yang dipanggil sebum. Sebum pula benda yang melincirkan rambut dan kulit itu.

    Cuba tengok gambar bawah ni:

    hilangkan jerawat

    So kotoran degil anda ni sebenarnya berlaku dalam liang kulit tu. Kenapa ia berlaku?

    Salah satu sebab yang amat ketara mungkin terlalu banyak kulit anda terlalu banyak minyak. Maklumlah, di usia yang muda, mesti la kita pun aktif dalam kehidupan seharian. Betul tak?

    Ok biar saya “recap” balik.

    Kotoran degil berlaku di dalam liang itu.

    Pertama, kelenjar sebum menghasilkan minyak terlalu banyak.

    Kemudian, sebagai lapisan liang secara semula jadi memperbaharui, ia membentuk sel-sel mati.

    Sel-sel ini bukan sel-sel pada permukaan kulit – bergabung dengan sebum untuk mewujudkan palam.

    Jadi hasilnya adalah diperbesarkan, liang disekat dipanggil comedo. Maka terbentukla bukit di atas permukaan kulit anda.

    Kalau anda nak tahu lebih lanjut lagi boleh baca blog post saya ini. Lebih detail. (Klik sini)

    Sekarang dah tahu macam mana kotoran dan bakteria itu terbentuk. Macam mana kita nak ubat dia?

    Maka dengan ini, tanpa segan silu saya akan memperkenal kan anda semua satu sabun ajaib yang memang di cipta khas untuk segala masalah kulit.

    Sabun “MZ Secret Soap” – Vitamin A,E &C

    Sabun MZ Secret Soap

    Apa dia sabun MZ Secret Soap ni?

    Ini apa yang syarikat itu tuntut dalam keterangan produk.

    myjerawat.my

    Khasiat Utama Produk

    Sabun ini memang telah terbukti berkesan dan kehebatan nya memang terserlah!

    khasiat semula jadi

    Khasiat Sabun MZ Secret Soap

    Tea Tree Oil Bahan kimia dalam teh minyak pokok boleh membunuh bakteria dan kulat, dan mengurangkan reaksi alergi kulit.
    Minyak Zaitun (Olive Oil)
  • Mengeluarkan sel-sel mati
  • Menjaga kulit basah
  • Meningkatkan peredaran darah pada kulit
  • Penyembuhan parut jerawat
  • Unclogging liang kulit dan dengan itu meningkatkan peredaran yang baik udara pada kulit
  • Aloe Vera Aloe Vera mengandungi hormon tumbuhan yang dikenali sebagai gibberellins dan polisakarida, yang membantu jerawat dengan membunuh bakteria yang menyebabkan jerawat. A

    Aloe Vera membantu menyingkirkan minyak berlebihan dan kotoran dari kulit. Minyak yang berlebihan adalah punca liang kulit anda senang terdedah pada bakteria.

    Aloe Vera juga membantu jerawat dengan merangsang pertumbuhan sel yang membantu kulit anda yang rosak cepat sembuh, dan kurang parut.

    Vitamin A Vitamin A membantu dalam mencegah pembangunan jerawat dengan meningkatkan kekuatan tisu perlindungan kulit anda, di samping mengurangkan pengeluaran sebum. Pengeluaran sebum yang berlebihan mungkin boleh membawa kepada pembentukan jerawat. Ahli sains mencatatkan bahawa vitamin A juga diperlukan untuk pertumbuhan sel-sel kulit baru.
    Vitamin C Vitamin C adalah berguna dalam rawatan jerawat kerana dua sebab utama: ia berfungsi sebagai antioksidan dan ia menyumbang kepada sintesis kolagen.

    Sebagai antioksidan, vitamin C membuang radikal bebas yang berbahaya dan mengurangkan sebatian.

    Untuk mengelakkan tindak balas rantai ini yang membawa kepada jerawat, vitamin C boleh membantu menyerap radikal bebas sebelum ia merosakkan kulit.

    Ini membolehkan kulit yang dilindungi dan menghalang pembentukan luka jerawat.

    Vitamin E Vitamin E membantu melawan jerawat untuk beberapa sebab. Pertama, ia adalah antioksidan yang kuat, membantu untuk melindungi semua sel-sel badan daripada kerosakan “radikal bebas” atom oksigen.

    Kedua, vitamin E membantu untuk mengelakkan kerosakan kepada membran sel, dan kajian menunjukkan bahawa ia membantu kulit pulih daripada (dan mengurangkan penampilan) parut jerawat.

    Akhir sekali, Ia membantu mengawal tahap retinol (vitamin A) pada manusia. vitamin A adalah benar-benar kritikal untuk kulit yang sihat. Tahap yang rendah menyebabkan pengoksidaan retinol beberapa asid lemak di dalam sel, yang membawa kepada kesan-kesan toksik dalam sel.

    Vitamin E membendung proses ini dengan memulihkan paras normal vitamin A.

    testimonial_pengguna

    Jika anda ada masalah seperti di bawah:

    (keajaiban sabun ini dapat membantu anda)

    masalah_kulit

    Kalau anda tak yakin dengan saya, yakin dengan testimoni-testimoni di bawah nanti.

    Pengalaman Saya

    Saya sendiri pun pakai dan amat berpuasa hati.

    Sabun ni sama macam sabun-sabun biasa, ia adalah sabun pencuci kulit. Tapi yang best nya, sabun ini saya guna untuk muka dan badan. Dua-dua sekali.

    Produk-produk pencuci muka sebelum ni yang saya pakai semuanya saya dah buang.

    Mula-mula saya pun macam tak percaya tapi sebab waktu tu terdesak nak kelihatan kacak dan tampan (sebenarnya masa tu saya tengah nak mengorat ada seorang gadis ni), saya pun terus beli.

    Lagi pun murah je. Bagi saya tak lah mahal sangat.

    Yang betul-betul tangkap cinta dengan sabun ni bila saya tengok review dia, boleh menghilangkanparut jerawat sepantas 3 hari! Hebat betul. Mula-mula nak tergelak pun ada.

    Tapi saya tetap juga beli oleh kerana “review” sabun ini yang melampau.

    Dan memang benar la apa yang “MZ Secret” tu cakap pasal sabun ajaib ni. Memang boleh nampak perubahan dalam masa 3 hari! Tapi jangan la berharap untuk bukit-bukit gompol merah atas muka anda terus hilang. Saya rasa mana-mana produk pun belum boleh buat hasil macam tu lagi!

    Kulit saya nampak macam licin pun ada. Ye la, saya mana lah pakai lotion semua. Tapi kulit jadi lembut.

    Nampak cerah. Jerawat yang timbul pun nampak mengecut.

    Ini baru 3 hari pengalaman saya cerita ni.

    Genap je 2 minggu, bintik-bintik merah kat muka saya hilang. Yup, terus hilang.

    Sebelum ni saya selalu gatal-gatal kat bahagian kaki. Saya suka main bola. Mungkin ada banyak bakteria. Tapi selepas sebulan pakai MZ Secret Soap ni, gatal-gatal semua hilang.

    Ok saya rasa macam tak perlu lagi saya ceritakan kehebetan sabun ni dengan pengalaman saya.

    Mungkin bila anda baca testimoni-testimoni mantap di bawah ni anda akan lebih selesa.

    Cara Menghilangkan Jerawat Dengan “MZ Secret Soap” – Terbukti Berkesan!

    Ini hanya baru segelintir testimoni-testimoni yang saya dapat kumpulkan. Sebenarnya ada banyak lagi.

    sabun mz secret soap

    Perasan tak gambar-gambar kat atas sekali tu?

    Ini la wajah-wajah mereka selepas dan sebelum menggunakan MC Secret Soap ni.

    bekas parut jerawat

    Ok.

    Apa yang saya nak sampai kan sebenarnya, sabun ini memang dasyat dan memang terbukti sangat-sangat berkesan.

    So kalau anda ada jerawat atau masalah kulit, sabun vitamin A, C & E keluaran MZ Secret ini memang dapat merawat kulit anda.

    Bagaimana Nak Beli Sabun Ajaib Ni?

    mz secret soap review

    Nak beli sabun ni ibarat macam pergi ke youtube tengok ceramah Ustaz Azhar Idrus.

    Saya boleh beli sabun ni secara online je. Tak perlu nak keluar pergi pasaraya untuk beli. Mudah dan senang. Jimat minyak, masa dan tenaga.

    Harga dia pula sangat-sangat murah. Kenapa saya cakap murah? Harga sabun ini RM70 (Semenanjung Malaysia). Dan RM75 untuk (Sabah Serawak).

    Murah sebab apa yang saya dapat untuk RM70 macam tak berapa kena dengan harga dia.

    Tak banyak produk kecantikan atau kesihatan yang berkualiti tinggi macam sabun ini tapi jual harga murah. Tak percaya anda cuba cari.

    Kalau ada pun, kesemuanya produk-produk yang ada banyak bahan kimia. Merosakkan lagi kulit je.

    Ni gambar dia orang tengah buat packaging. Memang ramai betul yang order!

    mz secret soap packaging

    Jadi jangan takut-takut pula nak beli. Cuba je. Tak rugi pun. InsyaAllah inilah sabun atau penyelesaian pada semua masalah kulit anda semua.

    Posted in Uncategorizedwith No Comments →

    • You Avatar
    • Wak-Doyok-Mohammad-Azwan-Shah-for-Fairuz-Ramdan
    • Anda Boleh Cek Tarcking Number Poslaju Produk Yang Telah di Pos Disini

      Tracking No Tarikh 12/2/2015 khamis

      EP024068798MY - Surina
      EP024068824MY - Akramshah
      EF213551311MY - Nurliyana Mohd Noor
      EF213551308MY - Rosni Abd. Ghani
      EF213551299MY - Fadlullah Yusop
      EF213551285MY - Mazni Suhana Hj Mahali
      EF213551387MY - Noratika Marsat
      EF213551360MY - Ilyana Ismail
      EF213551356MY - Normah Mohd Yusof
      EF213551342MY - Nurul Madhirah Rosli
      EF213551339MY - Hasbullah Husin
      EF213551373MY - Sariah Simat
      EF213551395MY - Suryani Jaafar
      EF213551400MY - Zenudin Aziz
      EF213551427MY - Zawiyah Yudin
      EF213551413MY - Marzitah
      EF213551271MY - Nurul Izza Osman

    • KEPADA ANDA YANG TELAH MEMBELI PRODUK HOMEOPATHY KAMI BUAT KALI PERTAMA,KEDUA DAN KE TIGA JUTAAN TERIMA KASIH KAMI UCAPKAN.UBAT PALING MUJARAB IALAH KEYAKINAN PADA DIRI SENDIRI DAN TIDAK PUTUS ASA

    • SILA KLIK GAMBAR PRODUK UNTUK LIHAT KETERANGAN PRODUK

    • SENARAI PAKEJ JERAWAT DAN PARUT

    • KLIK GAMBAR UNTUK PAKEJ JERAWAT EKONOMI PALING LARIS

    • KLIK GAMBAR UNTUK SET HOMEOPATHY KOMPREHENSIF MENGHAPUS JERAWAT,PARUT & JERAGAT

    • PAKEJ JERAWAT Hepar Sulphuris Calcareum (HSC30)

    • CARA MUDAH MILIKI BADAN RAMPING TANPA LEMAK

    • CARA MUDAH MILIKI ZAKAR BESAR,KUAT,PANJANG DAN TAHAN LAMA

    • KLIK GAMBAR UNTUK PRODUK MEMBESAR, MEMADAT DAN MEMANTAPKAN PAYUDARA

    • SUSAH NAK BERAK,PERUT SAMPAI KEMBUNG DAN TERPAKSA MENERAN

      [DRReckeweg_gen2350_100_4685.jpg]

    • DAMIANA GOLD SEHEBAT VIAGRA

    • KLIK GAMBAR UNTUK SET RAWATAN RAMBUT GUGUR DAN BOTAK HOMEOPATHY

      http://3.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/TPJJa5RLn8I/AAAAAAAAApg/fA45cJ5F1bU/s1600/bio%2Bbotak%2B200px.JPG
    • Alfalfa Tonic GINSENG uNTUK TAMBAH SELERA MAKAN DAN BADAN KURUS *GEMUKKAN BADAN*

    • RAHSIA ANAK PINTAR DENGAN HOMEOPATHY

      http://2.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/SwQZlRaWNuI/AAAAAAAAASo/uzQHlhCl-hQ/s1600/Iq+and+eq+Booster.JPG
    • ANDA KURANG DARAH,PENAT MELAMPAU DAN SUSAH TIDOR..?

      http://1.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/S-TuEt4sGXI/AAAAAAAAAek/hHK1g5tVQIk/s1600/vita-c15.jpg
    • PRODUK UNTUK MASALAH LELAH

    • Produk Untuk Penyakit Psoriasis

    • PESANAN PENTING BUAT PENGUNJUNG AZHAAN BROTHERS SHOP

      JIKA ANDA RAGU UNTUK MEMBELI PRODUK SECARA ONLINE ATAU ANDA PERTAMA KALI ATAU TIDAK PERNAH MEMBELI SECARA ONLINE ANDA TIDAK PERLU BIMBANG, SILA SIMPAN RESIT PEMBAYARAN ANDA SEWAKTU ANDA BANK IN DI MESIN ATM ATAU TRANSFER DUIT.ANDA BOLEH MEMBUAT LAPORAN POLIS JIKA PRODUK ANDA TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"
    • PRODUK ANDA AKAN DI HANTAR( COURIER) PADA HARI BEKERJA MENGGUNAKAN KHIDMAT POS LAJU MALAYSIA.PRODUK AKAN SAMPAI DALAM MASA 1 KE 3 HARI.(tidak termasuk cuti am dan cuti umum).
    • UNTUK PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

    • JOM LIKE FACEBOOK SAYA

    • jika anda ingin wajah yang cantik..berusahalah seperti insan dalam video ini…saya tak kisah berapa bayak produk anda pakai..yang penting selagi anda berusaha dan tidak putus asa..anda akan dapat apa yang anda inginkan..percayalah..lakukan sesuatu luar dari kebiasaan anda..percayalah anda boleh cantik dan sihat seperti yang anda inginkan

    • Meta